| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Mirko Filipović nabio voditelja - Samo na Croportalu u Sport forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Mirko Filipović nabio voditelja - Samo na Croportalu potrgo sam se, i ispravka, samo na Croportalu i JU BI TU ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Mirko Filipović nabio voditelja - Samo na Croportalu Aaaaahahhahaha ROFL hahaha strgo sam se ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Mirko Filipović nabio voditelja - Samo na Croportalu Kiki...to sam ja stavil samo par sati prije ali u humor !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mirko Filipović nabio voditelja - Samo na Croportalu i ode frajer promijeniti pelene.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Mirko Filipović nabio voditelja - Samo na Croportalu hahahahhaha kako su mu podvalili rofl, jadan kako se shokiro rofl
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: cro cop, mirko filipovic, voditelj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:38.

nisam uopće vidio, a neka ostane i ovdje i u humoru hahahha