| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Fedor vs. HMC u Sport forumu; Nije sve u veličini...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vs. HMC vjerujem da fedoru nece biti problem pobijediti ovog diva,da nema te velicine tip se vjerojatno ne bi ni znao boriti tako da vjerujem da ce fedor glatko pobjediti ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vs. HMC Borba će bit bez upotrebe koljena, pa Fedor će ga satrati, ovaj sa ručetinama, bez koljena u nekom klinču ne može ništa...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #19 (permalink) |
| b&w fan | Re: Fedor vs. HMC Ja mislim da ce dobit giant zasto sto je fedor u losoj formi...zadnje tri borbe su mu bile uzas zivi...
__________________ I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice. Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again. |
| | |
![]() |
« Gina Carano
|
Prijedlozi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:24.