Ima još jedna njegova borba...bum potražio !
Raspravljate o temi Kimbo Slice u Borilački Sportovi forumu, dio Sport foruma; je gledao ko od vas ovog lika, kao neki streetfighter itd. evo neka dva clipa, prvi je kompilacija njegovih borbi ...
[sigpic][/sigpic]
Ima još jedna njegova borba...bum potražio !
Kimbo Slice je ulični tučar koji je posta popularan po bare-knuckle fajtovima koji se mogu vidit na youtubu, ima ih par i dobro je natriska par likova, ali jedan put se boria sa jednim pandurom koji je nešto zna i lik ga je napegla...
Inače lik ne pari debil, gleda san jedan njegov intervju pari OK tip, Kimbo uskoro ima MMA debi-borbu protiv bivšeg prvaka svijeta u boksu Raya Mercera, biće interesantna borba.
Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je
Evo još nešto...
KIMBO V GANNON
Kimbo Fight vs Adryan
kimbo vs. two 380 pound dudes
Zadnji Uredio sahasa : 07-06-07 u 16:52
On June 23rd in CFFC 5, KIMBO vs MERCER
Cage Fury Fighting Championships - Atlantic City, NJ
Evo jedan fajt od Mercera prije 2 godine...
YouTube - Ray Mercer Vs Remy Bonjasky
Mislim da bi ga Mercer trebao natamburati ako borba ne otiđe na pod.
obožavam te borbe kad stave boksača i kickboxera, btw Kimbo ce ga nabit..
[sigpic][/sigpic]
Pa i nije Kimbo neki kickboxer već je ulični borac gdje se bori bare-knuckle. Takav tip borca nema zasigurno nema šanse protiv bivšeg prvaka boksa u stand-up borbi. A sad što će desit, neznam.
ne da nije neki nego nije nikakav, ali zato ima ručetine za slona srušit..ono gore na početku sam komentirao za Mercera i Remya..
[sigpic][/sigpic]
Ma sad sam gledao kako puši od nekog no name boksača, samo 5 minuta mu treba da se izmori i to je to. al da suse međusobno razorili, fakat jesu... Nema šanse u profesionalnim vodama, osim ako nije značajno napredovao u tehnici i kondiciji...
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
Ja navijam za Kimba![]()