Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Borilački Sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Borilački Sportovi Raspravljate o temi klipovi & slike u Sport forumu; Anderson "Spider" Silva vs Tony "The Freak" Fryklund Kratak klip, jedan od najjačih KO-eva šta ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-04-07, 23:12   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Poruka: 424
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto
klipovi & slike

Anderson "Spider" Silva vs Tony "The Freak" Fryklund
Kratak klip, jedan od najjačih KO-eva šta san ikad vidia, enjoy

Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 23:25   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,838
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Bjutiful KO

zanimljivo..prvi put da sam tako nešto vidio, inače mislim da je taj Silva "overated"

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 23:25   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

kako ga je posla na pod, najs
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 12:07   #4 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Poruka: 4,195
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Ne možeš linkat video koji ima zaštitu zbog pretjeranog nasilja, ko svaki drugi.
Stavi tekstualni link na film, npr. ovako.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 12:10   #5 (permalink)
Regularni forumas

Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Ok fala za informaciju samo mi izbriši ova tri posta ako moš, tejnks.
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 20:21   #6 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,643
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Evo par dobrih...KO

Scott Morris vs Pat Smith

Dan Henderson's KO of Wanderlei Silva

Taekwondo knock-out

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 01:23   #7 (permalink)
Regularni forumas

Čovječe ova borba smitha i morissa to su bili sami počeci Ufc-a, tad nije bilo pravila, udarci u jaja, glava o glavu brutala, sad su pravila odlična kakva su bila tada.
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 13:23   #8 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 11,838
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
clipovi

evo ovdje postavljajte bilo kakve clipove vezane za borilačke sportove, npr. najbolje nokaute itd...bilo šta što vam se čini zgodno i što želite podijeliti/komentirati...

molim samo bez rapidshare linkova itd. Znači u obzir prvenstveno dolaze youtube linkovi i njemu slični..

Zadnji Uredio slay : 15-07-07 u 13:28.
slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 09:08   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 986
Tonco se izdvaja iz mase
Re: clipovi

Evo vam borba od Don Fryea i Takayame,jedna od najboljih u povijesti Pridea,kakve razmjene udaraca.

Video don frye vs takayama - don, frye, vs, takayama, brutal - Dailymotion Share Your Videos
Tonco je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 05:38   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,083
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: clipovi

Jedan od Mirkovih klipova koje sam najviše puta gledo

... i još jedan

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klipovi

« K-1 | UFC »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103