| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi pitanja i savjeti za borilacke vjestine u Sport forumu; Da, to je to. Ako te ne zanimaju udaracke vestine, probaj aikido ili judo.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 4,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanja i savjeti za borilacke vjestine ja preporučam judo. Borilački olimpijski sport. Vještina obrane u kojoj nema direktnih udaraca,zasniva se na tehnikama,bacanja,gušenja i zahvata. Ozljede? pa moguće su u svim sportovima,čak mislim da se češće ozlijede nogometaši nego judoke ![]() 12 god...hmm u tim godinama ja sam već bila nosioc prvog narančastog pojasa dakle dobro je početi već sa 7 god![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-08 Godina: 2
Poruka: 2
![]() | Re: pitanja i savjeti za borilacke vjestine bok svima. poceo sam trenirati kickbox,i to mi se svidj skroz,ali moj trener ne zeli da radim spagu kaze da ja mogu dovoljno dignuti nogu za high-kick,ali ja zelim napraviti spagu,fali mi jos 25cm do potpune spage,dali netko zna kako i koliko se rastezati? treniram 3puta tjedno po 2sata,neidem u teretanu jer nemem vremena, pa me zanima dali mi netko moze napisati neki trening,tj program treniranja i vjezbe koje mogu raditi kuci? hvala ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-08-08 Lokacija: U srcu Kranjčevićeve
Poruka: 355
![]() | Re: pitanja i savjeti za borilacke vjestine Citat:
__________________ Eminem-the best | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-07-07 Lokacija: In state of trance Godina: 18
Poruka: 227
![]() | Re: pitanja i savjeti za borilacke vjestine Krenio bih trenirat kickbox... Imam 17god,samo me zanima jel to prekasno za pocet trenirat ? Moze li se ipak nesto uspjet,ako se pocne malo kasnije? itd. Molim vas da netko odgovri tko ima iskustva u tome,hvala ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 30
Poruka: 4,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pitanja i savjeti za borilacke vjestine Bit će tu puno savjeta i prijedloga. Samo bih upozorio na jednu stvar - nema šanse da treniraš borilački sport i ne ozlijediš se. Takav se još nije rodio. Ili laže da je trenirao (trenira) borilački sport.
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-09-09 Lokacija: Makarska
Poruka: 6
![]() | Re: pitanja i savjeti za borilacke vjestine Po mom mišljenu Judo je idealni borilačli sport za djecu jer kako je vec neko naveo nema puno kontakta niti nekih fightova a što se tiče pojasa to jest ranga nikad nije kasno počeo ti trenirat neki sport sa 5 ili 15 sve je to isto sve dok se trudiš ja za sebe znam trenirao sam aktivno judo 3 mjeseca i onako ostalo mi 3 bacanaj i par poluga u sjećanju koje i dan danas ako zagusti lako "ukompenziram" u borbu pošto sad treniram aikido .... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-09
Poruka: 2
![]() | Re: pitanja i savjeti za borilacke vjestine mene u zadnje vrijeme zanima mma(mixed material arts) i zanima me dali neko vise zna o tome inace zivim u zagrebu i imam 14 god a neznam dali je to prekasno za treniranje tog ili prerano.....inace prije sam treniro 2 god kung fu ako to nesto znaci..... ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-06-08
Poruka: 5
![]() | Re: pitanja i savjeti za borilacke vjestine Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pitanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |