Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Borilački Sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Borilački Sportovi Raspravljate o temi Kraj pridea u Sport forumu; već sam postal temu al nema je pa evo opet. Mirkeca zovu u ameriku,fjodor ide u neki drugi savez...... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-12-06, 00:35   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-04-06
Godina: 28
Poruka: 352
Kezo se izdvaja iz mase
Kraj pridea

već sam postal temu al nema je pa evo opet.

Mirkeca zovu u ameriku,fjodor ide u neki drugi savez......

kraj PRIDEa ?

baš me zanima vaše mišljenje?
Kezo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-12-06, 08:03   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,360
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase
Re: Kraj pridea

Ma ne vjerujem da će Mirko napustiti Pride (šta nije trebao jučer objaviti s kojom će organizacijom potpisati novi ugovor?).

Koliko znam Fjedor će se boriti u Rusiji u 3.mjesecu za tu neku drugu organizaciju. U toj se organizaciji bore brdo njegovih suboraca iz Red Devil Teama pa su ga zamolili da im uskoči kako bi ta organizacija dobila na popularnosti u Rusiji. Gledajuči borce u toj organizaciji, Fjedor uopče nema nikakvu konkurenciju, pa vjerujem da će to biti izlet za samo jednu borbu.

I Fjedor i Mirko imaju adute u svojim rukama kako bi dobili više novaca od Pridea (jedan prvak drugi grand prix prvak i uvjerljivo najpopularniji borac u Japanu). To je čisti poker, ništa drugo.
Moš' mislit da bi Pride samo tako pustio svoja 2 najbolja borca u druge organizacije. Ponudit će im brdo novaca.
Ako Wanderlei Silva dobiva 500.000 $ po borbi (to je izjavio njegov menadžer) onda ne vidim razloga zašto bi Fjedor i Mirko dobivali manje, a trenutno dobivaju po cca. 150.000 $ po borbi....
Odgovori sa citatom
Star 31-12-06, 20:17   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,684
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Eto, danas na Novoj javljaju da je Mirko otišao iz Pridea i potpisao za Amere... Vidjet ćemo što će biti iz svega toga, a nadam se najboljemu za Mirka.
Odgovori sa citatom
Star 31-12-06, 20:34   #4 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,643
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

UFC Announces UFC 67: ALL OR NOTHING

MIRKO “CRO COP” AND QUINTON “RAMPAGE” JACKSON TO MAKE UFC® DEBUT

Mirko “Cro Cop” is considered worldwide as one of the top heavyweights in mixed martial arts today. Notorious for his devastating striking skills – especially his high kicks -- which he used to knockout Aleksander Emelianenko and most recently Vanderlei Silva, Mirko “Cro Cop” storms into the UFC ready to battle anyone who dares to oppose him. Eddie Sanchez is a freestyle fighter with heavy hands who always comes to bang. Undefeated with a 8-0 mixed martial arts record, Sanchez is confident that if he lands his right hand the fight will be over and he will have a marquis win over Mirko “Cro Crop” on his record.

ufc.com

Mirko Filipovic (Pictures) will make his American fighting debut Feb. 3 in Las Vegas. the UFC officially announced Saturday night during the Liddell-Ortiz II pay-per-view at the MGM Grand Garden Arena. UFC president Dana White revealed at the post-fight press conference that "Cro Cop" had signed a two-year, six fight deal with the Las Vegas-based mixed martial arts promoter.

Sherdog.com broke the news on Wednesday that Filipovic, who starred in the PRIDE Fighting Championships and won the organization's Open-Weight Grand Prix in September, agreed to terms with the UFC and would face North County Fight Club's Eddie Sanchez.

Though there was some speculation that the 32-year-old heavyweight would be introduced to fans by stepping into the Octagon before a packed house in Las Vegas, Sherdog.com reported prior to the start of the televised card that the Croatian had remained home.

sherdog.com

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-01-07, 13:30   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-05
Poruka: 390
walker se izdvaja iz masewalker se izdvaja iz masewalker se izdvaja iz mase

UFC ima drugacija pravila od PRIDE-a i tamo nemoze koristiti svoj "high kick",jer je zabranjen u UFC-u.
Bas me zanima kako ce mu ici tamo.
walker je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-01-07, 13:39   #6 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,838
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

gdje to piše

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-01-07, 14:53   #7 (permalink)
UV zrake

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,542
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

a kam ode fjodor??

'63 '69 '89 '90 '94 '03 '07

AC MILAN
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-01-07, 20:35   #8 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,643
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: walker Pogledaj Poruke
UFC ima drugacija pravila od PRIDE-a i tamo nemoze koristiti svoj "high kick",jer je zabranjen u UFC-u.
Bas me zanima kako ce mu ici tamo.

