Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Borilački Sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Borilački Sportovi Raspravljate o temi pitanja i savjeti za borilacke vjestine u Sport forumu; Da, to je to. Ako te ne zanimaju udaracke vestine, probaj aikido ili judo....

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-09-08, 13:39   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-12-07
Poruka: 2
Gaya se izdvaja iz mase
Re: pitanja i savjeti za borilacke vjestine

Da, to je to.
Ako te ne zanimaju udaracke vestine, probaj aikido ili judo.
Gaya je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-09-08, 13:43   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 4,276
Bety Blue je poznat svimaBety Blue je poznat svimaBety Blue je poznat svimaBety Blue je poznat svimaBety Blue je poznat svimaBety Blue je poznat svimaBety Blue je poznat svimaBety Blue je poznat svimaBety Blue je poznat svimaBety Blue je poznat svimaBety Blue je poznat svima

ja preporučam judo. Borilački olimpijski sport. Vještina obrane u kojoj nema direktnih udaraca,zasniva se na tehnikama,bacanja,gušenja i zahvata.
Ozljede? pa moguće su u svim sportovima,čak mislim da se češće ozlijede nogometaši nego judoke
12 god...hmm u tim godinama ja sam već bila nosioc prvog narančastog pojasa dakle dobro je početi već sa 7 god
Bety Blue je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-11-08, 16:30   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-08
Godina: 2
tiokickbox se izdvaja iz mase

bok svima.
poceo sam trenirati kickbox,i to mi se svidj skroz,ali moj trener ne zeli da radim spagu kaze da ja mogu dovoljno dignuti nogu za high-kick,ali ja zelim napraviti spagu,fali mi jos 25cm do potpune spage,dali netko zna kako i koliko se rastezati?
treniram 3puta tjedno po 2sata,neidem u teretanu jer nemem vremena,
pa me zanima dali mi netko moze napisati neki trening,tj program treniranja i vjezbe koje mogu raditi kuci?
hvala
tiokickbox je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-11-08, 14:18   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-08-08
Poruka: 355
ana001 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Bety Blue Pogledaj Poruke
ja preporučam judo. Borilački olimpijski sport. Vještina obrane u kojoj nema direktnih udaraca,zasniva se na tehnikama,bacanja,gušenja i zahvata.
Ozljede? pa moguće su u svim sportovima,čak mislim da se češće ozlijede nogometaši nego judoke
12 god...hmm u tim godinama ja sam već bila nosioc prvog narančastog pojasa dakle dobro je početi već sa 7 god
imam frenda koji judo trenira od pete godine.u kinu nas je izazivo neki lik i napao ga je,a on ga je dobro sredio.
Odgovori sa citatom
Star 18-02-09, 18:13   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-02-09
Ninde6 se izdvaja iz mase

Moze li neko preporuciti neki dobar klub u Zagrebu za treniranje? zanima me jiu jitsu ili ultimate fight, hvala
Ninde6 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-09, 13:56   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-07-07
Godina: 18
Poruka: 227
Unknown_11 se izdvaja iz mase

Krenio bih trenirat kickbox...

Imam 17god,samo me zanima jel to prekasno za pocet trenirat ?

Moze li se ipak nesto uspjet,ako se pocne malo kasnije?

itd.

Molim vas da netko odgovri tko ima iskustva u tome,hvala
Unknown_11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-09, 17:58   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 30
Poruka: 4,016
Dr Jekyll je slavanDr Jekyll je slavanDr Jekyll je slavanDr Jekyll je slavanDr Jekyll je slavanDr Jekyll je slavanDr Jekyll je slavanDr Jekyll je slavanDr Jekyll je slavanDr Jekyll je slavanDr Jekyll je slavan

Bit će tu puno savjeta i prijedloga.

Samo bih upozorio na jednu stvar - nema šanse da treniraš borilački sport i ne ozlijediš se. Takav se još nije rodio. Ili laže da je trenirao (trenira) borilački sport.
Odgovori sa citatom
Star 16-09-09, 15:59   #18 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika ImmortalTechniq

Datum registracije: 13-09-09
Poruka: 6
ImmortalTechniq se izdvaja iz mase

Po mom mišljenu Judo je idealni borilačli sport za djecu jer kako je vec neko naveo nema puno kontakta niti nekih fightova a što se tiče pojasa to jest ranga nikad nije kasno počeo ti trenirat neki sport sa 5 ili 15 sve je to isto sve dok se trudiš ja za sebe znam trenirao sam aktivno judo 3 mjeseca i onako ostalo mi 3 bacanaj i par poluga u sjećanju koje i dan danas ako zagusti lako "ukompenziram" u borbu pošto sad treniram aikido ....
ImmortalTechniq je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-10, 10:55   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-06-09
Zamber se izdvaja iz mase

mene u zadnje vrijeme zanima mma(mixed material arts) i zanima me dali neko vise zna o tome inace zivim u zagrebu i imam 14 god a neznam dali je to prekasno za treniranje tog ili prerano.....inace prije sam treniro 2 god kung fu ako to nesto znaci.....
Zamber je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-10, 23:51   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-06-08
Poruka: 5
ruleXD se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ana001 Pogledaj Poruke
evo nove teme.
htijela bi trenirati neki borilacki sport,al neznam koji.bilo bi dobro da klub nije daleko(zivim oko crnomerca) i da ne poberem hrpu ozljeda.imam 12 g .jel to kasno il rano za neki sport.
Hmmm nije kasno , nipošto, možda za neke kontaktne sportove i prerano. Ja se bavim borilačkim vještinama dosta dugo i imam nekoliko medalja sa prvenstava hrvatske u kick boxu u disciplinama thai box, ful contact i low kick. Te ti discipline nebih preporučao pošto si mlada djevojka i vjerojatno će ti u budućnosti to donekle narušiti ženstveni izgled, ali postoje u kick boxu i meke discipline pa čak i aero kickboxing koji se sastoji uglavnom od formi. Trenirao sam također i brazilski jiu jitsu i njega ti mogu preporučiti. Uglavnom, pri izboru borilačke vještine nemožeš pogriješiti, sve su dobre samo naprijed!!!
ruleXD je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pitanja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114