| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Holyfield dobiva title shot u Sport forumu; Citat: IBRAGIMOV VS HOLYFIELD NOW TO TAKE PLACE IN MOSCOW ON OCTOBER 13TH HOLLYWOOD, FL, August 2 – After the sudden ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Holyfield dobiva title shot Citat:
Bit će predobro. Lik ima 46 godina, zadnje tri borbe je pobijedio, ako i ovu pobijedi bit će peterostruki prvar teške divizije. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,360
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Holyfield dobiva title shot Ma ne kužim prema kojim zaslugama je to on dobio novu priliku? Čovjek odradio 3 borbe i eto mu prilika?!? Ma daj molim te! Taj boks je išao totalno u qurac!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Holyfield dobiva title shot Zar uopće trebam komentirat ovo? Ti dovodiš u pitanje kako jedan Višestruki prvak boksa u cruiserweight i heavyweight divizijama dobiva šansu za titulu!?!?!?!? Koji kurac?!?!?! Koje tri borbe, lik je pobijedo svijetske prvake. Dobro sad možeš reć da je to bilo prije godina ali ne gledam na njega nikako drukčije. Nije u najboljoj formi naravo, ali svakako nije izgubio ono što mu treba da uzme titulu. Citat:
Sultan se trebao borit protiv Chagaeva, ali on je otkazao zbog medicinskih razloga, stoga su stavili najozbiljnijeg izazivača kojega mogu stavit. Bates retired with a record of 21 wins, 13 losses and 1 draw, with 18 wins by knockout Oquendo turned pro in 1997 and won his first 22 bouts - i imao je 2 titleshota koja je izgubio odlukom protiv bryda i ruiza prekidanjem u 11 rundi Maddalone's most recent fight, against Evander Holyfield on March 17, 2007, ended in a loss by TKO when his corner threw in the towel in the third round. His current professional record is 27-4-0 (19 KO'S). Osobono se nadam i smatram da će ga Holyfield pobijediti. Zadnji Uredio ice : 03-08-07 u 16:03. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 29
Poruka: 864
![]() | Re: Holyfield dobiva title shot Evander je velika legenda i nadam se da će dobiti.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,493
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Holyfield dobiva title shot Kako god bilo, Holyfield i danas može puno više pokazati i napraviti u ringu, nego kojekakvi tupani i kvazi-boksači zbog kojih je u današnje vrijeme boks počeo propadat i postao neatraktivan i negledjiv. Dok su u igri bili Tyson, Holyfied, Buster Douglas, Foreman, Lennox itd, nije mi bio problem ustat se u 3 ujutro i pogledat meč...Danas radi ovih šminkera nebi ostao ni minutu duže budan. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Holyfield dobiva title shot Kaj se taj još migolji...ja sam mislil da je riknul ![]() ![]() Btw. svaka mu čast...ipak ima 46 godina... Meni jedan od najdražih boksača.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,360
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Holyfield dobiva title shot Ništa vidjet ćemo kako će se provesti protiv Ibragimova. Da je to prije 10 godina bi se kladio na Evandera ali ovako....
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobiva, holyfield, shot, title |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.