Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Borilački Sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Borilački Sportovi Raspravljate o temi Mirko protiv Fedora, razlog poraza.. u Sport forumu; ovako, zanima me da li je čovjek izgubio onu borbu zato što mu je cardio bio sjeban zbog onoga što ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-03-07, 14:00   #1 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,932
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Mirko protiv Fedora, razlog poraza..

ovako, zanima me da li je čovjek izgubio onu borbu zato što mu je cardio bio sjeban zbog onoga što je naveo (da je par dana prije otišao u Japan itd.) ili je to bila posljedica neke Fedorove agresije
Ako se ne varam nakon toga je bio mjenjao kondicijskog trenera..

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 14:29   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 31
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase
Re: Mirko protiv Fedora, razlog poraza..

Ja mislim da je miks jednog i drugoga.
Fjedor ima veliki dar da blokira protivnikove vrline, tj. uspješno je zatvorio Mirkovu lijevicu i lijevu nogu. (sjetite se kako je Minotaura uvijek rušio na pod i odmah se digao kako bi izbjegao moguće poluge)
Mirko je imao veliku priliku nokautirati Fjedora sredinom prve runde kada ga je pogodio s dva direkta u lice ali umjesto da nastavi šakama išao je na lijevi high kick koji je falio, pa je dao Fjedoru dovoljno vremena da se oporavi.

Nakon toga je Fjedor opet preuzeo kontrolu i sve ostalo je (nažalost) povijest.

Jedino za Fjedora nisam siguran da li bi ga Mirko mogao dobiti u eventualnom revanšu.
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 14:32   #3 (permalink)
Cobo

slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ja sam puko na onom sherdog forumu, kakvih retardiranih ljudi tamo ima da to nije normalno.."Fedorovi udarci uništavaju protivnikovu kondiciju itd."
Ok, ali ako ga je Fedor par puta dotaknuo u tom meču

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 14:35   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Jednostavno mu nije bio dan jebiga, da je Mirku onaj dan kad je osvojio pride došao fedor ili bilo tko Mirko bi dobio 100%
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 16:02   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
ja sam puko na onom sherdog forumu, kakvih retardiranih ljudi tamo ima da to nije normalno.."Fedorovi udarci uništavaju protivnikovu kondiciju itd."
Ok, ali ako ga je Fedor par puta dotaknuo u tom meču

na tom sherdogu ima brdo kretena (a jebiga šta očekuješ od Amera), čast iznimkama.

Činjenica je da je Fjedor dominirao tokom cijelog meča, ali ga nije razvalio ili mu uništio kondiciju udarcima. To je provala koja bi mogla doći ravno iz usta našeg legendarnog minstra unutrašnjih poslova....
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 19:39   #6 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Fedor ne da nema poraza, nego nema ni izjednačenja. Jebiga uvijek postoji veća sila. Bitno se Mirko poboljšao od kada je izgubio od Fedora... Radio je puno više tjelovježba i stvari i postao jači.

Mislim da će ga u revanšu sabit.

Zadnji Uredio ice : 05-03-07 u 19:42.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 20:01   #7 (permalink)
Cobo

Citat:
Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
na tom sherdogu ima brdo kretena (a jebiga šta očekuješ od Amera), čast iznimkama.

Činjenica je da je Fjedor dominirao tokom cijelog meča, ali ga nije razvalio ili mu uništio kondiciju udarcima. To je provala koja bi mogla doći ravno iz usta našeg legendarnog minstra unutrašnjih poslova....
ma znam, nije normalno kakvih tamo idiota ima..kakve samo teme tamo otvaraju ,da padnes na guzicu..tamo se svi ti debili okreću kako vjetar puše. Jedno vrijeme veličaju neke borce a onda im j*** mater itd..

Pazi, ima jedna tema tipa.."Šta bi bilo da se potuku taj Couture i Fedor (ali da ima 43 god.)

Zadnji Uredio slay : 05-03-07 u 20:03.
slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 20:16   #8 (permalink)
Cobo

Baš čitam malo postove na tom forumu, kako se likovi sad nabrijali na tog Couterea da kako će razvalit Mirka ako se sretnu a do prije par dana ga pljuvali..

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 20:33   #9 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,770
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Mislim da je osnovni razlog Mirkovog poraza...preveliki respekt prema protivniku...a onda sve ostalo...

Bio je previše napet i ukočen u toj borbi i nije dao sve od sebe...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 20:46   #10 (permalink)
Cobo

Pa nije ništa mogao ni dat kad je izgorio odmah na početku..cijeli meč je glavu spašavao a i unatoč tome ga je mogao nokautirat..izdražat u onakvom stanju u parteru je nenadjebivo..

Sad samo čekam da dobije tog Gonzagu (nadam se) i da onog starkelju smjesti u bolnicu..popeo mi se na qurac

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fedora, mirko, poraza, protiv, razlog

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114