| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi K-1 u Sport forumu; moja prognoza za finale: REALNO: hari vs karaev - karaeva dugo nisam gledao pa ne znam jel se popravio ili jos ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-04-07 Godina: 28
Poruka: 691
![]() ![]() ![]() | Re: K-1 moja prognoza za finale: REALNO: hari vs karaev - karaeva dugo nisam gledao pa ne znam jel se popravio ili jos uvijek onako bezglavo i bez ikakvog gameplana srlja naprijed.znam samo da je u zadnjoj borbi porazen na bodove od nekakvog anonomca.badr ne bi trebao imat velikih problema. HARI BY KO/TKO R1 overeem vs teixeira - iako je alistair favorit treba vidjeti koliko stete ce mu master teixeira nanesti svojim low kickovima OVEREEM BY DECISION lebanner vs schilt - nazalost jeromea su stigle godine ne vidim kako bi on ovo mogao dobit SCHILT BY DECISION zimmerman vs bonjasky - zimmerman je previse neiskusan za bonjaskog,remy ovo dobija BONJASKY BY KO/TKO R2 hari vs overeem - najteza borba za prognozirat.ako je overeem dosao neozljedjen u ovo polufinale pobjedit ce,ako ga je master teixeira naceo izgubit ce. OVEREEM BY KO/TKO R2 schilt vs bonjasky - dosadno.dosadno do bola.rulja si puca u glavu kolko ce ovo bit dosadno. SCHILT BY EXTRA ROUND DECISION overeem vs schilt - na opce cudjenje jako lagana pobjeda za schilta.overeem u finale ulazi umoran,nacet ozljedama i schilt vrlo brzo ovo rijesava u svoju korist SCHILT BY TKO R1 __________________________________________________________________________________________ MOJA ŽELJA: hari vs karaev - HARI BY KO R1 overeem vs teixeira - OVEREEM BY DECISION lebanner vs schilt - LEBANNER BY KO R1 ![]() zimmerman vs bonjasky - BONJASKY BY KO/TKO R2 hari vs overeem - OVEREEM BY KO/TKO R2 lebanner vs bonjasky - LEBANNER BY DECISION overeem vs lebanner - LEBANNER BY BRUTAL KO R1 i lebanner konacno uzima svoj k1 naslov ![]() ![]() ![]() __________________________________________________________________________________________ DREAM K1 FINALS: hari vs karaev - HARI BY KO R1 overeem vs teixeira - OVEREEM BY DECISION lebanner vs schilt - LEBANNER BY KO R1 zimmerman vs bonjasky - BONJASKY BY KO/TKO R2 overeem zbog ozljede noge ne moze nastaviti i umjesto njega u polufinale ulazi peter aerts hari vs aerts - AERTS BY KO/TKO R2 lebanner vs bonjasky - LEBANNER BY DECISION aerts vs lebanner - AERTS BY SPLITT DECISION ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Što je beba mlađa to je i mama slađa!!! |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-04-07 Godina: 28
Poruka: 691
![]() ![]() ![]() | Re: K-1 ma kakav alistair bas me zanima kad ce branit strikeforce naslov njegovih zadnji 7 mma borbi: pobjedio buentella pobijedio tae hyuna pobijedio hunta no contest sa mirkom pobijedio goodridgea pobijedio sylvestera ![]() pobijedio james thompsona ne znam po cemu on za sluzuje da ga se gura u top 10 heavyweight boraca po ovim protivnicima nije ni u top 20
__________________ Što je beba mlađa to je i mama slađa!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:29.