Cijenim i Fedora i Mirka samo što Mirku zamjeram te njegove "mušice"...
Raspravljate o temi koga najvise cijenite kao borca i sportasa!!? u Borilački Sportovi forumu, dio Sport foruma; Koga najvise cijenite kao borca bio u UFC -u ili PRIDE verziji?..znaci stav,stil borbe,nacin ulaska i predstavljanja u ringu..sve,sijelokupni dojam?-ja ...
Cijenim i Fedora i Mirka samo što Mirku zamjeram te njegove "mušice"...
[sigpic][/sigpic]
Vanderlei Silva definitivno
Jedan od največih boraca današnjice...uvjerljivo najagresivniji od svih i zbog toga mi je broj jedan.Kod njega nema kalkuliranja i sličnih sranja.
Vanderlei rules![]()
Jedan od najjačih boraca mi je Quinton Rampage Jackson.
Frajer mi je totalno lud jer završava borbe vrlo atraktivno a ima golemu snagu. mislim da su svi veći ljubitelji Ultimate Fightinga vidjeli njegovu borbu kad onog lika zakuca od pod s visine od 2m. Prebrutalno.
Cijenim sve te koji se bave tim sportom, kao i sve koji se bave borilačkim sportovima, ali uz jedan uvjet - sportsko ponašanje! One seljačine koje su u ringu da bi se promovirali kojekakvim budalaštinama definitivno ne cijenim.
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
Fedor je najbolji borac, ali brani titulu svake prijestupne i uglavnom on bira borca. To mi se ne sviđa.
Najbolji je Barnett. Radi šou, ne boji se nikoga i svima prijeti da će ih ubit. Tu je i Couture, za kojeg izgleda da mu godine ne smetaju. Mirko ima nekih mušica.
Zadnji Uredio ice : 02-05-07 u 19:25
Cijenim dosta njih jer triba imat muda i uć u ring, a znaš da bi te svaka borba mogla koštat zdravlja i pola zubala, ali jedan borac koji je bio pravo oličenje časti i koga najviše cijenim od svih je pokojni Andy Hug - legenda borilačkih sportova.
Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je
gorana ivanisevica i drazena p