| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Pride - Shockwave 31.12. Emeljianenko - Hunt u Sport forumu; Ma Fjodor ce ubiti hunta u prvoj ili drugoj rundi nije to fora ali sigurno je velika lova u pitanju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Pride - Shockwave 31.12. Emeljianenko - Hunt Ma Fjodor ce ubiti hunta u prvoj ili drugoj rundi nije to fora ali sigurno je velika lova u pitanju pa su stavili hunta !
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| |
| | #22 (permalink) | |
| Purger | Re: Pride - Shockwave 31.12. Emeljianenko - Hunt Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| |
| | #24 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pride - Shockwave 31.12. Emeljianenko - Hunt ajde nek neko uploada borbu mirka sa silvom, ili ak negdje ima za skinuti... thx
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| |
| | #25 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,779
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pride - Shockwave 31.12. Emeljianenko - Hunt Joks je ovdje stavio link, Grand Prix / Drugi krug - parovi evo jos neki, ali na rapidshareu! RapidShare Webhosting + Webspace
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 24-11-06 u 18:43. |
| |
| | #26 (permalink) | |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pride - Shockwave 31.12. Emeljianenko - Hunt Citat:
idem na RS (kad si ovo stavio? tek vidim sada kad sam poceo pisat reply )
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server | |
| |
| | #28 (permalink) | |
| Purger | Re: Pride - Shockwave 31.12. Emeljianenko - Hunt Citat:
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pride - Shockwave 31.12. Emeljianenko - Hunt Ova protiv Silve mu je bila jedna od najboljih u karijeri. Tako je još jedino Heath Herringa deklasirao i Josha Barnetta u finalu GP-a. Ali ipak, ova protiv Silve mi je bila posebno slatka, jer su se prije borbe prepucavali pa je to iskčekivanje borbe bilo napeto do pakla!!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pride - Shockwave 31.12. Emeljianenko - Hunt Na službenj stranici Pridea su napravili anketu s kim bi se Mirko trebao boriti za novu godinu. Vodi Ricardo Arona. To bi bila svakako zanimljiva borba (i ja sam glasovao za njega). WHO SHOULD MIRKO CROCOP FACE THIS DEC 31st? 1. RICARDO ARONA 30,178 2. ANTONIO RODRIGO NOGUEIRA 25,610 3. MAURICIO SHOGUN 16,842 4. KAZUYUKI FUJITA 9,460 5. DAN HENDERSON 1,065
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| |
![]() |
| Tagovi: fedor, mark hunt, mirko filipovic, pride, ultimate fight |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:47.