| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Mirko Filipović "Cro Cop" u Sport forumu; Citat: Pravi autor: hajduk1991 Slažem se sa ovim šta sam Quota! Možda je vrijeme za dostojanstven kraj "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 102
![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Citat:
S tim se nikako ne mogu složiti, baš uvijek je bio najkritičniji prema sebi.
__________________ Mrzim potpis i zato ga nemam! | |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) koga je to saap prebio u prideu? saap je jedino prebio minotaura i to pošteno ali ga je majstor dobio polugom. vi ne shvačate da je i poraz dio natjecanja zato jer nas je mirko naučio na pobjede. mirko će se vratiti u velikom stilu samo zbog takvih koji mu prognoziraju kraj karijere.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #113 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) evo neki tekstovi.. Liječnik: Zbog rebra Mirko nije mogao do zraka Mirko Filipović sljedećih će se dana suočiti možda i s najtežom odlukom. – Mirko je već bolje raspoložen – rekao je liječnik Željko Kapulica, čovjek koji je najkompetentniji u vezi s Cro Copovim zdravljem. Liječnik je ljut na suca Johna McCarthyja jer nije strože kaznio Konga zbog višestrukog udaranja Mirka u genitalije. – Mirko je udarac u genitalije dobio i u drugoj rundi, kad sudac čak nije ni reagirao. Uostalom, ona jedna minuta predaha koju je McCarthy dao Cro Copu premalo je. Nogometaše pogodi lopta u 'nezgodno mjesto’ pa napuste igru na nekoliko minuta -kaže Filipovićev liječnik. A Mirku poteškoće s disanjem nisu izazivale samo začepljene nosnice, već i slomljeno rebro. – Trebalo je to istrpjeti. Bol sa slomljenim rebrom je konstantna, odnosno javlja se kod svakog udisaja i izdisaja. Teško je dolazio do zraka – zaključio je Kapulica. Mirko je jučer u krugu najmilijih proslavio 33. rođendan. Ugledna stranica Sherdog.com Cro Copa je odmah spustila na deseto mjesto najboljih boraca. Prvi je Jemeljanenjko, drugi Couture, treći Minotaur, četvrti Barnett, a ispred su i Gonzaga, Kongo... Sretan rođendan ![]() Veliki majstor odlazi bez naslova? ZAGREB - Otkako je 1996. godine ušao u svijet mješovitih borilačkih vještina Mirko Filipović nije pretrpio dva poraza zaredom. U subotu se u londonskoj O2 Areni dogodio i taj presedan, jer je pet mjeseci nakon poraza od Brazilca Gabriela Gonzage hrvatski majstor slobodne borbe pokleknuo i u dvoboju protiv izgledom impresivnog, ali borilački prosječnog Francuza Cheicka Konga. Po povratku u Zagreb 33-godišnji Filipović dao je naslutiti da bi londonski nastup mogao biti i posljednji u njegovoj karijeri, što je normalna ljudska reakcija nakon dvaju uzastopnih neuspjeha. Međutim, kad u izolaciji svog doma, u obiteljskom krugu, prihvati poraz kao realnost svog posla, Mirku ostaju dva razloga za nastavak karijere. Sportski motiv trebao bi ga natjerati da inače uspješnu karijeru ne okonča porazom, a poslovni motiv nalaže mu da odradi ugovor s UFC-om, koji predviđa još tri nastupa. Naravno, ugovor neće biti presudan faktor, jer Mirka se nikakvim klauzulama ne može natjerati u kavez ako to više ne bude htio. U tom slučaju, međutim, neće se moći vratiti u ultimate fight dok ne odradi te tri borbe za UFC. - Odluka će biti isključivo Mirkova, ali mislim da je preponosan da bi se oprostio porazom - rekao je Filipovićev menadžer Zvonimir Lučić. Ono što Cro Copa vjerojatno najviše muči jest činjenica da bi mogao ostati zapamćen kao veliki majstor slobodne borbe koji je nastupao u tri najveće organizacije - K-1, Pride i UFC - a ni u jednoj nije uspio osvojiti najvrjedniji naslov. Vremena još ima, UFC mu sigurno neće zatvoriti put do teškaškog naslova, a svi odgovori su isključivo u Mirkovoj glavi. Citat:
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #115 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) mislim da je ovdje bitno zaključit da je čovjek stvarno želio dobit ovu borbu i vidjelo se da se nekako psihološki stabilizirao samim tim što je krenuo na Konga, samo što ovaj put nije bilo jebene sreće majstore uzmi si odmora, sredi glavu, poradi malo na taktici i jebi im svima majku..Koliko god ga podržavao toliko sam i ljut, jednostavno previše podcjenjivanja kod tog prelaska u UFC.."svejedno da li je ring ili kavez, blabla"..e pa nije svejedno a isto tako nije ni atmosfera iako to njemu kao borcu ne bi trebalo predstavljati probleme.
