Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Borilački Sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Borilački Sportovi Raspravljate o temi Keceri u Sport forumu; pa ovako,ima li ko u zadru ili u blizin zadra da voli gledat kecere il da se cak i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-12-07, 00:12   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-07-07
Poruka: 8
Aranthi se izdvaja iz mase
Keceri

pa ovako,ima li ko u zadru ili u blizin zadra da voli gledat kecere il da se cak i nekako bavi time.Ovdje u ZD se3 nasla ekipa koja se bavi time,ako koga zanima nek javi preko posta il PM inace to je na Bokanjcu ispod raskrizja,i u federaciji nas ima (koliko mi se cini)8 ima dosta toga i na Youtube... CWF outsiders
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 00:45   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,282
lamborghini je zabranio reputaciju
Re: Keceri

ok tema

ali nažalost....

sad će stizati komentari tipa,to su glupi ameri,oni glume,itd... i takva vrijeđanja, normalno bez ikakvog znanja o profesionalnom hrvanju.
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 00:50   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,678
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ne nego mislim da postoji tema.. i gledao sam smackdown cak do prosle godine dok nisu sa tv5 presli na dsf mislim..a raw na premieru ponekad pogledam..ali ove vece evente si znam pogledati,,,i da na zadnjoj wrestlemanii je netko u publici imao nasu zastavu!!!

Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 00:58   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,396
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Obožavao sam ovo gledati prije par godina dok sam imo di baš prije nekih dvadesetak dana malo jutubiro neke klasike, i naravno i sad bi gledo da imam di
daka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 01:02   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

dsf subota mislim, smackdown
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 01:06   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,396
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
dsf subota mislim, smackdown
Hvala, al sad mi još samo treba sky star ili tako nešto, iako sky star već dugo vremena planiram kupit
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 01:09   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

ak upiknes sky star onda bus sve gledal i raw i one amatere neznam kak se zovu
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 17:13   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,282
lamborghini je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: daka Pogledaj Poruke
Obožavao sam ovo gledati prije par godina dok sam imo di baš prije nekih dvadesetak dana malo jutubiro neke klasike, i naravno i sad bi gledo da imam di
imaš na premiere sve moguće
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 21:53   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Godina: 25
Poruka: 531
grim se izdvaja iz mase

wresling sam prije gleda, ali se pomalo pocelo manje prikazivat. barem na programima koje nam je kabelska omogucavala.
Odgovori sa citatom
Star 31-12-07, 12:50   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,584
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Iskreno govoreći, meni se to ne sviđa.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113