| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi klipovi & slike u Sport forumu; Anderson "Spider" Silva vs Tony "The Freak" Fryklund Kratak klip, jedan od najjačih KO-eva šta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,195
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bjutiful KO Ne možeš linkat video koji ima zaštitu zbog pretjeranog nasilja, ko svaki drugi. Stavi tekstualni link na film, npr. ovako.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Bjutiful KO Evo par dobrih...KO ![]() Scott Morris vs Pat Smith Dan Henderson's KO of Wanderlei Silva Taekwondo knock-out
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bjutiful KO Čovječe ova borba smitha i morissa to su bili sami počeci Ufc-a, tad nije bilo pravila, udarci u jaja, glava o glavu brutala, sad su pravila odlična kakva su bila tada.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 11,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | clipovi evo ovdje postavljajte bilo kakve clipove vezane za borilačke sportove, npr. najbolje nokaute itd...bilo šta što vam se čini zgodno i što želite podijeliti/komentirati... molim samo bez rapidshare linkova itd. Znači u obzir prvenstveno dolaze youtube linkovi i njemu slični..
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 15-07-07 u 13:28. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 986
![]() | Re: clipovi Evo vam borba od Don Fryea i Takayame,jedna od najboljih u povijesti Pridea,kakve razmjene udaraca. Video don frye vs takayama - don, frye, vs, takayama, brutal - Dailymotion Share Your Videos |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: clipovi Jedan od Mirkovih klipova koje sam najviše puta gledo ... i još jedan
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Tagovi: klipovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:04.