Ovoliko sranja nisam dugo pročitao....razmišljam da te preselim u biserebok ekipa
ne serem inače po forumima jer mi se neda natezat sa razno raznim budalama koji misle da su popili svu pamet svijeta, ali na ovakvu hrpu pizdarija jednostavno moram nešto napisat. neću nikog citirat jer ima toga previše, ali sam siguran da će se naći oni na koje se ovo odnosi. mrzim kad se neko nađe pozvanim da nešto komentira, a u najboljem slučaju pojma nema o boxu i sličnim sportovima. još k tome kad netko pljuje po Mariu kao da nije vrhunski boxač i da je trebao izgubiti fajt, popizdim, iz razloga što takvi ljudi na taj način liječe svoje frustracije kaj nisu nikaj napravili u životu pa je najlakše doma gledat mečeve, pljuvat po nekome i govorit "trebo je ovo, trebo je ono". kad ste takvi znalci i fajteri zakaj sad vas ne gledamo na telki kak osvajate neku titulu? zato kaj treba imat muda s nekim ući u ring! i uopće da bi se do toga došlo treba 15 godina svaki dan proljevat krv, suze i znoj. nitko nema pojma kak je to dok to sam ne osjeti na svojoj koži. što se Lea tiče, opće je poznato da se prosere koji put tako da ga ne shvaćate doslovno, ali imajte na umu da je on najzaslužniji za Marijevu krijeru (uz Maria naravno) i da je normalno da ga hvali (to mu je između ostalog u opisu radnog mjesta) jer je on njegov štićenik i neće valjda na telki pričat o Mariu da nema pojma i da je loš. to ne bi bilo dobro ni za Maria, ni za Lea ni za hrvatski box. a u ostalom nikad nisam čuo Lea da je reko da Mario može pobijedit bilo koga od ovih "vrhunskih" boxača nego da može boxat s njima što je sasvim druga stvar. a Mario da ne valja nebi bio sad kod braće Kličko nego vjerovatno negdje u bosni bi se fajto sa tamošnjim "vrhunskim" boxačima. ajmo sad na meč....
istina je da je Pedjura prvi "ozbiljniji" Mariov protivnik (što score i govori), da čovjek ima dobru bradu i da je životinja, ali je isto tako istina da Mario ne da nije izgubio niti jednu rundu osim zadnje, nego i ove 2 što je Pedjura "kao" dobio su bile u najgorem mogućem slučaju nerješene. da išta znate o boxu to bi vam bilo savršeno jasno jer se vidi iz aviona. cijeli meč ga je Mario tuko ko vola u kupusu, u par situacija ozbiljno uzdrmo i bio bolji u svim segmentima borbe. napravio je grešku u zadnjoj rundi jer je Pedjura kreno na sve ili ništa, a on je to prihvatio jer ga je povuklo srce i htio se pofajtat muški i nije dobro prošlo. to je taktički gledano greška i da to nije napravio dobio bi fajt čisto ko suza, ali bolje se pobit s nekim i dobit batina nego cijeli život boxat ko pička. bar saznaš od čega si, znaš da si dao sve od sebe i možeš se ponosno pogledat u ogledalo. s ovim nisam htio reć da je Mario dobio batina ili tkvo nešto jer da je tako danas bi imo prvi poraz. nekima je ponos važniji od same podjede a to ekipa iz dubrave jako dobro zna jer je takav kvart. od malih nogu moraš izabrat dal si kinfa il si pička. trećeg nema. a u ostalom ljepše je gledat ovakve fajtove nego recimo Drviša. to za mene nije box. ja ne znam šta je to...? što se tiče Mariovih down-ova vidi se da su više od umora nego udaraca jer mu očito nekaj nije bilo dobro kad se onesvjestio na kraju borbe tako da su upitni, a i Pedjura je pado pa je očito da je fajt bio jako naporan. dva puta je Pedjura udario Maria dok je bio na podu pa je to AUTOMATSKI trebala bit diskvalifikacija i Mario je kraj borbe dočeko na nogama pa nema govora o tome da je Pedjura trebo dobit fajt bez obzira na 2 brojanja zbog Marijeve bodovne prednosti. da bi Pedjura dobio Maria moro ga je KO u zadnjoj rundi tako da je odluka sudaca po mom mišljenju ispravna. tolko od mene....
P.S.
kiki reci Mariju da ga pozdravlja frend iz osnovnjaka iz a razreda
Prvo i osnovno....na ovom forumu ima svatko pravo napisat kaj hoće,pa makar to bilo i sranje...kao u ovom tvom slučaju !
drugo....za dobrobit svih nas nadam se da ćeš i ostat pri onom svom "da inače ne sereš po forumima".....
treće....da upotrijebim dio tvog posta....ne da se ni meni natezat s raznoraznim budalama koje misle da su popili svu pamet svijeta pa se natežem s tobom
Pozdrav i uživaj u svojoj pameti![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom