| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Prijedlozi u Sport forumu; Ako imate kakave prijedloge napišite ih ovdje..možda da napravimo neku posebnu temu di će se stavljati ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Prijedlozi Ako imate kakave prijedloge napišite ih ovdje..možda da napravimo neku posebnu temu di će se stavljati ti yt linkovi itd ili da možda "zalijepimo" neke teme npr. neke vrste borilačkih vještina gdje će samo samo o njima raspravljati ili tako nešto ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Prijedlozi Možemo posebnu temu o UF...i da u njoj pišemo i komentiramo borbe koje su bile i koje slijede ! Bezveze je otvarat temu o svakoj Filipovićevoj borbi ili bilo kojoj drugoj. Znači jedna tema za rasprave o UF,jedna K 1,itd... Što se tiče Jubitoa...može tema gdje će samo linkovi....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlozi šta mislite da ovako nešto bude "sticky" gdje bi se stavljali linkovi na razne borilačke vještine, organizacije i sl. ![]() Borilacke vestine linkovi
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlozi Možda da se 'sticky' tema K1, nisam sad u toku sa novijim borbama u K1 pored tolko ufc-a, al moglo bi se pričat i o starijim borbama, a bilo ih je dosta za pamćenje, šta kažete ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlozi Možda još jedna sticky tema 'Vijesti' ili tako nešto u koju će se bacat sve novosti vezane za mma, K-1, boks i ostale, u koju će se stavljat intervjui sa borcima, i quotovi o raznoraznim novostima , a ove već stiky teme nek se ostave za rasprave i borbe
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Prijedlozi Misliš da bi trebala ![]() Malo mi je glupo da naprimjer poslije Mirkove borbe,njegov intervju ili osvrt na borbu stavljamo u temu "Vijesti" umjesto u temu "Mirko Filipović"
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijedlozi A ne mora tu biti samo o Mirku tu mogu biti vijesti i zanimljivosti i iz boksa i ostalih, al dobro nije sad da nešto ja forsiram, samo sam predložio ne mora sve proći ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: prijedlozi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:00.