| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Fedor vs. HMC u Sport forumu; Citat: Pravi autor: branja Da Fedor nema konkurencije i svaki borac je 2-3 klase slabiji od njega. Prvak ostaje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Purger | Re: Fedor vs. HMC Citat:
Da,da....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,472
![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vs. HMC e je ga pobjedio ali ga je ovi nalupo!! ovo se fedor zdebljo jeli??jes malo cini mi se!
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,582
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vs. HMC Citat:
), a u toj skupini su bii i najbolji borci na svijetu. Ako je ta organizacija takva, da ti nudi mogućnost da se boriš protiv "slabijih" boraca i održeš titulu, zar nebi i ti išao na te borce? Fedor je već par godina prvak i zbog toga je impresivan!On više nije mlad i vjerujem da će ga već ove godine netko skinut s trona - osim ako se ne odluči o prestanku borenja. To mi se čini nekako najrealnije, pošto mi izgleda kao jedan od onih sportaša koji se odučuju o prestanku kada su na vrhu. U principu je sve pitanje novca i ugovora kojeg dobiješ. Pogedaj samo kakvu priliku je Mirko u UFC-u dobio, a sve je zasro! Borio se protiv 2 borca (Sancheza neću brojat) koja je s ozbiljnim pristupom mogao nokautirat u prve 2 minute, ali je do kraja zezno stvar. | |
| | |
| | #54 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vs. HMC Citat:
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| ||
| | |
| | #55 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,620
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vs. HMC Fedor je jako pametan i koncentriran borac, jbg u zadnje vrijeme nismo navikli na ovako nešto (ovaj gif dolje) gledati odnosno neke atraktivne načine završavanja borbe, ali on svoje suparnike pobjeđuje i trenutno je najbolji na svijetu..šteta što se nije uspjela organizirati borba "Fedor - Couture" On od Filipovića nije imao pravu poštenu borbu Zuluzinho Coleman Hunt Lindland Choi ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vs. HMC Je trenutno najbolji, i je pametan i koncentriran, a njega je skoro Fujita nakautiro, i to pokazuje da se zna snaći kad popuši udarac. To je bila borba (sa gifa) Minotaur je 20 minuta pušio udarce, svaka im čast
Zadnji Uredio daka : 05-01-08 u 13:30. | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vs. HMC
| |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,582
Točno! To je bit svega. Fedor je zadnje borbe pobijedio i prije ulaska u ring - pametnim izborom protivnika i ozbiljnim pristupom. Mirko je ipak malo "kaubojski" ušao u borbe nakon Sancheza, jer je mislio da će svi tako bježat ispred njega. | |
| | |
| | #60 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vs. HMC Evo kako je Fujita zveknio Fedora
| |
| | |
![]() |
« Gina Carano
|
Prijedlozi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:21.