Evo kompletne borbe
Raspravljate o temi Mario Preskar u Borilački Sportovi forumu, dio Sport foruma; Pravi autor: sahasa Po meni je Pedjura bio bolji....i mislim da je trebao pobijedit... 5:2 je bilo za Preskara do ...
Zadnji Uredio Pretorian : 28-06-09 u 20:18
Evo kompletne borbe
Preskar je još jednom potvrdio moje sumnje da je vrhunski boksač.
Naišao je na malo boljeg protivnika i završio je 2 puta na podu, A još prije nekoliko dana negov prepametni trener je pametovao kako Čagajev treba boksati i na sva zvona hvalio Preskara kako može već sada ravnopravno boksati sa braćom Kličko.
A sinoćnji meč im je pokazao gdje im je mjesto...
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
E tocno to,kad je bilo izvjesno da vodi po bodovima...nije trebao ulazit u tolike silne razmjene udaraca.
Trebao je zadrzavat,sto vise klinč,pa trckaranje,izbjegavanje itd.
i branja ne sudi kad nemas pojma,da malo znas kakav je Preskarov raspored,znao bi zasto pada u zadnje 2 runde.
Preforsirao se ,ima previse borbi...itd.
Al meni svejedno nije djelovao toliko uvjerljiv
Još mu i ono na kraju stvarno nije trebalo.
U takvim situacijama se čuva borba i čeka kraj,ne znam uopće čija je ideja bila da ide u razmjenu udaraca sa Pedjurom....njegova ili Pijetraja
Sve u svemu,loš taktički potez i može bit sretan da je neriješeno.
Ne slažem se sa tobom, pogledaj borbu ponovo, 7 rundu ga je prebio skroz a u svih prijašnjih 6 je bio bolji, pa rezultat kod sudaca do 8 runde je bio 5:2
Temp u dvorani je bila 50 stupnjeva i srušio se na kraju zato kaj je sjeo i opustio se i nije mogao disati.
Ali slažem se sa tobom da je zadnja runda bila sjebana, ali mu je sudac 2 puta bezveze brojao i ovaj je trebao biti diskvalificiran. Pokrali ga skroz
A čuj...nije ni Preskar baš fer bio....udarci poslije gonga
Sudac je generalno zasro borbu....
preskar trči po dubravi rano ujutro![]()
![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
udarci u žaru borbe nakon gonga se i mogu opravdati (nije čuo gong i sl.) ali udaranje protivnika na podu u ovoj "plemenitoj vještini" ne mogu ničim opravdati
s druge strane zaista je mario i njegov stožer trebao biti lukaviji, rekao bih profesionalniji, i znalački odraditi osmu rundu ne dovodeći se u kritičnu situaciju uličnim šaketanjem
visoka temperatura i postotak vlage su bili za obojicu isti
drago mi je da preskar nema ozbiljnijih posljedica i nadam se da ćemo svjedočiti daljnjem usponu njegove karijere