| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Mirko Filipović "Cro Cop" u Sport forumu; Pa to je bilo od početka jasno samo što mu se Gonzaga ispriječio na tom putu.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Još malo pa Mirko kreće po Pride, a onda u zasluženu mirovinu!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,243
![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Mislim da su rekli da će se iduću borbu boriti protiv nekog crnje iz Francuske,mislim da se zove Kongo.Gledao sam malo tog crnca,nije loš ima omjer 10 pobjeda,2 izgubljene i 1 neriješen meč.Crnjo je visok 193 cm i ima 109 kg, i dobar je u stand-up borbi,ali mislim da nema šanse protiv Cro-Cop-a jer je Mirko poludio nakon poraza protiv Gonzage.Kongo je izgleda imao tu nesreću da se idući bori protiv Cro Cop-a jer će ga Mirko samljeti,a i nadam se da će Mirku dat revanš protiv Gonzage jer će ako se to dogodi Gonzaga će dobiti left high kick u glavu i moće si jebat majku.Mirko je najavio da definitivno ide po UFC-ov naslov i znam da će to i ostvariti,a onda bi bilo dobro da zadnju borbu u karijeri se bori s Fedorom.To bi bio dvoboj dvojice najboljih boraca u povijesti ultimate fighta.Naravno Mirko bi pobijedio. |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Da sljedeči je Kongo, a lako bi se moglo desit da zadnja borba bude u za pojas protiv Fedora!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-06
Poruka: 72
![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) evo danas u SN-u Mirkova izjava: "Jako sam ljut!!". Loše se piše tom Kongu. Još najavljuje kako se doci najjaci do sad, te da je Kongo samo jedna prepreka do pojasa. Takvog Mirka trebamo, nabrijanog do jaja! E sad mi je stvarno zao tih koji ce stati ispred njega. |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Da i ja mislim da če kongo dobit i za GonzagU!
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) I onda na kraju Mirko vs Fedor! Pa penzija!
| | |
![]() |
| Tagovi: crocop, filipovic, mirko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:23.