Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Borilački Sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Borilački Sportovi Raspravljate o temi Mirko Filipović "Cro Cop" u Sport forumu; nešto sam sjebao pa sam samo ovako pejstao vaše postove jer su mi neke poruke ostale označene , sve ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-07-07, 12:57   #51 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,704
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Mirko Filipovic (CroCop)

nešto sam sjebao pa sam samo ovako pejstao vaše postove jer su mi neke poruke ostale označene , sve u svemu nastavite ovdje komentirati Filipovica jer je glupo da se tamo komentira (UFC 73) ako je vec otvorena tema o Filipoviću

Prepoznajte koji je čiji post pa ga samo pejstajte kao post da ne stoji ovako

Zapravo Zuffa je kupio PRIDE, a ujedno Zuffa je vlasnik UFC. Dok oni razmišljaju šta će s PRIDE-om, borci se moraju borit prije nego ostare. Mislim da Mirko nema nikakvih izlika zbog gubitka od Gonzage i da to nije slučajnost. Gonzaga je jednostavno prebacio igru u svoju korist. Pripremio se na hvatanje midkicka, uhvatio ga je, a pošto je jak ko medvjed srušio je Mirka i na podu ga je sjebao laktovima, ujedno ovaj nije vježbao obranu na podui spušio je 30 laktova u čelo, vrlo gadno. Ali to ne znači da ga ne može pobijediti. Mirko je trenirao i trenira teško, ali bi trebao i trenirati malo pametnije. Konga će razbit u prve 4 minute, a govori se da će mu slijedeći meč bit minotauro. Volio bih ga opet vidjeti protiv Gonzage i Randyja/Fedora ako potpiše.

Slažem se za ovo oko Mirka. Ponavljam još jednom što sam već prije negdje rekao: u toj borbi, Mirko je pobijedio sam sebe!

Ajme meni, jedva čekam sraz sa Minotaurom.
S njim još ima neriješene račune.

Minotauro, you're next! (naravno nakon Konga)

Citat:
Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
Ajme meni, jedva čekam sraz sa Minotaurom.
S njim još ima neriješene račune.

Minotauro, you're next! (naravno nakon Konga)
I ja jedva čekam tu borbu,ali korak po korak da se nebi opustio pa se zajebo protiv Konga.

Neće sigurno! Znaš kakav je kad popuši neku borbu. Slijedeći protivnik vrlo brzo shvati da je trebao ostati taj dan kod kuće...

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Neće sigurno! Znaš kakav je kad popuši neku borbu. Slijedeći protivnik vrlo brzo shvati da je trebao ostati taj dan kod kuće...
Ma siguran sam i ja da će pobijediti Konga,ali samo mora biti skoncentriraniji i agresivniji i pobijeda je njegova.Ja ipak mislim da mu se onakva borba kao protiv Gonzage ne može ponoviti,jer mislim da mu je to bila najlošija borba u karijeri,ne zbog onog nokauta već zbog Mirka samog on kao da nije htio udariti Gonzagu.
A što se tiče Minotaura mislim ako se bude borio s Minotaurom da Minotaur neće imati neke velike šanse,jer u stand-up borbi mu ne može ništa a u parteru je Mirko dosta napredovao i mislim čak da se može boriti s Minotaurom i u parteru.Vidjeli ste Mirkovu borbu sa Fedorom,Mirko se sjajno borio u parteru Fedor ga uopće nije namlatio,a poznato je kad Fedor nekog sruši u parter da mu napravi neki zahvat ili mu deformira facu kao Minotauru ili Herringu.Ta borba s Fedorom je dokaz da je Mirko puno napredovao u parteru,ali ja ipak volim kad se tuče na nogama i nekom spraši ljevicu među rogove.

