| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Mirko Filipović "Cro Cop" u Sport forumu; nešto sam sjebao pa sam samo ovako pejstao vaše postove jer su mi neke poruke ostale označene , sve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | ||
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,704
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) nešto sam sjebao pa sam samo ovako pejstao vaše postove jer su mi neke poruke ostale označene , sve u svemu nastavite ovdje komentirati Filipovica jer je glupo da se tamo komentira (UFC 73) ako je vec otvorena tema o Filipoviću ![]() Prepoznajte koji je čiji post pa ga samo pejstajte kao post da ne stoji ovako ![]() Zapravo Zuffa je kupio PRIDE, a ujedno Zuffa je vlasnik UFC. Dok oni razmišljaju šta će s PRIDE-om, borci se moraju borit prije nego ostare. Mislim da Mirko nema nikakvih izlika zbog gubitka od Gonzage i da to nije slučajnost. Gonzaga je jednostavno prebacio igru u svoju korist. Pripremio se na hvatanje midkicka, uhvatio ga je, a pošto je jak ko medvjed srušio je Mirka i na podu ga je sjebao laktovima, ujedno ovaj nije vježbao obranu na podui spušio je 30 laktova u čelo, vrlo gadno. Ali to ne znači da ga ne može pobijediti. Mirko je trenirao i trenira teško, ali bi trebao i trenirati malo pametnije. Konga će razbit u prve 4 minute, a govori se da će mu slijedeći meč bit minotauro. Volio bih ga opet vidjeti protiv Gonzage i Randyja/Fedora ako potpiše. Slažem se za ovo oko Mirka. Ponavljam još jednom što sam već prije negdje rekao: u toj borbi, Mirko je pobijedio sam sebe! Ajme meni, jedva čekam sraz sa Minotaurom. S njim još ima neriješene račune. Minotauro, you're next! (naravno nakon Konga) Citat:
Neće sigurno! Znaš kakav je kad popuši neku borbu. Slijedeći protivnik vrlo brzo shvati da je trebao ostati taj dan kod kuće... Citat:
A što se tiče Minotaura mislim ako se bude borio s Minotaurom da Minotaur neće imati neke velike šanse,jer u stand-up borbi mu ne može ništa a u parteru je Mirko dosta napredovao i mislim čak da se može boriti s Minotaurom i u parteru.Vidjeli ste Mirkovu borbu sa Fedorom,Mirko se sjajno borio u parteru Fedor ga uopće nije namlatio,a poznato je kad Fedor nekog sruši u parter da mu napravi neki zahvat ili mu deformira facu kao Minotauru ili Herringu.Ta borba s Fedorom je dokaz da je Mirko puno napredovao u parteru,ali ja ipak volim kad se tuče na nogama i nekom spraši ljevicu među rogove. Ma najbolje ne završiti protiv Minotaura na parteru. Što je sigurno je sigurno. Neka trenira dobro svoj takedown defence; neka ostane na nogama i vjerujem da će odnijeti pobjedu na bodove jer će ga u stand upu sigurno namlatiti. Baš da će ga nokautirati sunjam jer ovaj Mino ima stvarno željeznu bradu, još uvijek mi nije jasno kako je preživio onaj udarac od Herringa.
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 11-07-07 u 12:59. | ||
| | |
| | #53 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,704
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) hehe, ma iskreno i ne muče nego sam totalno zaboravio da sam označio poruke i još na kraju ispalo da si ti otvorio ovu temu a ne fukna Nekako sam to uspio sredit pa vratio fuknu ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) ![]() Zapravo Zuffa je kupio PRIDE, a ujedno Zuffa je vlasnik UFC. Dok oni razmišljaju šta će s PRIDE-om, borci se moraju borit prije nego ostare. Mislim da Mirko nema nikakvih izlika zbog gubitka od Gonzage i da to nije slučajnost. Gonzaga je jednostavno prebacio igru u svoju korist. Pripremio se na hvatanje midkicka, uhvatio ga je, a pošto je jak ko medvjed srušio je Mirka i na podu ga je sjebao laktovima, ujedno ovaj nije vježbao obranu na podui spušio je 30 laktova u čelo, vrlo gadno. Ali to ne znači da ga ne može pobijediti. Mirko je trenirao i trenira teško, ali bi trebao i trenirati malo pametnije. Konga će razbit u prve 4 minute, a govori se da će mu slijedeći meč bit minotauro. Volio bih ga opet vidjeti protiv Gonzage i Randyja/Fedora ako potpiše. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,073
![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Ma siguran sam i ja da će pobijediti Konga,ali samo mora biti skoncentriraniji i agresivniji i pobijeda je njegova.Ja ipak mislim da mu se onakva borba kao protiv Gonzage ne može ponoviti,jer mislim da mu je to bila najlošija borba u karijeri,ne zbog onog nokauta već zbog Mirka samog on kao da nije htio udariti Gonzagu. A što se tiče Minotaura mislim ako se bude borio s Minotaurom da Minotaur neće imati neke velike šanse,jer u stand-up borbi mu ne može ništa a u parteru je Mirko dosta napredovao i mislim čak da se može boriti s Minotaurom i u parteru.Vidjeli ste Mirkovu borbu sa Fedorom,Mirko se sjajno borio u parteru Fedor ga uopće nije namlatio,a poznato je kad Fedor nekog sruši u parter da mu napravi neki zahvat ili mu deformira facu kao Minotauru ili Herringu.Ta borba s Fedorom je dokaz da je Mirko puno napredovao u parteru,ali ja ipak volim kad se tuče na nogama i nekom spraši ljevicu među rogove. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-07-07 Godina: 24
Poruka: 11
![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) OTM - Cheick Kongo Interview Ovde imate interview sa Kongom, gde govori takode o borbi sa Mirkom. Nazalost na engleskom, mozda neko prevede. Mislim da Mirko ga ubije . |
| | |
![]() |
| Tagovi: crocop, filipovic, mirko |
« Borbe pijetlova?
|
Karate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:14.

, sve u svemu nastavite ovdje komentirati Filipovica jer je glupo da se tamo komentira (UFC 73) ako je vec otvorena tema o Filipoviću 

.