Stranica 8 od 9 PrvoPrvo ... 3456789 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 71 do 80 od 83

Mario Preskar

Raspravljate o temi Mario Preskar u Borilački Sportovi forumu, dio Sport foruma; gospodine Pijetraj drago mi je da ste i vi dosli na ovaj forum......

Uvaženi forumas Avatar od korisnika K-dOG
    Datum registracije
    29-04-07
    Starost
    30
    Poruka
    692
    Liked
    0 times

Re: Mario Preskar

gospodine Pijetraj drago mi je da ste i vi dosli na ovaj forum...

Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Citat Pravi autor: markozx10r Pogledaj Poruke
    bok ekipa

ne serem inače po forumima jer mi se neda natezat sa razno raznim budalama koji misle da su popili svu pamet svijeta, ali na ovakvu hrpu pizdarija jednostavno moram nešto napisat. neću nikog citirat jer ima toga previše, ali sam siguran da će se naći oni na koje se ovo odnosi. mrzim kad se neko nađe pozvanim da nešto komentira, a u najboljem slučaju pojma nema o boxu i sličnim sportovima. još k tome kad netko pljuje po Mariu kao da nije vrhunski boxač i da je trebao izgubiti fajt, popizdim, iz razloga što takvi ljudi na taj način liječe svoje frustracije kaj nisu nikaj napravili u životu pa je najlakše doma gledat mečeve, pljuvat po nekome i govorit "trebo je ovo, trebo je ono". kad ste takvi znalci i fajteri zakaj sad vas ne gledamo na telki kak osvajate neku titulu? zato kaj treba imat muda s nekim ući u ring! i uopće da bi se do toga došlo treba 15 godina svaki dan proljevat krv, suze i znoj. nitko nema pojma kak je to dok to sam ne osjeti na svojoj koži. što se Lea tiče, opće je poznato da se prosere koji put tako da ga ne shvaćate doslovno, ali imajte na umu da je on najzaslužniji za Marijevu krijeru (uz Maria naravno) i da je normalno da ga hvali (to mu je između ostalog u opisu radnog mjesta) jer je on njegov štićenik i neće valjda na telki pričat o Mariu da nema pojma i da je loš. to ne bi bilo dobro ni za Maria, ni za Lea ni za hrvatski box. a u ostalom nikad nisam čuo Lea da je reko da Mario može pobijedit bilo koga od ovih "vrhunskih" boxača nego da može boxat s njima što je sasvim druga stvar. a Mario da ne valja nebi bio sad kod braće Kličko nego vjerovatno negdje u bosni bi se fajto sa tamošnjim "vrhunskim" boxačima. ajmo sad na meč....

istina je da je Pedjura prvi "ozbiljniji" Mariov protivnik (što score i govori), da čovjek ima dobru bradu i da je životinja, ali je isto tako istina da Mario ne da nije izgubio niti jednu rundu osim zadnje, nego i ove 2 što je Pedjura "kao" dobio su bile u najgorem mogućem slučaju nerješene. da išta znate o boxu to bi vam bilo savršeno jasno jer se vidi iz aviona. cijeli meč ga je Mario tuko ko vola u kupusu, u par situacija ozbiljno uzdrmo i bio bolji u svim segmentima borbe. napravio je grešku u zadnjoj rundi jer je Pedjura kreno na sve ili ništa, a on je to prihvatio jer ga je povuklo srce i htio se pofajtat muški i nije dobro prošlo. to je taktički gledano greška i da to nije napravio dobio bi fajt čisto ko suza, ali bolje se pobit s nekim i dobit batina nego cijeli život boxat ko pička. bar saznaš od čega si, znaš da si dao sve od sebe i možeš se ponosno pogledat u ogledalo. s ovim nisam htio reć da je Mario dobio batina ili tkvo nešto jer da je tako danas bi imo prvi poraz. nekima je ponos važniji od same podjede a to ekipa iz dubrave jako dobro zna jer je takav kvart. od malih nogu moraš izabrat dal si kinfa il si pička. trećeg nema. a u ostalom ljepše je gledat ovakve fajtove nego recimo Drviša. to za mene nije box. ja ne znam šta je to...? što se tiče Mariovih down-ova vidi se da su više od umora nego udaraca jer mu očito nekaj nije bilo dobro kad se onesvjestio na kraju borbe tako da su upitni, a i Pedjura je pado pa je očito da je fajt bio jako naporan. dva puta je Pedjura udario Maria dok je bio na podu pa je to AUTOMATSKI trebala bit diskvalifikacija i Mario je kraj borbe dočeko na nogama pa nema govora o tome da je Pedjura trebo dobit fajt bez obzira na 2 brojanja zbog Marijeve bodovne prednosti. da bi Pedjura dobio Maria moro ga je KO u zadnjoj rundi tako da je odluka sudaca po mom mišljenju ispravna. tolko od mene....

