Stranica 7 od 9 PrvoPrvo ... 23456789 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 61 do 70 od 85

K-1

Raspravljate o temi K-1 u Borilački Sportovi forumu, dio Sport foruma; Imam europort,pogledao sam jaako puno borbi preko youtube-a.Meni subjektivno Bonjasky nije borac kakvim ga mnogim smatraju.I to što je pobjedio ...

Akademik Avatar od korisnika HPetrovic1989
    Datum registracije
    26-03-08
    Poruka
    6,575
    Liked
    6 times

Re: K-1

Imam europort,pogledao sam jaako puno borbi preko youtube-a.Meni subjektivno Bonjasky nije borac kakvim ga mnogim smatraju.I to što je pobjedio Feitosu mi baš ne znaći puno/Feitosa ima skor 18-17...gledao sam nekoliko njegovih borbi,ne kužim zašto bi se njega smatralo dobrim k-1 borcem.

Kažem osoba koja mi samo zna pobjediti udarcem nogom ne smatram velikim borcem,također ja tebe smatram smješnim ako ti misliš da remi ima dobar rad ruku.Eto javljam ti se danas!
    When your chips are down,and your highs are low...joyride

Starter Avatar od korisnika QueZZ.666
    Datum registracije
    23-03-09
    Poruka
    26
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: HPetrovic1989 Pogledaj Poruke
    Imam europort,pogledao sam jaako puno borbi preko youtube-a.Meni subjektivno Bonjasky nije borac kakvim ga mnogim smatraju.I to što je pobjedio Feitosu mi baš ne znaći puno/Feitosa ima skor 18-17...gledao sam nekoliko njegovih borbi,ne kužim zašto bi se njega smatralo dobrim k-1 borcem.

Kažem osoba koja mi samo zna pobjediti udarcem nogom ne smatram velikim borcem,također ja tebe smatram smješnim ako ti misliš da remi ima dobar rad ruku.Eto javljam ti se danas!

Daj molim te za Bonjaskog reci da nije dobar K1 borac to je presmjesno , za borca koji je tri puta osvojio K1 WGP , pa on je vrhunski borac i nije on samo Feitosu pobjedio , pobjedio je Hoosta , Haria dva puta, Ignashova u najboljoj formi, Leku ..... ma ne postoji taj borac na svijetu kojeg on ne moze pobjedit . Po tvom razmisljanju izvrstan je Le Banner kojeg je Bonjasky takoder porazio , Le Banner koji nikad nije osvojio K1 turnir... ma smjesno
    Da nema dobar rad ruku
    Zadnji Uredio QueZZ.666 : 01-04-09 u 18:07

Regularni forumas Avatar od korisnika Subakhu
    Datum registracije
    22-04-07
    Starost
    25
    Poruka
    338
    Liked
    0 times

Bonjaski je toliko perfektan, tehnicki dotjeran do savrsenstva, iskaljen u borbi ma ko ko dusa. on je predlozak za ucenje. skolski primjer vrhunskog K1 borca, sto i pokazuje rezultatima. QueZZ.666 je dobro reko, ne postoji K1 borac kojeg on ne moze pobjedit i to ne lucky punch nacinom nego pametno odradjenom borbom. To tvoje misljenje je preocito zasnovano na nekim osobnoj netrpeljivosti prema njemu sto je normalno da svi nekog manje ili vise volimo i favoriziramo, al nemres za takvog K1 doktora znanosti rec da je los borac.
    Bolje šaka nego svaka

Uvaženi forumas Avatar od korisnika K-dOG
    Datum registracije
    29-04-07
    Starost
    30
    Poruka
    692
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: HPetrovic1989 Pogledaj Poruke
    Kažem osoba koja mi samo zna pobjediti udarcem nogom ne smatram velikim borcem
    hoces rec da LeBanner ili mike bernardo nisu veliki borci zato kaj ne znaju udarit s nogom???
    Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!

Regularni forumas Avatar od korisnika Iron_Maiden
    Datum registracije
    20-09-07
    Poruka
    134
    Liked
    0 times

Bonjasky je jedan od najvećih, kada je osvojil 2 zaredom nitko mu ništ nije mogao, al onda je imal hrpu osobnih problema i evo vratil se. Nije mi najuzbudljiviji borac za gledat, al zato borbe odrađuje savršeno. Jedini koji je dominantniji je Schillt, čovjek je zvijer, kak je nokautiral Hunta.

prof. Foruma Avatar od korisnika Tonco
    Datum registracije
    18-06-07
    Poruka
    1,243
    Liked
    0 times

bonjasky je odličan borac,ali predosadan za gledanje,zbog toga je vjerovatno HPetrovic1989 napisao da je osrednji borac,ni ja ga osobno ne volim,od njega mi je LeBanner puno zanimljiviji i draži borac,jer čovjek uvijek ide i ne traži klinčeve kao Remi.

Regularni forumas Avatar od korisnika Iron_Maiden
    Datum registracije
    20-09-07
    Poruka
    134
    Liked
    0 times

Remy dobio Overeem-a, al na jedvite jade, ovaj ga vodio cijelu borbu i onda ga je ovaj šakom posalal malo na pod i dobil na bodove. Mirku bolje da nekaj smisli ak će se protiv njega ponovno jer je nakon Hari-a i drugog finalistu K1 turnira imao na konopcima, samo kaj se ovaj izvukao.
    Treća runda

Uvaženi forumas Avatar od korisnika K-dOG
    Datum registracije
    29-04-07
    Starost
    30
    Poruka
    692
    Liked
    0 times

16 svibanj badr hari vs semmy schilt

Zadnji Uredio slay : 18-05-09 u 14:53
    Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Taj Badr Hari se razmahao. Uopće nije loš,dapače, čovjek razara. Semi Shildt nije mačji kašalj i ak je njega ovak nokautiro,biće od njega još svašta.

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

K-1 World Grand Prix 2009 in Seoul Final 16

Badr Hari vs Zabit Samedov

Hari defeated Samedov via KO (Right body shot) in round 1 time: 2:35.

Peter Aerts vs Alistair Overeem

Overeem defeated Aerts via unanimous decision.

Jerome Le Banner vs Musashi

Le Banner defeated Musashi via unanimous decision.

Semmy Schilt vs Daniel Ghita

Schilt defeated Ghita via unanimous decision.

Ewerton Teixeira vs Singh Jaideep

Teixeira defeated Jaideep via two extra round unanimous decision. After three rounds, judges scored it a majority draw (30-29, 30-30, 30-30) for Jaideep.

Ruslan Karaev vs Kyotaro

Karaev defeated Kyotaro via unanimous decision.

Errol Zimmerman vs Glaube Feitosa

Zimmerman defeated Feitosa via majority decision.

Remy Bonjasky vs Melvin Manhoef

Bonjasky defeated Manhoef via unanimous decision.

K-1 World Grand Prix 2009 Final

[sigpic][/sigpic]

Stranica 7 od 9 PrvoPrvo ... 23456789 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku