| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Najveći mečevi u povijesti boksa u Sport forumu; GEORGE FOREMAN - SHANNON BRIGGS Najstariji svjetski prvak u povijesti Foreman je ovdje još uvijek "Linear champion", tj. prvak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-08
Poruka: 564
![]() ![]() ![]() | Re: Najveći mečevi u povijesti boksa GEORGE FOREMAN - SHANNON BRIGGS Najstariji svjetski prvak u povijesti Foreman je ovdje još uvijek "Linear champion", tj. prvak bez titule, koja mu je oduzeta bez borbe, obzirom da je nije branio u navedenom roku, a ova borba je borba za izazivača svjetskog prvaka Lennoxa Lewisa koji se dočepao titule. U ovom meču Foreman je već u 49.-oj godini života, a pred njim je "Strašni" nokauter Shannon, koji je dvostruko mlađi od njega, a boksa pred svojom publikom.... SHANNON BRIGGS SE OKUŠAO I U K-1 NEKI BOKSAČI ne znaju niti ući, a kamoli izaći iz ringa... JOE LOUIS - MAX BAER - Vraćamo se u 1935. Yankee Stadium, 24.rujan, New York, 88.000 gledatelja. Max Baer se 6 mjeseci pripremao za ovaj meč, i odrekao se noćnih klubova, pića, žena i svega što je volio, da bi ušao u vrhunsku formu. Rekao je da je sad u životnoj formi i da se nikad nije tako dobro osjećao, i ako ga sad Joe Louis pobijedi, znači da bi ga pobijedio uvijek, tj. i svaki drrugi put. Tek nakon Maxove smrti njegov sekundant je priznao da je prilikom exhibicijske borbe 3 tjedna prije ove borbe Max slomio desnu ruku, ali nije htio odustati, jer je sve već bilo zakazano i nekako se oporavio do meča, Max je bio možda i najhrabriji boksač svih vremena. Ono kako se obračunao sa divom Carnerom...to nije nikad viđeno...A ovaj okršaj spada u sam vrh najboljih svih vremena.
__________________ To što ti sad znaš, ja sam već odavno zaboravio. |
| | |
| | #92 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Najveći mečevi u povijesti boksa Ima "boksača" koji vježbaju padanje nakon knock-downa i ustajanje i vrlo su uspješni, a tu im je trener - ALKOHOL.... LARRY HOLMES - TREVOR BERBICK Larry je prvak, a Trevor izazivač. Godina 1981. Berbick je poznat po tome što je bio zadnji protivnik velikog Muhameda Alija, a i po tome što je u meču s njim Tyson postao najmlađi svjetski prvak u povijesti. Trevor je nađen 2006. mrtav u dvorištu crkve u Portlandu, raznesene glave.
| | |
| | #94 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Najveći mečevi u povijesti boksa MUHAMMAD ALI - KEN NORTON 3 - HD Također jedan od povijesnih mečeva. Ovo im je treći susret. Ali je ovdje svetski prvak, ali sa Nortonom nikad nije išlo lako......Yankee Stadium, New York, 28.rujan.1976.- kaotična i kontraverzna borba...Novostavljena, odlična HD snimka.. MIKE TYSON - EVANDER HOLYFIELD 1- Obzirom da su neke snimke iz ranijeg posta nestale s Tubea, evo ponovo legendarnog meča!
| | |
| | #95 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Najveći mečevi u povijesti boksa LARRY HOLMES - MUHAMMAD ALI 15.2.1980. - Aliju je već 39 godina, i zdravlje mu je načeto Parkinsonovom bolešću, ali odlučio je još jednom vratiti titulu svjetskog prvaka koju drži njegov bivši sparing partner Larry Holmes, koji ima skor 35-0.
| | |
| | #96 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Najveći mečevi u povijesti boksa MIKE TYSON - BRUCE SELDON - HD - Nek mi neko kaže da ovo nije namještaljka. Obojica Don Kingovi boksači. Tyson se vratio iz zatvora i ovo mu je četvrta borba i to za titulu....
| | |
| | #97 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Najveći mečevi u povijesti boksa EVANDER HOLYFIELD - OLIMPIJSKA PLJAČKA - Svaka čast Anti Josipoviću, ali pravi olimpijski pobjednik je bio veliki HOLY, koji je po ne znam koji put opljačkan i onda...da je došlo do meča sa Antom, mislim da bi se on loše proveo.....Strahoviti lijevi kroše Holifilda je pao na glavu Berrija u trenutku gonga, i potpuno je regularan. Holy nije smio biti diskvalificiran, ali to je učinio naš sudac Gligorije Novičić, da pomogne Anti Josipoviću. I pomogo mu je....
__________________ To što ti sad znaš, ja sam već odavno zaboravio. Zadnji Uredio RENTO : 06-11-09 u 00:21. |
| | |
![]() |
| Tagovi: najvece mecevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:36.