| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi jedini Fedorov poraz u Sport forumu; sranje, ali eto prvi put sam taj video vidio prije par dana..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: jedini Fedorov poraz Nije ni to uvjet!Pogledaj 3.(mislim) borbu izmedu Fedora i Minotaura....slicna situcaija...sudarili se sa glvama i Fedor zaradio posjekotinu i borba je bila no contest...a bio je grand prix turnir na eliminaciju
__________________ Jesus walks into a motel holding 3 nails in his hand and says "can you hook me up for tonight"? |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedini Fedorov poraz To je bila 2 borba između njih i onda ga je u trećoj Fedor dobia i ujedinia GP i pojas svjetskog prvaka,druga stvar je Pride FC organizacija i RINGS to bi bia skandal da se radi cuta u ovom slučaju na Fedorovom čelu u finalu GP dade pojas onom drugom(npr.Minotauru) i zato se borba ponovila za par miseci na Pride Shockwaveu 2004 i Fedor ga je anonimus desižonira. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 12
![]() | Re: jedini Fedorov poraz Nije imao sreće
__________________ ULTIMATE FIGHT |
| | |
![]() |
| Tagovi: fedorov, jedini, poraz |
« Butterbean vs. Zuluzinho
|
boks »