Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Borilački Sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Borilački Sportovi Raspravljate o temi UFC u Sport forumu; evo ovdje komentirajte sve vezano za UFC, kao što je već sahasa napisao..borbe koju su bile ili slijede itd...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-07-07, 13:11   #1 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,620
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
UFC

evo ovdje komentirajte sve vezano za UFC, kao što je već sahasa napisao..borbe koju su bile ili slijede itd

Zadnji Uredio slay : 15-07-07 u 16:19.
slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 13:15   #2 (permalink)
ti dam ti dam ti dam TI NEDAM!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,437
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: UFC

kaj?
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 12:38   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Evo ja ću početi:

Dakle trenutno borba koja me najviše zanima je Rampage - Henderson.
Svako toliko razmišljam tko bi tu mogao dobiti i došao sam do zaključka da su u toj borbi izgledi jednog i drugog 50/50.
Rampage je puno samopouzadnja jer se vratio na velika vrata i osvojio titulu a Henderson s druge strane puca od samopouzdanja jer je prilićno uvjerljivo savladio W. Silvu.

Također me zanima da li će Gonzaga uspjeti dobiti Couturea. Protiv našeg Mirkeca mi je izgledao prilično uvjerljiv i jak ali opet treba uzeti u obzir da je Mirko tog dana bio totalno u banani.
Svejedno mislim da bi Gonzaga mogao dobiti ovaj dvoboj.

Eh da, i Mirko - Minotauro jedva čekam (naravno ako Mirko dobije onog Konga).
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 13:21   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,069
Tonco se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
Evo ja ću početi:

Dakle trenutno borba koja me najviše zanima je Rampage - Henderson.
Svako toliko razmišljam tko bi tu mogao dobiti i došao sam do zaključka da su u toj borbi izgledi jednog i drugog 50/50.
Rampage je puno samopouzadnja jer se vratio na velika vrata i osvojio titulu a Henderson s druge strane puca od samopouzdanja jer je prilićno uvjerljivo savladio W. Silvu.

Također me zanima da li će Gonzaga uspjeti dobiti Couturea. Protiv našeg Mirkeca mi je izgledao prilično uvjerljiv i jak ali opet treba uzeti u obzir da je Mirko tog dana bio totalno u banani.
Svejedno mislim da bi Gonzaga mogao dobiti ovaj dvoboj.

Eh da, i Mirko - Minotauro jedva čekam (naravno ako Mirko dobije onog Konga).
Rampage vs Henderson - izjednačena borba,ali mi se nekako čini da bi prije mogao Rampage dobiti.Mislim da bi Rampage u toj borbi trebao izbjegavati klinčeve jer je u njima strašno loš.Silva ga je uništio u klinčevima.Henderson je sličan borac kao i Silva,voli se pošorati šakama.Mislim da bi to mogla biti jako zanimljiva borba.

Couture vs Gonzaga - Za ovu borbu stvarno ne znam šta bi moglo biti.Couture se nakon povratka borio samo jednu borbu,i to samo sa Sylviom,koji po meni nije ni među top20 boraca u svijetu,dok je Gonzaga pobijedio jednog od najboljih.Istina taj dan je Cro Cop bio u kurcu,ali pobjeda je pobjeda.Isto dosta izjednačen meč,ali kad bi davao nekom prednost dao bi malu prednost Coutureu.

A što se Mirka tiče siguran sam da mu se onakav dan ne može ponoviti.Vjerujem da će srediti Konga i Minotaura,i boriti se za naslov.Bilo bi dobro da Gonzaga pobijedi Couturea,i da se on i Mirko bore za naslov.Tada bi bila druga priča bježao bi Gonzaga po ringu.Gledao sam ovog crnju s kojim se Mirko bori iduću borbu i ne izgleda mi loš.Više se bojim za tu borbu nego za borbu s Minotaurom.
Tonco je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 15:15   #5 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Kongo ima 109 kila i lijepe trbušnjake ali nema nikakvu obranu od udaraca jedino u čemu je dobar je to da se dobro giba. Čak i ruke drži dolje. Uopće se ne bojim da bi mogao biti opasan za Mirka i mislim da će u prve 4 minute bit oboren na pod ako ne bude bježao.

Gonzagi bi dao prednost i navijam za njega. Uz to što je fizički spremniji od Couturea zna i igrat kako treba. Mislim da neće završit prije 2. runde jer će bit dosta klinčeva.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 08:44   #6 (permalink)
prof. Foruma

kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Kongo ima 109 kila i lijepe trbušnjake ali nema nikakvu obranu od udaraca jedino u čemu je dobar je to da se dobro giba. Čak i ruke drži dolje. Uopće se ne bojim da bi mogao biti opasan za Mirka i mislim da će u prve 4 minute bit oboren na pod ako ne bude bježao.

Gonzagi bi dao prednost i navijam za njega. Uz to što je fizički spremniji od Couturea zna i igrat kako treba. Mislim da neće završit prije 2. runde jer će bit dosta klinčeva.
U klinčevima bi trebao Gonzaga biti jači, barem mi tako djeluje u odnosu na Couturea.
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 08:53   #7 (permalink)
prof. Foruma

Tonco se izdvaja iz mase

Couture mi se čini dosta eksplozivan,ali stvarno je teško predvidjeti ishod tog meča,meč mi se čini dosta izjednačen.
Tonco je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 10:57   #8 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
UFC 76: KNOCKOUT

UFC® : Ultimate Fighting Championship®

Na kartici su za sada Liddell vs Jardine i Griffin vs Rua.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 12:53   #9 (permalink)
prof. Foruma

Re: UFC 76: KNOCKOUT

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
UFC® : Ultimate Fighting Championship®

Na kartici su za sada Liddell vs Jardine i Griffin vs Rua.

Rua by nokaut
Griffin by sudska odluka
Odgovori sa citatom
Star 26-07-07, 23:54   #10 (permalink)
prof. Foruma

Tonco se izdvaja iz mase

Jel dobar taj Griffin?
Tonco je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ufc

« K-1 | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113