P.S.
    kiki reci Mariju da ga pozdravlja frend iz osnovnjaka iz a razreda
    Ovoliko sranja nisam dugo pročitao....razmišljam da te preselim u bisere

Prvo i osnovno....na ovom forumu ima svatko pravo napisat kaj hoće,pa makar to bilo i sranje...kao u ovom tvom slučaju !

drugo....za dobrobit svih nas nadam se da ćeš i ostat pri onom svom "da inače ne sereš po forumima".....

treće....da upotrijebim dio tvog posta....ne da se ni meni natezat s raznoraznim budalama koje misle da su popili svu pamet svijeta pa se natežem s tobom

Pozdrav i uživaj u svojoj pameti

prof. Foruma Avatar od korisnika Tonco
    Datum registracije
    18-06-07
    Poruka
    1,243
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
    drugo....za dobrobit svih nas nadam se da ćeš i ostat pri onom svom "da inače ne sereš po forumima".....

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Tko kaže da Mario nebi mogo pobijedit braću Kličko? Sve je moguće u životu, samo da bi se to dogodilo,moraju mu pružit šansu,tj. protiv njega odradit jednu od dobrovoljnih obrana titule na koju imaju pravo u okviru 6mj. ali sumnjam da će se to dogoditi, jer Mario im je sparirao i previše je ušao "in"i možda ih previše "skužio". Ako se to i dogodi, to će biti prilikom povlačenja nekog od braće, ako će još držati titule, tako da bar titula ostane "u kući" s obzirom da su oni Marijevi promotori.
    Nego, forum je mjesto gdje ljudi izražavaju svoje viđenje stvari, mišljenje,ostvaruju komunikaciju s drugim ljudima itd.Ako se neko i ne kuži u boks, ima pravo izraziti svoje mišljenje i ne mora zato biti budala, kreten itd.iako ima i toga, ali nije cilj međusobno vrijeđanje, nego izlazak "sa svojim argumentima" na čistinu,tj. iznašanje svojeg viđenja stvari.
    Mario je odličan, tj.vrhunski boksač, ali Don King mu je napravio medvjeđu uslugu lišivši ga kontinuiteta mečeva, i tu negdje je možda malo zahrđao, ali čovjek se vraća u kolotečinu od kad su ga uzela braća Kličko, samo opet mu je učinjena medvjeđa usluga. Ubačen je baš tamo od kud se roje odlični i opasni boksači zadnjeg desetljeća. Dakle,tamo gdje sad boksa Mario,puno je opasnije područje od Las Vegasa, Atlantic Citija, Madisona itd. Tamo više nema "trave za pašu"pravih šampiona. Baš tu kud se sad Mario kreće je put do titula koje ionako drže ljudi iz tog kraja (Ukrajina). Vidljivo je da Mario prolazi trnovit put,jer protivnici su mu sve bolji i bolji i zato je to tak kak je. Nadajmo se da će slijedeći Marijev suparnik biti ipak malo "mekši" od Pedyure i da će ga Mario brzo srediti, iako sam malo zabrinut zbog onog Marijevog padanja u nesvijest. Valjda će biti sve ok. I Mirko je bio dugo u nesvijesti poslije Gonzage i nikom niš...ide se dalje.Nego sva sreća da Mario nije ko Drviš - oće se čovjek potuć i to je dobro, samo bilo bi bolje da se to dogodilo u prvoj rundi kad je bio svjež, al jebeš ga....imam još puno toga za reć, al drugom prilikom....da me markozx10r ne proglasi "pametovateljem".....

Starter Avatar od korisnika Kawasaki
    Datum registracije
    20-08-07
    Starost
    31
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

kristijan

Od udaraca je pao. Ne možeš pasti i ležati 10 minuta, pa te još vode van u nosilima i sve je to kao od umora i naguravanja. Mislim ....Šta sve neće smisliti

kada dva puta rušiš tipa ne dobijaš rundu 10-9 nego 10-7. to ti je kao da si dobio 3 runde. a ukrajinac je barem jednu dobio i prije te 8. tako da je 4-4 s time da je preskar nakautiran do te mjere da su ga nosili van u nosilima a ovom nije bilo ništa. ja bi tu dao pobjedu ukrajincu.

