05.12
Raspravljate o temi K-1 u Borilački Sportovi forumu, dio Sport foruma; Ja svrsavam! ovo ce bit ludnica! Kad je ta zavrsna vecer??...
Bolje šaka nego svaka
05.12
[sigpic][/sigpic]
finale alistair vs lebanner![]()
Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!
Ako se Badr ne razvali previse protiv Karaeva (ko u onoj borbi kad se digo iz nokdauna pa ga iznokautiro) briem da bi mogo zaustavit Alistaira u polufinalu, bit ce nabrijan totalno zbog onog poraza.
Drugi finalist toplo se nadam Remy, nemrem onog Schilta smislit!
Bolje šaka nego svaka
Mislim da će finale biti Overeem-Schilt,iako bi volio da bude Badr Hari-Le Banner......navijam za Badr Harija,najveći kralj od svih.![]()
Odgovor:
Da, Bonjasky mi ide na živce sa tim svojim "letećim"udarcima nogama. Noge su mu znače 80%, a ruke samo 20%. Možda i manje. Daj malo prestani razbacivat te glupe krakove od nogu po ringu. A u biti je zec. Ne može stoički podnijeti poraz. Kad dobije po tamburi, plače ko malo dijete. Le Banner je za njega "gospodin" i meni je također puno draže njega gledat u ringu nego Bonjaskog. Trebo bi Remy doć malo u Ultimate fight. Joj kak bi mu neko polomil te krakove od ruku i nogu.![]()
Ipak moram reći da mi je drago što je sredio Oveerema. Ta pobjeda možda briše kod mene neku raniju netrpeljivost. Ipak je napredovao od onda kad sam ga zadnji put gledal. Da, stvarno bu ludnica u K-1 finalu.![]()
Le Bannera nikako ne volim jer imam Mirkov sindrom, tj. protiv svakakvih jadnika, japanaca i ostalih se napali i krene agresivno, a čim mu netko jači dođe povuče se ko najveća pičkica i tako izgubi. Tako da mislim da on nema šanse ni protiv Remija (koji je također defanziva) ni protiv Schilta.
Ja mislim da će u finale proć Schilt (Remi sa svojim visokim gardom i defenzivom ne može proći protiv mrcine Schilta) i pobjednik meča Hari-Overeem (makar nebi ni Karaaeva baš otpisao), a tada je sve moguće. Uglavnom bit će zanimljivo!!!
pa nije lebanner bas takav.
pobjedio je on i hoostax2 aertsa huntax3 bonjaskog.
on se nikad nije skroz oporavio od one ozljede ruke,da nije tog bilo mislim da bi imao poneki k1 naslov.
Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!
ALISTAIR OVEEREM vs RICCARDO ARONA