| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Pride 33 u Sport forumu; Za sve koji nisu vidjeli...PRIDE 33 Antônio Rogério "Minotauro" Nogueira VS Sokodjou Dan Henderson VS Wanderlei Silva ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Pride 33 Za sve koji nisu vidjeli...PRIDE 33 Antônio Rogério "Minotauro" Nogueira VS Sokodjou Dan Henderson VS Wanderlei Silva FULL FIGHT Borba za naslov Mauricio Shogun rua VS Alistair Overeem Takanori Gomi VS Nick Diaz Sergei Kharitonov VS Michael Russow Travis Wiuff VS James Lee
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 27-02-07 u 22:11. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Pride 33 Lucky punch... To se dogodilo i Filipoviću...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pride 33 Nije ovo Minotaura, ovo je Minotoro, njegov lakši brat blizanac koji se bori u poluteškoj kategoriji. Kako ga je razvalio ovaj Sokodju (za kojeg doduše nikada u životu nisam čuo....), baš mu je sjela ljevica na bradu....ufa!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pride 33 onaj Silva se uopce nije trebao tuc s Filipovicem, ic mijesat kruske i jabuke..Da je ostao onakav kakav je ne bi mu se ovoliko sranja dogodilo u zadnje vrijeme..na neki čudan način mi ga je i bilo žao kad ga je ovaj složio dolje..totalno si ruši reputaciju ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
![]() |
| Tagovi: pride |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:50.