| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Mario Preskar u Sport forumu; Citat: Pravi autor: HPetrovic1989 Ah znam,takvo je vrijeme došlo.Ja se nadam da će se stari boks vratiti š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Banned | Re: Mario Preskar Citat:
Svjetski/američki je odavno na niskim granama.... Masne debele crnje koje su prevelika krmad da budu u rapperskim spotovima se bave boxom, a to u njihovom slučaju nije borilački sport nego grljenje i vješanje jedan po drugom. Kao da gledam borbu morskih slonova u vrijeme parenja... ![]() ![]() | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-08
Poruka: 564
![]() ![]() ![]() | Re: Mario Preskar Mario je dragulj koji ne treba više brusiti, nego samo dobro glancati.On ima već sada sve što je potrebno za pravog fajtera teške kategorije.Još mu samo fali najbolji trener današnjice-Emanuel Steward,koji je i bivši Holifildov i Lewisov trener.On bi dodao Mariju još onu točku na i-tj.onu dimenziju koja je potrebna za pravog taktičkog šampiona.Pri tom može zadržati i Lea Pjetraja koji mu također puno znači.I Ali je imao nekoliko trenera od kojih je glavni bio Angelo Dundee koji je bio ujedno i njegov menađer.Mislim da će Mario ići prvo na titulu prvaka Europe dok god braća Kličko vladaju svjetskim tronom.Jedino nemaju WBA titulu za koju se 30.5.bore Valujev i Čegajev, a pobjednik ide na Holifilda.Tu je sad igra.Blokada.Ali može se sve preko noći promijeniti,jer tu su ipak još neki boksači koji čekaju u redu,pa možda Kličkovima neko otme titulu.Uglavnom Preskar je još mlad i jednostavno mora biti strpljiv.I Holifild čeka,makar mu je 47 godina.Tko čeka,taj dočeka...Doguraće Mario do svjetske titule,bez brige! ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-08
Poruka: 564
![]() ![]() ![]() | Re: Mario Preskar Da, sad sam pročital da Mario boksa sa Danijelom Peretom koji ima norvešku licencu, a ustvari je rus.Boksa se 30.5.u Kijevu.Rusa zovu "SHREK" zbog izgleda i performansi-183cm i 120kg i Mario bi ga trebal polomit ko šećernu trsku.Čim prije,tim bolje,zbog reputacije.Nokauteri su na cijeni.Po skoru (16-21) tip je idealan da bude boksačka vreća i da posluži u svrhu povećanja broja nokauta u skoru.Držimo fige Mariju,a HRT bi mogla emitirati barem snimku tog meča makar poslije borbe Valujev-Čegajev,jer to ih ne bi došlo skupo pošto nije meč za titulu.Ne treba škrtarit na takvim stvarima,a bit rastrošan i razbacivat se sa novcem za neke banalne događaje.... ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Dr. Parasimpaticus Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 30
Poruka: 11,155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mario Preskar čestitke preskaru... ja sam pogledao prve 3 runde i van otišao.... ![]()
__________________ The lesbians next door bought me a rolex for my birthday, I think they misunderstood when I said I wanna watch... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:33.

ja sam pogledao prve 3 runde i van otišao....