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Dobio ga je Kongo na lijevi direkt, što je u biti bio mu i jedini način, a problem mu nije prestavljao jer se mogao povlačit gdje god je htjeo. E da sam ja bio na njegovom mjestu, zabio bi mu soccer kick u jaja nakon onong drugog koljena, pa još jedan u jaja, a onda haj kik. Mislim da je bar to trebao učinit, barem bi ljudi gledali drukčije onda. |
| | |
| | #117 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) krivo mi je kad gubi takve borbe, nije da sad podcjenjujem te protivnike previše, ali nije ovo tenis ili šta ja znam..previše tu truda bude uloženo i previše vremena prođe od borbe do borbe..mislim da mu je ovo zadnji vlak ako bude nešto pokušavao napraviti. I da, slažem se..trebao ga je opizdit pa kud puklo da puklo mamu mu jebem..
| | |
| | #118 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) "Rat Mirko!" ČINI se da drugi uzastopni poraz i razočaravajući nastup Mirka Filipovića nije uzdrmao ogromnu podršku i ugled koju Cro cop uživa kod svojih obožavatelja diljem svijeta. Najpoznatiji svjetski MMA forumi puni su izjava podrške i nade da ce nekad ponajbolji svjetski borac i nositelj Grand Prix pojasa iz 2006. pronaći snage i vratiti se u svjetski vrh. Većina se slaže da se Mirko nije uspio prilagoditi uvjetima borbe u kavezu, koji mu očito ne odgovaraju, ali i da Cro cop ne zrači agresivnošću i odlučnošću koja je nekad izbijala iz njegovog pogleda, pa tako jedan obožavatelj kaže, "Imam osjećaj kao da je Mirko umro zajedno sa Prideom. Uistinu tužno. Nedostaje mu njegova agresivnosti i želja za pobjedom i imam osjećaj kao da samo želi odraditi ugovor do kraja." Kao izgovor za loš nastup Cro Copa ljudi uglavnom vide premalo vremena da se naš borac oporavi od teškog nokauta protiv Gonzage, ali i zbog teške ozljede gležnja koju je pretrpio prilikom pada u toj borbi. "Ovo nije bio pravi Mirko jer bi pravi Cro Cop posjedovao svakog u UFC-u. Usporedite njegove stare borbe sa subotnjom, pa to nije bio isti borac. Ne razumijem zašto je uopće išao u ring tako rano nakon onako teškog poraza", komentirao je jedan forumaš. Mnogi vjeruju da ovo ipak nije sve što smo vidjeli od Mirka, pošto su i drugi borci najvećeg kalibra upadali u krize, a Filipović bi baš s 33 godine trebao dati najviše u ovakvom sportu. "Ma Mirko će se vratiti. On je još uvijek jedan od najboljih i ja ću biti njegov obožavatelj do kraja. Ništa ne može izbrisati sve sjajne trenutke koje je dao ovom sportu. Rat Mirko, svi smo uz tebe!!! ", poručio je jedan štovatelj našeg borca s kojim se slažemo i nadamo se da će Cro Cop sa stilom završiti jednu uistinu impresivnu karijeru u jednom od najzahtjevnijih sportova današnjice.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #119 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Meni je tako žao zbog njega. Ja sam uvjerenja da se stvarno trebao malo više odmoriti i onda vratiti kako treba. Negjde sam pročitao na Sherdogu (interview s trenerom od Emeljianenka) da bi se borac nakon onakog teškog nokauta kao što ga je CroCop doživio od Gonzage trebao odmarati 1/2 godine i igrati se s djecama kako bi se odmorio. Nisam stručnjak za takve stvari ali mi se Mirko i ovaj put činio totalno odsutnim. Mirkec, odmori se jedno pola godine, uzmi obitelj, odletite negdje na Karibe i uživajte i nakon toga ako ima još motiva natrag na trening. Kako god odlučio, meni je bio i ostati će najdraži borac! WAR CROCOP!!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #120 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) ste vi skužili da je sudac reagirao na onaj prvi udarac u jaja a majmun ga opet udario unatoč tome ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: crocop, filipovic, mirko |
« Branko Cikatić
|
Ultimate Fight »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

majstore uzmi si odmora, sredi glavu, poradi malo na taktici i jebi im svima majku..Koliko god ga podržavao toliko sam i ljut, jednostavno previše podcjenjivanja kod tog prelaska u UFC.."svejedno da li je ring ili kavez, blabla"..e pa nije svejedno a isto tako nije ni atmosfera iako to njemu kao borcu ne bi trebalo predstavljati probleme.