Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Borilački Sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Borilački Sportovi Raspravljate o temi Oktagon(UFC) ili ring(Pride) u Sport forumu; Sta je po vašem mišljenju bolje? Meni je ring, jer u oktagonu ima previše mjesta i zna ...

Vidi Rezultate Anketa: Šta vam je bolje?
Oktagon 3 25.00%
Ring 9 75.00%
Glasači: 12. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-01-08, 22:12   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,541
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Oktagon(UFC) ili ring(Pride)

Sta je po vašem mišljenju bolje? Meni je ring, jer u oktagonu ima previše mjesta i zna se desit da se borci 'vijaju' po ringu i to mi je dosadno dok u ringu to nije moguće, a i Pride mi je bolji od UFC-a kad se već pita, nekako mi atmosfera i sve bolje u Pride-u nego u UFC-u, bilo bi mi draže da je Pride pokupovao sve borce iz UFC-a nego obrnuto, al štaš
daka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 22:26   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
Tonco se izdvaja iz mase
Re: Oktagon(UFC) ili ring(Pride)

I meni je bolji ring od kaveza i bolja su mi pravila od Pride-a nego od UFC-a.
Tonco je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 22:30   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Poruka: 3,541
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Tonco Pogledaj Poruke
I meni je bolji ring od kaveza i bolja su mi pravila od Pride-a nego od UFC-a.
A zašto si glaso za oktagon ?
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 22:48   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
Tonco se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: daka Pogledaj Poruke
A zašto si glaso za oktagon ?
Sjebo sam se,ali bolji mi je ring i bolja su mi pravila od Pride-a gdje ga smiješ založiti nogom dok leži na podu i gdje se smije koljenima dok je na podu.

PRIDE RULES
Tonco je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 22:54   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 748
Davor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono nešto

Meni se nesviđa taj Američki sistem preseravanja i omalovažavanja protivnika. Amerikanci od svega rade šou u to spada i taj kavez, žele prikazati borce da su tako opasni da kao moraju biti u kavezu.
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 23:15   #6 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,273
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

samo da je oktagon manjih dimenzija..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 23:36   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-07
Poruka: 1,768
RizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auru

UFC je cisti street fight koi je limitiran sa tim oktagonom
dok pride ima recimo bolja pravila al je opet isto limitiran prostorom
Recimo fajt tipa bob sapp vs remy bonjaski,bob sapp je po meni kurcina lik se nabrije i zaletava ko muva bez glave
dok ovaj mora pazit da ga masa od 150kg ne prignjeci uz ogradu...
nisam veliki fan ni ufc-a ni pride-a ni k1 ni limitiranih postora opcenito..al opet pogledam koi match da vidim kakavi se stilovi misaju
Neznam kakva su tocno pravila ko jednog i drugog al mi izgleda da kad te stisne neko u oktagonu da se teze izvuc nego kad te neko nabije na ogradu u prideu di imas prostora izmedu tih spaga..
Star 11-01-08, 23:59   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-10-07
Poruka: 347
rommel~ se izdvaja iz maserommel~ se izdvaja iz mase

Hrvači imaju prednost u oktagonu. Isto mi se ne sviđa kad dođe neka svinja bez kondicije kao Tim Sylvia i pobijedi tako što se salom izvali na tebe od mrežu.
rommel~ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 22:07   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 246
Subakhu se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Subakhu

U oktagonu se uvodi jedan veliki novi faktor u borbu a to je manje vise ZID. Gledo sam neke filmiche treninga ufc boraca i svi posebno rade taj dio treninga uz zid oblozen strunjacama koji simulira upravo taj dio sto ste vec rekli, kad se svinje bez kondicije navale na tebe. Po meni je to totalno sranje. Mislim i ring je ogradjen ali sama ograda (tj konopci) ne igraju nikakvu ulogu u borbi, njima se ne mozes sluzit kao nekom taktikom za razliku od te glupe mreze iliti zida.
Kad smo kod pravila, udarci laktovima na podu su isto jedna velika glupost. Pozicija garda na podu vise nije neutralna i to stvarno nema smisla. Mirko je to nazalost najbolje osjetio protiv Gonzage.
PRIDE pravila i RING!-savrseno

Bolje šaka nego svaka
Subakhu je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 23:06   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Ring (Pride) Bilo je zanimljivije. Sad i ne pratim toliko.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: anketa, oktagon, ring

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114