UFC RULES, AS APPROVED BY THE NEVADA STATE ATHLETIC COMMISSION - JULY 23, 2001

Bout duration: [Top]
All non-championship bouts shall be three rounds.
All championship bouts shall be five rounds.
Rounds will be five minutes in duration.
A one-minute rest period will occur between each round.

Fouls:
1. Butting with the head.
2. Eye gouging of any kind.
3. Biting.
4. Hair pulling.
5. Fish hooking.
6. Groin attacks of any kind.
7. Putting a finger into any orifice or into any cut or lacerationon an opponent.
8. Small joint manipulation.
9. Striking to the spine or the back of the head.
10. Striking downward using the point of the elbow.
11. Throat strikes of any kind, including, without limitation, grabbing the trachea.
12. Clawing, pinching or twisting the flesh.
13. Grabbing the clavicle.
14. Kicking the head of a grounded opponent.
15. Kneeing the head of a grounded opponent.
16. Stomping a grounded opponent.
17. Kicking to the kidney with the heel.
18. Spiking an opponent to the canvas on his head or neck.
19. Throwing an opponent out of the ring or fenced area.
20. Holding the shorts or gloves of an opponent.
21. Spitting at an opponent.
22. Engaging in an unsportsmanlike conduct that causes an injury to an opponent.
23. Holding the ropes or the fence.
24. Using abusive language in the ring or fenced area.
25. Attacking an opponent on or during the break.
26. Attacking an opponent who is under the care of the referee.
27. Attacking an opponent after the bell has sounded the end of the period of unarmed combat.
28. Flagrantly disregarding the instructions of the referee.
29. Timidity, including, without limitation, avoiding contact with an opponent, intentionally or consistently dropping the mouthpiece or faking an injury.
30. Interference by the corner.
31. Throwing in the towel during competition.

Ways To Win:
1. Submission by:
Physical tap out.
Verbal tap out.
2. Technical knockout by the referee stopping the contest.
3. Decision via the scorecards, including:
Unanimous decision.
Split decision.
Majority decision.
Draw, including:
Unanimous draw.
Majority draw.
Split draw.
4. Technical decision.
5. Technical draw.
6. Disqualification.
7. Forfeit.
8. No contest.

Referee may Restart the round:
If the fighters reach a stalemate and do not work to improve position or finish.

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-01-07, 22:31   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-05
Poruka: 390
walker se izdvaja iz masewalker se izdvaja iz masewalker se izdvaja iz mase

Izgleda da dugo ne pratim UFC.
Znam da su bili zabranjeni takozvani "socker kicks",ali nema veze,bolje za Mirkeca da nisu.
Vidim da se dosta toga promijenilo i na "ground fighting" kod UFC-a od kad su nastali.
Nadam se da ce Mirko postici titulu prvaka i u UFC za ove 2 godine,za koliko je potpisao ugovor. To je nekih 6 borbi ako se ne varam a protivnici nisu tako jaki kao u PRIDE.
Ako spusi od nekog tamo,onda je najebao.
Ako zeli biti broj jedan u svijetu,ipak treba da pobijedi i Fedora a to je sad malo teze jer nisu vise u istoj organizaciji.
Mislim da je napustio PRIDE zbog novaca a ne zbog slave.
Steta,ali zelim mu sve najbolje i u UFC a budem ga i tamo pratio,jer jos uvijek je za mene najbolji.

Zadnji Uredio walker : 01-01-07 u 22:34.
walker je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-01-07, 14:42   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,360
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Pa ništa ne piše da ne smije koristiti High Kick. Koliko sam skužio ne smije udarati protivnika s traga u glavu niti nogom u glavu dok je na podu.
Ma koristit će ga on 100%. Taj High Kick je čista borbena tehnika a kako se radi o MMA-natjecanju ne bi bilo logike da ga se ne smije koristiti.
Pa puno brutalnije mi je njihovo pravilo da se može protivnika udarati laktom u glavu, e to je jebeno.

Ja isto mislim da se Mirkec odlučio radi novca otiči u Ameriku. Stvarno mi je žao ali jebiga čovjek ima 32 godine, nije više najmlađi tako da mora misliti malo na svoju budućnost i obitelj. Navodno mu ameri plaćaju 50% više nego PRIDE, dakle umjesto dosadašnjih cca. 150.000 $ dobivat će 225.000 $. Nije baš mala razlika.

Sve u svemu Mirko sve najbolje, uvijek smo uz tebe!!

ps: još jedna bitna vijest koju je Mirko potvrdio: Nova će i dalje prenositi njegove nastupe!!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pride, ultimate fight

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103