| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Mirko Filipović "Cro Cop" u Sport forumu; Mislim da je Mirko pokaza da je za mirovinu, to nije više isti Mirko onaj od prije, prije je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Mislim da je Mirko pokaza da je za mirovinu, to nije više isti Mirko onaj od prije, prije je ulazija u borbe odlučan i agresivan i tako je brzo završava borbe, u ove zadnje 2 borbe se vidi da on previše kalkulira i da se previše boji uć u borbu! Mislim da je njegovo vrijeme prošlo, žalosno ali istinito! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Barcelona
Poruka: 300
![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Citat:
__________________ Ronaldinho | |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-10-06 Godina: 23
Poruka: 263
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) VIDEO: CRO COP vs CHEICK KONGO Tu ima snimak sa meca, steta za Mirkeca... |
| | |
| | #85 (permalink) |
| charolastra | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Žao mi je što ovo moram reći ali od Fedora nije više isti. Usro se ko grlica
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Citat:
Zbogom Mirko uživali smo sve ove god. ali izgleda da se opraštamo od tebe teškoga srca, nekad si bio broj 1 i ja ču te takvog uvik pamtit!!! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Drugi poraz za redom. Moje mišljenje o tome sam dao u drugoj temi, pa neću ovdje ponavljat.
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipovic (CroCop) Ja nisam u toku pretjerano, jesi ti u timu od Mirka ili koji vrag? ![]() Čim netko nesto kaze kontra Mirka (a nije tvoj osobni frend sa foruma) napadas ga k'o da je zadnje smeće na ovom svijetu..mislim, vjerujem da si strastven navijac Mirka, ali ne mozes tako napadati ljude jer imaju drugacije misljenje... ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: crocop, filipovic, mirko |
« Branko Cikatić
|
Ultimate Fight »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:01.