| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Mirko Filipović "Cro Cop" u Sport forumu; Da to i ja govorim! Ali mi ide na živce sa tim da je on prestar za to, a ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Da to i ja govorim! Ali mi ide na živce sa tim da je on prestar za to, a ima god. koliko i Kongo!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #142 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Cro Copu operirana devijacija septuma nosa Mirko Filipović jučer je bio poprilično ošamućen, ali ne od udaraca, nego od anestetika. Naš najbolji borac slobodne borbe napokon je odlučio podvrgnuti se operaciji nosa. U KB "Sestre milosrdnice", doc. dr. sc. Vladimir Bedeković, šef odjela za plastično-rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata, Cro Copu je operirao devijaciju septuma nosa koja mu je ometala dovod kisika. Premda je za svaku borbu bio poslovično vrlo dobro kondicijski spreman, Mirko je dobrim dijelom upravo zbog otežanog disanja ostajao bez daha u drugoj, a pogotovo u trećoj rundi. - Kada sam došao na pregled i kada je vidio koliko mi je zatvoren nosni kanal, kirurg se šokirao ne vjerujući da se s takvim nosom mogu baviti vrhunskim sportom. To mi je, izgleda, oduzimalo više od 50 posto borbene izdržljivosti - kazao je Mirko prije no što će na operacijski stol. Zahvat je trajao više od dva i pol sata, uz opću anesteziju, a uz Mirka je cijelo vrijeme bila i njegova supruga Klaudija, inače anestetičarka. Činjenica da se odlučio za operaciju govori nam da Mirko ipak želi nastaviti karijeru, i to s novim elanom. |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Malo glupo da o tome govore ko o glavnom razlogu za njegove poraze... no na stranu ta sranja. Svaka truncica nade sad je dobrodosla. Ajmo Mirko ajmooooo!!
__________________ Tko trawu pushi dobar je u dushi Bolje šaka nego svaka |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) evo izjavio je da ce nabit 5 kila,ali postupno da ne izgubi na brzini,kaze da mu treba kilaza zbog tezih boraca,nastavit ce se boriti i raduje se iducem susretu te se nada da ce se boriti protiv Minotaura.I da,jos sam nesto zaboravio napisat.Operirao je nos zbog poteskoca sa disanjem tako da ce mu se sad biti lakse boriti,naprijed Mirko!
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #149 (permalink) |
| Purger | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Da mi je i to vidjet....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #150 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Daj Bože da se vrati. Mirkec može izgubiti dvije za redom ali 3, e to bi bilo zaista čudo. Valjda se sada malo naviknuo da taj fuckin kavez. WAR Mirko!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crocop, filipovic, mirko |
« Branko Cikatić
|
Ultimate Fight »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:50.