| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi “Minotauro” Arrives in the UFC u Sport forumu; Citat: HOUSTON, April 7 – UFC President Dana White, in a continuing effort to bring the best fighters in the world ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,779
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | “Minotauro” Arrives in the UFC Citat:
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: “Minotauro” Arrives in the UFC glavno da je onaj spomenuo da je dobio Mirka, joj sta bi dao da se ponovo sretnu pa da mu jebe mamicu..ti Brazilci stvarno znaju pričati engleski ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 21
![]() | Re: “Minotauro” Arrives in the UFC ima slay pravo,dao bi sve da se ponovo sretnu,da mu mamicu j..., ali Mirko se bori 21.4. u Engleskoj,ide li tko?
__________________ Bože, daj mi mirnoću da podnosim stvari koje ne mogu promijeniti; daj mi hrabrost da mijenjam stvari koje mogu promijeniti; daj mi mudrost da razlikujem jedno od drugog. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: “Minotauro” Arrives in the UFC kad mirko mazne randya mislim da nema boljeg izazivača od njega i da do borbe mora doći.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 442
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: “Minotauro” Arrives in the UFC Jedva čekan taj uzvrat čovječe to mi je bia jedan od najsjebanijih dana u životu ima san sarme za ručak i kad je Mirko izgubia nisan dva dana ništa jea nisan zna kako se zoven jedva čekan taj fajt al Mirko mora dobit prvo Gonzagu i Rendia.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: “Minotauro” Arrives in the UFC kako mi taj tip ide na qrac, đubre jedno koje može primati batine kao Mark Hunt ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
![]() |
| Tagovi: arrives, minotauro, ufc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:42.