| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Giljotina Ultimate Fight u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Cyrus lol on je milina naprema onom majmunu sa OTV-a kad je bio prijenos onog zadnjeg ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 290
![]() | Giljotina Ultimate Fight Citat:
pa kaj ti ne znaš da giljotina i je jedan mogući cilj u ultimate fightu jer je to kraj borbe | |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | onda te niš ne kužim? frajer ak je reko da već dugo nije bilo giljotine je to reko jer ih je bilo ko na francuskoj revoluciji tu večer. al ti prvo veliš da on misli da je giljotina cilj, a onda i sam veliš da znaš da i je giljotina cilj?? |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Citat:
![]() e momak. kad bi ti sad znao koliko si sad glup ispao. i kad bi ti znao da si promašio najviše što si mogao promašiti i koliko ja godina TRENIRAM ultimate fight.............. ![]() pa da se ti meni ideš postavljati s visoka ![]() ajd sad ozbiljno, ne kužim te na kraju kaj se desilo zapravo i u čem je bed. reko sam ti u prošlom postu kak sam te ja bio skužio, al mi nema smisla? | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() | Citat:
poluga, gušenje, KO/TKO kneebar, heelhook, armbar, kimura, keylock/americana, rear naked choke, twisting (figure4) toe hold, triangle choke, giljotina, anaconda choke i još neki manje česti kojih se sad ne mogu sjetiti. a kaj TI briješ koji je cijlj u ultimate fightu?? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: fight, giljotina, ultimate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:20.