| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Oktagon(UFC) ili ring(Pride) u Sport forumu; Sta je po vašem mišljenju bolje? Meni je ring, jer u oktagonu ima previše mjesta i zna ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Šta vam je bolje? | |||
| Oktagon | | 3 | 25.00% |
| Ring | | 9 | 75.00% |
| Glasači: 12. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oktagon(UFC) ili ring(Pride) Sta je po vašem mišljenju bolje? Meni je ring, jer u oktagonu ima previše mjesta i zna se desit da se borci 'vijaju' po ringu i to mi je dosadno dok u ringu to nije moguće, a i Pride mi je bolji od UFC-a kad se već pita, nekako mi atmosfera i sve bolje u Pride-u nego u UFC-u, bilo bi mi draže da je Pride pokupovao sve borce iz UFC-a nego obrnuto, al štaš ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oktagon(UFC) ili ring(Pride) Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| ||
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oktagon(UFC) ili ring(Pride) Meni se nesviđa taj Američki sistem preseravanja i omalovažavanja protivnika. Amerikanci od svega rade šou u to spada i taj kavez, žele prikazati borce da su tako opasni da kao moraju biti u kavezu. ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-07 Lokacija: u kavezu,planet majmuna
Poruka: 1,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oktagon(UFC) ili ring(Pride) UFC je cisti street fight koi je limitiran sa tim oktagonom dok pride ima recimo bolja pravila al je opet isto limitiran prostorom Recimo fajt tipa bob sapp vs remy bonjaski,bob sapp je po meni kurcina lik se nabrije i zaletava ko muva bez glave dok ovaj mora pazit da ga masa od 150kg ne prignjeci uz ogradu... nisam veliki fan ni ufc-a ni pride-a ni k1 ni limitiranih postora opcenito..al opet pogledam koi match da vidim kakavi se stilovi misaju ![]() Neznam kakva su tocno pravila ko jednog i drugog al mi izgleda da kad te stisne neko u oktagonu da se teze izvuc nego kad te neko nabije na ogradu u prideu di imas prostora izmedu tih spaga..
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Oktagon(UFC) ili ring(Pride) U oktagonu se uvodi jedan veliki novi faktor u borbu a to je manje vise ZID. Gledo sam neke filmiche treninga ufc boraca i svi posebno rade taj dio treninga uz zid oblozen strunjacama koji simulira upravo taj dio sto ste vec rekli, kad se svinje bez kondicije navale na tebe. Po meni je to totalno sranje. Mislim i ring je ogradjen ali sama ograda (tj konopci) ne igraju nikakvu ulogu u borbi, njima se ne mozes sluzit kao nekom taktikom za razliku od te glupe mreze iliti zida. Kad smo kod pravila, udarci laktovima na podu su isto jedna velika glupost. Pozicija garda na podu vise nije neutralna i to stvarno nema smisla. Mirko je to nazalost najbolje osjetio protiv Gonzage. PRIDE pravila i RING!-savrseno
__________________ Tko trawu pushi dobar je u dushi Bolje šaka nego svaka |
| | |
![]() |
| Tagovi: anketa, oktagon, ring |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.