ok tema
ali nažalost....
sad će stizati komentari tipa,to su glupi ameri,oni glume,itd... i takva vrijeđanja, normalno bez ikakvog znanja o profesionalnom hrvanju.
Raspravljate o temi Keceri u Borilački Sportovi forumu, dio Sport foruma; pa ovako,ima li ko u zadru ili u blizin zadra da voli gledat kecere il da se cak i nekako ...
Noss oth tal ta kaldar wund nos fral !!
ok tema
ali nažalost....
sad će stizati komentari tipa,to su glupi ameri,oni glume,itd... i takva vrijeđanja, normalno bez ikakvog znanja o profesionalnom hrvanju.
ne nego mislim da postoji tema.. i gledao sam smackdown cak do prosle godine dok nisu sa tv5 presli na dsf mislim..a raw na premieru ponekad pogledam..ali ove vece evente si znam pogledati,,,i da na zadnjoj wrestlemanii je netko u publici imao nasu zastavu!!!
All in all you're just another brick in the wall......
Obožavao sam ovo gledati prije par godina dok sam imo di baš prije nekih dvadesetak dana malo jutubiro neke klasike, i naravno i sad bi gledo da imam di![]()
~who dares wins^semper fi^
VTFLJMŽUIP
∞
dsf subota mislim, smackdown
ak upiknes sky star onda bus sve gledal i raw i one amatere neznam kak se zovu
wresling sam prije gleda, ali se pomalo pocelo manje prikazivat. barem na programima koje nam je kabelska omogucavala.
"... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..."
Iskreno govoreći, meni se to ne sviđa.
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...