Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Borilački Sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Borilački Sportovi Raspravljate o temi Giljotina Ultimate Fight u Sport forumu; Citat: Pravi autor: sss poluga, gušenje, KO/TKO kneebar, heelhook, armbar, kimura, keylock/americana, rear naked choke, twisting (figure4) ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-01-06, 01:15   #11 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,976
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Citat:
Pravi autor: sss
poluga, gušenje, KO/TKO

kneebar, heelhook, armbar, kimura, keylock/americana, rear naked choke, twisting (figure4) toe hold, triangle choke, giljotina, anaconda choke i još neki manje česti kojih se sad ne mogu sjetiti.

a kaj TI briješ koji je cijlj u ultimate fightu??

aloooo....

kaj misliš da ja to ne znam, koji je cilj u hrvanju????

i di ti molim te treniraš
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-01-06, 01:17   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase
sarkazam i to nista a?
lol
Citat:
Pravi autor: sss
i koliko ja godina TRENIRAM ultimate fight

kooooooooliiiiiiiiiiiko ti to godina treniras ultimejt fajt...
Cyrus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-01-06, 01:18   #13 (permalink)
Banned

Cyrus se izdvaja iz mase
Lol
jedini koji je ispo glup si ti sss

Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-06, 01:19   #14 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,559
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
dečki ja sam Šaolin majstor,sve ću vas spičkat kad vam tam dođem ak ne prestanete se preseravat ko više zna,ja znam napravit dvokorak sa lijevom rukom,to poništava sve što znate o ultimat fajtu
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-06, 01:19   #15 (permalink)
sss
Regularni forumas

Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 290
sss se izdvaja iz mase
to ti neću reći jer je ovo prvi forum na netu na kojem ja želim biti anoniman.

znam sve momke i radio sam sa svima, najviše s banom, klarom, bucom (to su ti gazde u Dubravi, Trešnjevka i Špansko i za Klaru si rekao da te trenira)

a ti ak znaš da je giljotina cilj onda mi nije jasno kaj me onda pitaš?
sss je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-06, 01:19   #16 (permalink)
sss
Regularni forumas

sss se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Cyrus
Lol
jedini koji je ispo glup si ti sss

ak je tebi "giljotina je cilj jer je to kraj borbe" glupo onda ti svaka čast....
sss je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-06, 01:20   #17 (permalink)
sss
Regularni forumas

sss se izdvaja iz mase
Citat:
sarkazam i to nista a?
lol

kooooooooliiiiiiiiiiiko ti to godina treniras ultimejt fajt...

5.
Tad ti je i početak UF u Zagrebu.
UF u Zagrebu ima korjene u hrvačkom klubu Lika gdje su treniralli Klara, BUco i Ban. Kasdnije Ban odlazi u dubravu i otvara UFK Dubrava, Klara Trešnjevku, a Buco Špaolin Špansko.

a ti bi mogao malo ohladiti s tim bahatim tonom već jednom.
sss je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-06, 01:23   #18 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,976
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
ja ne vidim po čemu bi giljotina samo trebala biti cilj, da klara me trenira

cilj je okončati borbu u svoju korist
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-06, 01:24   #19 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,559
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
OFFTOPIC
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-06, 01:25   #20 (permalink)
Banned

Cyrus se izdvaja iz mase
ja imam bahati ton

sad cu ti razlucit moj post na koji se tolko "pjenis"

Citat:
lol
on je milina naprema onom majmunu sa OTV-a kad je bio prijenos onog zadnjeg ultimate figta u otv domu il di vec...
ajme meni...
frajer je zakljuci da je GILJOTINA cilj u ultimate fightu..
meč zavrsi jer je frajer nakautirao frajera, a tip komentira..i da...evo zavrsio je mec...nazalost vec drugu borbu nismo vidjeli giljotinu
hahhaha
a ja se trgam doma
Citat:
frajer je zakljuci da je GILJOTINA cilj u ultimate fightu..
dakle...majmun je zakljucio da je GILJOTINA (zasto je ovo napisano velikim slovima? bez veze? mozda, ali ne u ovom slucaju)...dakle...majmun je zakljucio da je giljotina ono cime svaki ultimate fight borac tezi da zavrsi borbu (ako je to tako, onda sam ja usro kvaku i ispricavam se u svakom pogledu i odlazim podvijena repa)

....
e sad mi reci...dali sam ti dovoljno razlucio i dali si to trazio da ti se objasni?
Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fight, giljotina, ultimate

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114