| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Fedor vs. Tim Sylvia u Sport forumu; Da čujem prognoze,moja je pobjeda fedora u drugoj rundi,poluga neka.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| b&w fan | Re: Fedor vs. Tim Sylvia e jebat ga ...stvarno neznan ko bi moga pobjedit. bit ce stvarno dobra borba ![]()
__________________ I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice. Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vs. Tim Sylvia bice odlicna borba KT TKO wins fedor 6 sylvia 16 SUBMISSION wins fedor 14 sylvia 2 ![]()
__________________ "Remarkable boy. I do admire your courage. I think I'll eat your heart." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fedor vs. Tim Sylvia Ipak je Fedor najbolji...vjerujem da ce on ovo lako rijesiti.
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Fedor vs. Tim Sylvia Volio bi da Fedor izgubi iako mi i ovaj kramp Sylvia nije simpatičan....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Fedor vs. Tim Sylvia fedor je moj favorit a vidit cemo bit ce ovo odlicna borba ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: fedor, sylvia |
« klipovi & slike
|
Kyokushinkai »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:34.