| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Giljotina Ultimate Fight u Sport forumu; Citat: Pravi autor: sss poluga, gušenje, KO/TKO kneebar, heelhook, armbar, kimura, keylock/americana, rear naked choke, twisting (figure4) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Administrator | Citat:
aloooo.... kaj misliš da ja to ne znam, koji je cilj u hrvanju???? i di ti molim te treniraš | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| wayward | dečki ja sam Šaolin majstor,sve ću vas spičkat kad vam tam dođem ak ne prestanete se preseravat ko više zna,ja znam napravit dvokorak sa lijevom rukom,to poništava sve što znate o ultimat fajtu ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 290
![]() | to ti neću reći jer je ovo prvi forum na netu na kojem ja želim biti anoniman. znam sve momke i radio sam sa svima, najviše s banom, klarom, bucom (to su ti gazde u Dubravi, Trešnjevka i Špansko i za Klaru si rekao da te trenira) a ti ak znaš da je giljotina cilj onda mi nije jasno kaj me onda pitaš? |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 290
![]() | Citat:
5. Tad ti je i početak UF u Zagrebu. UF u Zagrebu ima korjene u hrvačkom klubu Lika gdje su treniralli Klara, BUco i Ban. Kasdnije Ban odlazi u dubravu i otvara UFK Dubrava, Klara Trešnjevku, a Buco Špaolin Špansko. a ti bi mogao malo ohladiti s tim bahatim tonom već jednom. | |
| | |
| | #20 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | ja imam bahati ton ![]() sad cu ti razlucit moj post na koji se tolko "pjenis" Citat:
Citat:
.... e sad mi reci...dali sam ti dovoljno razlucio i dali si to trazio da ti se objasni? | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: fight, giljotina, ultimate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:47.