| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Fedor vs. HMC u Sport forumu; Bit će interesantno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,134
![]() | Re: Fedor vs. HMC kad je ova borba?? inače,ovaj div nije tako loš,gledao sam nekoliko njegovih borbi i dobro se kreće za svoj stas.
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Fedor vs. HMC Na staru godinu je borba.... Frajer je smiješan.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 274
![]() ![]() | Re: Fedor vs. HMC Neznam, je smiješan, ali kad realno pogledaš Fedor jedino može ići na submission, a neće ga moći gušiti Mislim da će pobijedit polugom na stopalu. Koliko su samo materijala potrošili na njegove hlaće ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Fedor vs. HMC Jebote kolki je ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 274
![]() ![]() | Re: Fedor vs. HMC Realno - ne može mu glavu dohvatit u stojci. Razlika je 40 centimetara, u distanci je totalno dominiran. Morat će nešto ozbiljno poduzet. Trebao bi ga odvest na pod. I da je loš isto mu predstavlja veliki problem. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vs. HMC Što su veći lakše padaju, mislim da će to Fedor potvrdit
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
« Gina Carano
|
Prijedlozi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.

AC MILAN : 2003-2008