| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Mirko Filipović "Cro Cop" u Sport forumu; zabranjeno postavljanje takvih linkova... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Fukna care već san te to pita na drugom forumu jel možeš ikako riješit CC vs Stuart Green posebno, da sad ne skidan cile fileove, ako ne moš ništa, onda ću skinit sve jebeš ga, unaprid fala...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #4 (permalink) | ||
| Starter | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Спасибо за бои Мирко КроКопа, но фильме не работает 6-ой архив, Citat:
Citat:
Zadnji Uredio Aziat : 06-05-07 u 10:36. | ||
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Da i ![]() Kaj bi mi sad trebali pasat u nesvjest od oduševljenja.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Jedna interesantna ilustracija ImageShack - Hosting :: mirkooj2.jpg Zadnji Uredio ice : 23-05-07 u 20:58. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,493
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Fresh news about Cro Cop. On May 22, 2007 Mirko was on Croatian TV channel NovaTV. Most important news are: -next fight will be on September 8th, 2007 in London (UK again). -Mirko wanna UFC belt and after that he will go to retirement. Mirko training every morning from 6:30AM to 9:00AM. He decide to punish himself because Manchester loss. Also he said that this year he will not go to summer vacation, he will training constantly. It seams that now Mirko Cro Cop really decide that he want UFC belt. His next fight must be something special. Can't wait who will be his opponent (Arlovski, Vera ... who knows) Dakle, sad je jasno - Mirko ide po pojas, a onda u penziju! |
| | |
![]() |
| Tagovi: crocop, filipovic, mirko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.