| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi koga najvise cijenite kao borca i sportasa!!? u Sport forumu; Koga najvise cijenite kao borca bio u UFC-u ili PRIDE verziji?..znaci stav,stil borbe,nacin ulaska i predstavljanja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koga najvise cijenite kao borca bio u UFC-u ili PRIDE verziji?..znaci stav,stil borbe,nacin ulaska i predstavljanja u ringu..sve,sijelokupni dojam?-ja najvise cijenim Emelianenka,njegova pojava pa i statistika su impresivni,cijenim i naseg Mirka jer njegov cili zivotni put je bio posebno tezak a cijenim i to sto ima dokazano najjači udarac nogom na svitu..i Minotauro se u svakom slucaju pridruzuje njima i zivotnom pricom a i nacinom borbe..............sve ostalo je županijska 4.liga za njih.. .... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koga najvise cijenite kao borca i sportasa!!? Cijenim i Fedora i Mirka samo što Mirku zamjeram te njegove "mušice"...
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: koga najvise cijenite kao borca i sportasa!!? Vanderlei Silva definitivno ![]() Jedan od največih boraca današnjice...uvjerljivo najagresivniji od svih i zbog toga mi je broj jedan.Kod njega nema kalkuliranja i sličnih sranja. Vanderlei rules ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koga najvise cijenite kao borca i sportasa!!? Jedan od najjačih boraca mi je Quinton Rampage Jackson. Frajer mi je totalno lud jer završava borbe vrlo atraktivno a ima golemu snagu. mislim da su svi veći ljubitelji Ultimate Fightinga vidjeli njegovu borbu kad onog lika zakuca od pod s visine od 2m. Prebrutalno. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koga najvise cijenite kao borca i sportasa!!? Cijenim sve te koji se bave tim sportom, kao i sve koji se bave borilačkim sportovima, ali uz jedan uvjet - sportsko ponašanje! One seljačine koje su u ringu da bi se promovirali kojekakvim budalaštinama definitivno ne cijenim. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koga najvise cijenite kao borca i sportasa!!? Fedor je najbolji borac, ali brani titulu svake prijestupne i uglavnom on bira borca. To mi se ne sviđa. Najbolji je Barnett. Radi šou, ne boji se nikoga i svima prijeti da će ih ubit. Tu je i Couture, za kojeg izgleda da mu godine ne smetaju. Mirko ima nekih mušica. Zadnji Uredio ice : 02-05-07 u 18:25. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koga najvise cijenite kao borca i sportasa!!? Cijenim dosta njih jer triba imat muda i uć u ring, a znaš da bi te svaka borba mogla koštat zdravlja i pola zubala, ali jedan borac koji je bio pravo oličenje časti i koga najviše cijenim od svih je pokojni Andy Hug - legenda borilačkih sportova.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
za toga sam lika negdi cuo ili cita,uglavnom bas tu stvar da je tip bolesnik svoje vrste,tu borbu bi volio pogledati a inace sam ne veliki nego ogromni ljubitelj ultimate fightinga,ma di to propusti.. ... | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: koga najvise cijenite kao borca i sportasa!!? Nekako mi se čini da Goran i Dražen ne odgovaraju opisu ![]() Mada svaka čast njima na sportskim uspjesima ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: borca, cijenite, kao, koga, najvise, sportasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:12.

...