Ma najbolje ne završiti protiv Minotaura na parteru. Što je sigurno je sigurno.
Neka trenira dobro svoj takedown defence; neka ostane na nogama i vjerujem da će odnijeti pobjedu na bodove jer će ga u stand upu sigurno namlatiti.
Baš da će ga nokautirati sunjam jer ovaj Mino ima stvarno željeznu bradu, još uvijek mi nije jasno kako je preživio onaj udarac od Herringa.

Zadnji Uredio slay : 11-07-07 u 12:59.
slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 13:28   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,582
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Moramo čekat ice-a, njegov je prvi! Vidim da i tebe muče moderatorske muke...
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 14:03   #53 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,704
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

hehe, ma iskreno i ne muče nego sam totalno zaboravio da sam označio poruke i još na kraju ispalo da si ti otvorio ovu temu a ne fukna Nekako sam to uspio sredit pa vratio fuknu

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 14:36   #54 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Zapravo Zuffa je kupio PRIDE, a ujedno Zuffa je vlasnik UFC. Dok oni razmišljaju šta će s PRIDE-om, borci se moraju borit prije nego ostare. Mislim da Mirko nema nikakvih izlika zbog gubitka od Gonzage i da to nije slučajnost. Gonzaga je jednostavno prebacio igru u svoju korist. Pripremio se na hvatanje midkicka, uhvatio ga je, a pošto je jak ko medvjed srušio je Mirka i na podu ga je sjebao laktovima, ujedno ovaj nije vježbao obranu na podui spušio je 30 laktova u čelo, vrlo gadno. Ali to ne znači da ga ne može pobijediti. Mirko je trenirao i trenira teško, ali bi trebao i trenirati malo pametnije. Konga će razbit u prve 4 minute, a govori se da će mu slijedeći meč bit minotauro. Volio bih ga opet vidjeti protiv Gonzage i Randyja/Fedora ako potpiše.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 14:52   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Slažem se za ovo oko Mirka. Ponavljam još jednom što sam već prije negdje rekao: u toj borbi, Mirko je pobijedio sam sebe!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 16:54   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,073
Tonco se izdvaja iz mase

Ma siguran sam i ja da će pobijediti Konga,ali samo mora biti skoncentriraniji i agresivniji i pobijeda je njegova.Ja ipak mislim da mu se onakva borba kao protiv Gonzage ne može ponoviti,jer mislim da mu je to bila najlošija borba u karijeri,ne zbog onog nokauta već zbog Mirka samog on kao da nije htio udariti Gonzagu.
A što se tiče Minotaura mislim ako se bude borio s Minotaurom da Minotaur neće imati neke velike šanse,jer u stand-up borbi mu ne može ništa a u parteru je Mirko dosta napredovao i mislim čak da se može boriti s Minotaurom i u parteru.Vidjeli ste Mirkovu borbu sa Fedorom,Mirko se sjajno borio u parteru Fedor ga uopće nije namlatio,a poznato je kad Fedor nekog sruši u parter da mu napravi neki zahvat ili mu deformira facu kao Minotauru ili Herringu.Ta borba s Fedorom je dokaz da je Mirko puno napredovao u parteru,ali ja ipak volim kad se tuče na nogama i nekom spraši ljevicu među rogove.
Tonco je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-07-07, 14:35   #57 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-07-07
Godina: 24
Poruka: 11
slitzikin se izdvaja iz mase

OTM - Cheick Kongo Interview

Ovde imate interview sa Kongom, gde govori takode o borbi sa Mirkom. Nazalost na engleskom, mozda neko prevede.

Mislim da Mirko ga ubije .
slitzikin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-07, 11:57   #58 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

www.vecernji.hr

Dovodi bonjaskija i gilberta.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-07, 13:42   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Bogami se ozbiljno uhvatio posla...Hvala Bogu!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-07, 14:02   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,073
Tonco se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Bogami se ozbiljno uhvatio posla...Hvala Bogu!
Izgleda da je odlučio da mu se ne događaju više onakvi fleševi kao protiv Gonzage.
Tonco je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crocop, filipovic, mirko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113