| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Filip Grgić-svjetski je prvak do 62 kg u Sport forumu; Jedan je zagrebački srednjoškolac najveća senzacija Svjetskog prvenstva u taekwondou. Sa samo 17 i pol godina Filip Grgić je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Filip Grgić-svjetski je prvak do 62 kg Jedan je zagrebački srednjoškolac najveća senzacija Svjetskog prvenstva u taekwondou. Sa samo 17 i pol godina Filip Grgić je u Pekingu postao prvi hrvatski svjetski prvak u tom olimpijskom sportu ! Čestitam,Filipe !!! www.vecernji.hr
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Filip Grgić-svjetski je prvak do 62 kg Istina...mali je iznimno talentiran i sigurno možemo od njega još puno očekivati !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Filip Grgić-svjetski je prvak do 62 kg
| | |
![]() |
| Tagovi: filip, grgicsvjetski, prvak |
« RIP, Diego Corrales
|
Ass stomp »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:14.