| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi pitanja i savjeti za borilacke vjestine u Sport forumu; evo nove teme. htijela bi trenirati neki borilacki sport,al neznam koji.bilo bi dobro da klub nije daleko(zivim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-08-08 Lokacija: U srcu Kranjčevićeve
Poruka: 355
![]() | evo nove teme. htijela bi trenirati neki borilacki sport,al neznam koji.bilo bi dobro da klub nije daleko(zivim oko crnomerca) i da ne poberem hrpu ozljeda.imam 12 g .jel to kasno il rano za neki sport. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: pitanja i savjeti za borilacke vjestine Odi na par treninga,pogledaj koja disciplina ti se sviđa i pronađi si klub blizu doma. Nije kasno početi trenirati sa 12. g. i nemoj se bojati ozljeda,one su u borilačkim sportovima prilično rijetke, recimo imaš šanse da se ozljediš na treningu jednake kao da ideš u školu... Razlog je vrlo jednostavan , 97% treninga se bazira na radu "sam sa sobom", kasnije ćeš sparirati ali naravno sa zaštitnom odjećom.
__________________ Nemam sig... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-07-08
Poruka: 17
![]() | Re: pitanja i savjeti za borilacke vjestine za borilacke sportove tipa boks,tajlandski boks, ili mjesane borilacke vjestine znaci (cro cop i to kaj on radi) nije kasno ni sa 16 godina neki pocnu sa 18 i dosegnu slavu pod navodnicima jer su rijetki svjetski poznati ali se u tim krugovima sporta za njih zna....a sta se tice karatea teakwondoa ili juda ja nemam osobnog iskustva pa mi je tesko rec ali probaj glavna je volja nikad nije kasno ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-08-08 Lokacija: U srcu Kranjčevićeve
Poruka: 355
![]() | bas i ne ne sa stapovima jer smo s eko klinci igrali borbe s stapovima(nekim granama) i ja bi uvijek dobila po prstima .pa imam stapofobiju.jel kendo ona bor. vjestina u kojoj slice na darth vedera tipovi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:47.

.pa imam stapofobiju.jel kendo ona bor. vjestina u kojoj slice na darth vedera tipovi.