| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Keceri u Sport forumu; pa ovako,ima li ko u zadru ili u blizin zadra da voli gledat kecere il da se cak i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-07-07
Poruka: 8
![]() | Keceri pa ovako,ima li ko u zadru ili u blizin zadra da voli gledat kecere il da se cak i nekako bavi time.Ovdje u ZD se3 nasla ekipa koja se bavi time,ako koga zanima nek javi preko posta il PM inace to je na Bokanjcu ispod raskrizja,i u federaciji nas ima (koliko mi se cini)8 ima dosta toga i na Youtube... CWF outsiders ![]()
__________________ Noss oth tal ta kaldar wund nos fral !! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,282
![]() | Re: Keceri ok tema ![]() ali nažalost.... sad će stizati komentari tipa,to su glupi ameri,oni glume,itd... i takva vrijeđanja, normalno bez ikakvog znanja o profesionalnom hrvanju.
__________________ Chicago Bulls 72-10, Michael Jordan 6 naslova, Serena Williams 8 grand slam, AC Milan - 7 europskih naslova, Pete Sampras 14 grand slam, Kane WWF champion, Ayrton Senna 3 naslova |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Keceri ne nego mislim da postoji tema.. i gledao sam smackdown cak do prosle godine dok nisu sa tv5 presli na dsf mislim..a raw na premieru ponekad pogledam..ali ove vece evente si znam pogledati,,,i da na zadnjoj wrestlemanii je netko u publici imao nasu zastavu!!! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Keceri Obožavao sam ovo gledati prije par godina dok sam imo di baš prije nekih dvadesetak dana malo jutubiro neke klasike, i naravno i sad bi gledo da imam di ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Keceri Hvala, al sad mi još samo treba sky star ili tako nešto, iako sky star već dugo vremena planiram kupit ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,282
![]() | Re: Keceri Citat:
![]()
__________________ Chicago Bulls 72-10, Michael Jordan 6 naslova, Serena Williams 8 grand slam, AC Milan - 7 europskih naslova, Pete Sampras 14 grand slam, Kane WWF champion, Ayrton Senna 3 naslova | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 531
![]() | Re: Keceri wresling sam prije gleda, ali se pomalo pocelo manje prikazivat. barem na programima koje nam je kabelska omogucavala.
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
![]() |
« Branko Cikatić
|
Zelg Galesic »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:58.