Raspravljate o temi Mario Preskar u Borilački Sportovi forumu, dio Sport foruma; aha, nisam to znao...
ajd stavi to na YT, pa daj link...jebemu, kako sam to uspio propustit...
..Napišem, pa izbrišem.
Ponekad razmišljam kao Bog...
Stvorim, pa ubijem..
je, ma zbunilo me jer je do malo prije i na netu pisalo da je izgubija, ajde ovo je fair...
Ima snimka na HRT2 za 10 min.
već je na YouTubu...kako ga je mlatnio na podu, baš je lipo sjelo...
ajde, možda je i dobro za njega šta je ovaj pederas bio tako prljav, jer tko zna kako je moglo završit...dobro ga je zaljuljao na kraju..
..Napišem, pa izbrišem.
Ponekad razmišljam kao Bog...
Stvorim, pa ubijem..
Trebala je bit diskvalifikacija, u dvije prilike dok je bio na podu ga je udarao.
pogledao sam snimku sinoć na Tv-u...odlična borba
kako su se samo šaketali u zadnjoj rundi
za one koji nisu vidjeli prijenos uživo ili snimku sinoć, danas je popodne takodjer snimka na HRT2
17:05 Boks: Preskar - Pedyura + IBF - Svjetska titula srednja kategorija: Arthur Abraham - Mahir Oral, snimka
ma Preskar je taktički napravio najveću glupost koju može napravit boksač koji ima bodovnu prednost i uđe u zadnju rundu...trebao je ne ulazit s njim u razmjene jer ovaj nije imo šta za izgubit bodovno je bio u banani i samo bi mu K.O. donio pobjedu...
Preskar se trebo branit, trčkarat po ringu, grlit, ko što bi svaki iole pametni i iskusan borac napravio...trebo je privest tu borbu kraju pametno i upisat još jednu pobjedu...ovak je ulazio u razmjene, dobio po pički i ima opće sreće kaj je završilo x jer je 2 put na podu bio...