| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Holyfield dobiva title shot u Sport forumu; Citat: Pravi autor: kreky Ma ne kužim prema kojim zaslugama je to on dobio novu priliku? Čovjek odradio 3 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-08-07 Godina: 27
Poruka: 8
![]() | Re: Holyfield dobiva title shot Citat:
da boksa protiv klička mislim da bi u bolnici završio. ista stvar vrijedi i za čagajeva. holyfield je usporen danas, zadnja dva meča se mučio 12 rundi sa nekim nepoznatim borcima. ovako je dobio šansu za svjetski naslov protiv daleko najslabijeg borca. taj ibragimov je anonimus. to je WBO verzija, četvrta po ugledu. zapravo zadnja koja se priznaje u svijetu boksa. Odlična šansa za holyfielda. ali mislim da će ga ibragimov dobiti na bodove u najmanju ruku. jednostavno holyfield je danas prespor. Kakav je to bio boksač 90-tih godina. holyfiled je sigurno među 10-5 najvećih. Međutim holyfield je i jedan od najnekorektnijih boksača uopće. Headbutting.... mnogi ga u amerci zovu headbuttingfield. ali legenda je...dobio Tysona,dobio Bowa, mnogi kažu da je dobio i lennoxa u drugom meču. tako su barem meč doživili mavrović i ćosić, ali i neki boksački stručnjaci. trojicu najveća dobiti.... Sjećate li se revanša protiv lennox lewisa ? mislim da je holy dobio. holyfield je tada imao 37 i odboksao jako dobro. Mnogi kažu da mu je to zadnji pravi meč. | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-08-07 Godina: 27
Poruka: 8
![]() | Re: Holyfield dobiva title shot Citat:
ali činjenica je da su mu čak zabranili boksati prije dvije godine. vidjelo se da on nije ni sposoban odboksati ozbiljno. 45 godina lik ima i .... kada ti komisija zabrani da boksaš..... toney ga je tako glatko dobio.... Ruiz ga je nakautirao... a tyson koji udara triput jače od ruzia nije mogao holyfieldu ništa u dva meča. holyfield je nakon 1999 jednostavno pao. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 29
Poruka: 864
![]() | Re: Holyfield dobiva title shot sinoć na eurosportu prenosili meć Evander Holyfield - Lou Savarese. nakon dugo vremena sam gledao starog šampiona. borba je završila jednoglasnom odlukom sudaca u korist holyfielda. borba mi je izgledala kao neki sparing do pred kraj 9.-te runde kad je holyfield pošteno uzdrmao protivnika, isto je učinio u 10.-oj rundi. 11.-a runda je bila praznik za oči,mislio sam da neće imati snage da odradi kvalitetno borbu do kraja,ali stari as je napadao i sredinom runde je pogodio protivnika desnom u pleksus a onda lijevim krošeom ravno u bradu.lik se složio kao metar drva. 12.-ta runda je protekla u dominaciji holyfielda koji je bio agresivan i tražio priliku za knockout.bio je jako blizu sredinom runde kada je protivnika u jednom napadu pogodio 3 puta lijevim krošeom ali ga nije uspio srušiti. oduševio me je ali evidentno je da je to sjena onog starog asa kojem su udarci puno slabiji ali strašno dobar rad nogu i zanimljive kombinacije udaraca
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() | Re: Holyfield dobiva title shot i eto evander nije uspio da 5. puta osvoji titulu. izgubio je jednoglasnom odlukom sudaca. bilo mi je zadovoljstvo ponovo gledati velikog borca na sceni iako su godine učinile svoje. dojma sam da je mogao i više u ovom meču ali ibragimov je također iskusan borac i nije mu dozvolio. ibragimov me nije posebno očarao ali mora se priznati da je bio bolji.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Holyfield dobiva title shot Totalno mi je pasivno izgledao. Vidjelo se da je mogao s par dobrih kombinacija uzdrmati Ibragimova ali zašto nije? Dali je to znak nemoći zbog godina?
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() | Re: Holyfield dobiva title shot naravno da su godine učinile svoje,gledao sam ga i u prošlom meču i udarci su mu osjetno slabiji nego što su nekad bili a također više i nije brz kao nekada, ali ne treba zaboraviti da je ibragimov odličan borac koji ima razorne udarce,dobar rad nogu i iskustvo od preko 200 mečeva u amaterskom boksu. američki treneri su dosta oplemenili rusku školu boksa i zato su bivši sovjeti u vrhu tog sporta.
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Holyfield dobiva title shot je je dobar je ovaj Ibragimov. Trebali bi staviti njega protiv onog kako se zove iz Kasahstana. Čungajev ili tako nekako, onaj koji je tuko onog 2m visokog rusa.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() | Re: Holyfield dobiva title shot iz uzbekistana, čagajev. on se i trebao boriti s ibragimovim ali je odustao navodno zbog ozlijede pa su ubacili holyfielda. da su se njih dvojica borili to bi bio pravi spektakl.
| | |
![]() |
| Tagovi: dobiva, holyfield, shot, title |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:35.