Ja sam isto mislio da će dobit, jebiga
Raspravljate o temi K-1 u Borilački Sportovi forumu, dio Sport foruma; Hari-Sefo... Oboje strašni borci,jaki udarači....odlična borba. Al ipak sam mislio da će Sefo dobit.......
Ja sam isto mislio da će dobit, jebiga
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
Razočarao me Hunt.
Ostarili su i Hunt i Sefo...
Jeben je udarac ovaj Badr Hari,jeben mi je bio onaj njegov knockout,kad je nokautirao Leku.
Odličan je taj KO bio
VTFLJMŽUIP
∞
K-1 Europe Grand Prix
Velebna dvorana "Amsterdam Arena" ove subote će ugostiti veliku priredbu K-1 Europe Grand Prix 2008. Na rasporedu je eliminacijski turnir osmorice teškaša, od kojih će samo konačni
pobjednik izboriti kartu za završno natjecanje u Japanu.
U tri Super Fight borbe također će biti zanimljivo. Ponajbolji svjetski thaiboksač Tyrone
Spong ostvarit će debi u teškoj kategoriji protiv švicarskog Kosovara Azema Maksutaja, dok
će se dvostruki K-1 prvak Remy Bonjasky suprotstaviti sunarodnjaku Melvinu Manhoefu. U trećoj borbi rukavice će ukrstiti Nizozemac Gokhan Saki i Australac Paul Slowinski.
No neće samo teškaši biti u akciji. Održat će se i četiri K-1 borbe u kategoriji do 70
kg, u kojima će također nastupiti ponajbolji svjetski borci, na čelu s dvostrukim K-1 MAX
prvakom Buakawom Por.Pramukom.
U kategoriji do 75 kg Nizozemac Sem Braan i Brazilac Alexandre Cosmo odlučivat će o pobjedniku muay thai reality showa "Its Showtime Trophy", a pobjednik će osvojiti 100,000 dolara.
I za kraj smo ostavili jedinu MMA borbu na priredbi, između Alistaira Overeema i popularnog Boba Sappa! Sapp je zamijenio Gilberta Yvela, koji je ozlijedio list na nozi na nedavnom sparingu s našim Mirkom Filipovićem.
Rezervna borba:
. James McSweeney (Velika Britanija) - Brian Douwes (Nizozemska)
Turnir osmorice:
. Doug Viney (Novi Zeland) - Zabit Samedov (Bjelorusija)
. Freddy Kemayo (Francuska) - Catalin Morosanu (Rumunjska)
. Errol Zimmerman (Nizozemska) - Attila Karacs (Mađarska)
. Bjorn Bregy (Švicarska) - Jan "The Giant" Nortje (Južna Afrika)
Super Fights:
. Remy Bonjasky (Nizozemska) - Melvin Manhoef (Nizozemska)
. Gokhan Saki (Nizozemska) - Paul Slowinski (Australija)
. Tyrone Spong (Surinam) - Azem Maksutaj (Kosovo/Švicarska)
K-1 MAX borbe:
. Buakaw Por.Pramuk (Tajland) - Faldir Chahbari (Maroko)
. Gago Drago (Nizozemska) - Warren Stevelmans (Južna Afrika)
. Joeri Mes (Nizozemska) - Nicky Holtzken (Nizozemska)
. Gevorg Petrosyan (Armenija) - Chris Ngimbi (Nizozemska)
Its Showtime Trophy finale:
. Sem Braan (Nizozemska) - Alexander Cosmo (Brazil)
MMA borba:
. Bob "The Beast" Sapp (SAD) - Alistair Overeem (Nizozemska)
VTFLJMŽUIP
∞
K-1 Scandinavia 2008
Uz sutrašnji K-1 Europe spektakl u Amsterdamu, 31. svibnja u Stockholmu održat će se još jedna vrhunska K-1 priredba, K-1 Scandinavia : Rumble of the Kings 2008.
Središnji događaj večeri biti će turnir osmorice u kategoriji do 70 kg. Osvajač turnira nagodinu putuje u Japan na K-1 MAX, a najbolje ocijenjeni borac na turniru dobit će priliku sudjelovati u novoj sezoni muay thai reality showa "The Contender Asia".
U Super Fight mečevima nastupit će nova teškaška zvijezda Badr Hari, Tajlanđanin Yodsaenklai Fairtex, a iskusni John Wayne Parr i Ole Laursen borit će se za Interkontinentalnu WMC muay thai titulu.
Turnir:
. Elias Daniel - Joakim Karlsson
. Mattias Karlsson - Marcus Öberg
. Kamal El Armani - Dzahabar Askerov
. Marco Pique - Bruce MacFie
Super Fights:
. Badr Hari - Mourad Bouzidi
. Abbe Joof - Rasmus Zoeylner
. Yodsaenklai Fairtex - Levin Artem
. Ole Baguio Laursen - John Wayne Parr (WMC INTERCONTINENTAL TITLE)
. Alfonso Marquez - Chris Foster (WMC EUROPEAN TITLE)
VTFLJMŽUIP
∞
A hoće li tko to prenosit?
Sumnjam, možda neki eurosport, al stvarno neznam
volio bi pogledat borbu Badr Hari - Mourad Bouzidi
VTFLJMŽUIP
∞