Starter Avatar od korisnika Kawasaki
    Datum registracije
    20-08-07
    Starost
    31
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

"a u ostalom nikad nisam čuo Lea da je reko da Mario može pobijedit bilo koga od ovih "vrhunskih" boxača nego da može boxat s njima što je sasvim druga stvar"

Ne, nije. On je par puta rekao da je sam Kličko na sparingu kao govorio "lakše lakše....." kao preteško je Kličku bilo.... takve stvari je pričao, u tom smislu je govorio a ne radi energije i nabijanja u sparingu. Jednostavno je pretjerivao a sada nakon poraza veli furali su ga u nosilima jer je iscrpljen bio.....kužiš ide raditi tysona od nekoga ko to nije.... sada ih je prizemljilo sve. Hebote nosila na kraju....furaju lika iz ringa, kao da ga je metak pogodio na frontu.
    Kada je Kličko imao pripreme za Samuela Petera opet je pjetraj pričao da je preskar ovo ono, da ga maltene tuče tamo na sparingu, i onda puste snimku na htv i vidiš da se Kličko poigravao sa njim. Jednostavno pretjeruje.

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Je, istina, i ja sam čitao da tamo Preskar maltene tuče Vladimira i da je čak odstranjen zbog toga jer je prežestok, i da je Vladimirov trener Emanuel Steward reko da ovakvog udarača još nikad nije vidio. A čovjek je trenirao Holifilda,Lewisa..itd...

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Citat:
    Hebote nosila na kraju....furaju lika iz ringa

Da, nosila...nosila nikako ne prianjaju za mit o nekom prvaku.Da bar nije bilo tih nosila. Holifild je u 47.god al teško da buš ga videl na nosilima. Dakle, dvaput na podu, onesvještavanje, nedolazak na proglašenje, iznašanje na noslima -to je ono kaj je grdo zgledalo u tom meču. Još je Mario super prošao, jer meč je bio u samo 8 rundi, i ja sam mislil da bu Pedjura pobijedio, jer jebiga, znaš kaj znači 2 knock downa i u meču od 12 rundi? Ne sjećam se da neko ko je 2 puta bio u knock-downu a da pritom nije rušio protivnika nije izgubil meč...Kažem, dobro je prošlo za Marija...U slijedećem meču stvarno mora pokazat te svoje nokauterske sposobnosti ako ih ima, a ima ih, i glumit malo Tysona, jer samo tako može dalje.Stvarno mu želim sve najbolje i da zatuče slijedećeg pacijenta onak kak spada....

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Šokantna odluka - Mario Preskar napušta boks

Mario Preskar odlučio se je na šokantni potez, 25-godišnji Zagrepčanin više nema motiva i odlučio je napustiti boksački ring. Odluka koja je sve iznenadila

U razgovoru za Sportske Novosti Mario Preskar je izjavio da odlazi iz boksačkog svijeta.

'Napuštam boks, ne znam na koliko, može biti mjesec, pola godine ili godinu. U ovom trenutku nemam dovoljno motivacije. Već neko vrijeme sam razmišljao o ovoj odluci. Ne želim nikoga zavaravati. Ne mogu dati 100 posto. Ulaziti u borbu s nekih 40-50 posto nema smisla, jer tako riskiram zdravlje i teži nokaut te rezultat. Sada ću se neko vrijeme još odmarati, lagano trenirati i nadam se da će se želja vratiti,' rekao je Preskar.

U profesionalnoj karijeri hrvatski boksač je imao 19 nastupa, 16 pobjeda i tri neodlučena ishoda. Gorčinu poraza još nije osjetio.

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07
    Starost
    47
    Poruka
    8,943
    Liked
    345 times

Evo još malo o tome:

Pitanje eventualnog povratka u ring je vrlo neizvjesno.

"Nakon 16 godina koliko sam u boksu, koliko sam radio, trenirao, bilo bi glupo od svega potpuno odustati. Sada ću se još neko vrijeme odmarati, lagano trenirati i nadam se da će se želja kroz treninge vratiti. Ne želim nikoga zavaravati, ljudi vide što se događa u ringu, a ja ne mogu dati 100 posto. Ulaziti s nekih 40 ili 50 nema smisla, riskiram i zdravlje i teži nokaut i rezultat. A to ne želim. Najbitnije je biti sretan u cijeloj priči, ako se ne osjećam 100 posto, onda je bolje ovako postupiti", zaključio je Mario.

Stranica 8 od 9 PrvoPrvo ... 3456789 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku