| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Strikeforce u Sport forumu; sutra Fedor protiv Rogersa, moglo bi biti zanimljivo od ovih "poznatijih" boraca još se bore.. Gegard Mousasi - Rameau ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand
Poruka: 15,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Strikeforce sutra Fedor protiv Rogersa, moglo bi biti zanimljivo ![]() od ovih "poznatijih" boraca još se bore.. Gegard Mousasi - Rameau Thierry Sokoudjou Fabricio Werdum - Brazil Antonio Silva
__________________ Zadnji Uredio slay : 06-11-09 u 16:20. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-08
Poruka: 564
![]() ![]() ![]() | Re: Strikeforce E, danas bu šore...Em Valujev, em Fedor...Moram već sada narihtati CBS kanal da mogu pogledati meč uživo... navodno je na CBS-u, a možda bu i još negdje...jel neko zna gdje se to može pogledat uživo?
__________________ To što ti sad znaš, ja sam već odavno zaboravio. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 23
Poruka: 3,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Strikeforce dok je još na youtube-u cijela borba
__________________ ~who dares wins^semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-08
Poruka: 564
![]() ![]() ![]() | Re: Strikeforce Ne, stvarno Fedor je danas najbolji fajter i točka. Zato jer je najkompletniji. Ne znaš stvarno je li bolji boksač ili hrvač. Strahovito udara, a ako se ode na pod, još gore po protivnika. Kakav Lesnar, Mir i društvo...Fedor radi "Strikeforceu" ogromnu reklamu, i ako se tako nastavi, nisam siguran da će UFC još dugo biti glavni u ultimateu....Fedor bi polomio i Lesnara i Mira i Velasqueza ko plastičnu čašu. Ako Fedoru poteče krv iz nosa, jebali su tunjevinu. Baš uvijek kad mu udari krv, onda je najopasniji.... Ma, nemam riječi, čovjek je zakon, stvarno je LJUDINA. ![]()
__________________ To što ti sad znaš, ja sam već odavno zaboravio. |
| | |
![]() |
« Haye - Valuev
|
KATANA, HELP!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:45.

A ne one dvije balerine u boksu jučer. Sramota za borilačke sportove. FEDOR je za njih Bog i batina.