| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi UFC u Sport forumu; evo ovdje komentirajte sve vezano za UFC, kao što je već sahasa napisao..borbe koju su bile ili slijede itd... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,620
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | UFC evo ovdje komentirajte sve vezano za UFC, kao što je već sahasa napisao..borbe koju su bile ili slijede itd ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 15-07-07 u 16:19. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UFC Evo ja ću početi: Dakle trenutno borba koja me najviše zanima je Rampage - Henderson. Svako toliko razmišljam tko bi tu mogao dobiti i došao sam do zaključka da su u toj borbi izgledi jednog i drugog 50/50. Rampage je puno samopouzadnja jer se vratio na velika vrata i osvojio titulu a Henderson s druge strane puca od samopouzdanja jer je prilićno uvjerljivo savladio W. Silvu. Također me zanima da li će Gonzaga uspjeti dobiti Couturea. Protiv našeg Mirkeca mi je izgledao prilično uvjerljiv i jak ali opet treba uzeti u obzir da je Mirko tog dana bio totalno u banani. Svejedno mislim da bi Gonzaga mogao dobiti ovaj dvoboj. Eh da, i Mirko - Minotauro jedva čekam (naravno ako Mirko dobije onog Konga).
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,069
![]() | Re: UFC Citat:
Couture vs Gonzaga - Za ovu borbu stvarno ne znam šta bi moglo biti.Couture se nakon povratka borio samo jednu borbu,i to samo sa Sylviom,koji po meni nije ni među top20 boraca u svijetu,dok je Gonzaga pobijedio jednog od najboljih.Istina taj dan je Cro Cop bio u kurcu,ali pobjeda je pobjeda.Isto dosta izjednačen meč,ali kad bi davao nekom prednost dao bi malu prednost Coutureu. A što se Mirka tiče siguran sam da mu se onakav dan ne može ponoviti.Vjerujem da će srediti Konga i Minotaura,i boriti se za naslov.Bilo bi dobro da Gonzaga pobijedi Couturea,i da se on i Mirko bore za naslov.Tada bi bila druga priča bježao bi Gonzaga po ringu.Gledao sam ovog crnju s kojim se Mirko bori iduću borbu i ne izgleda mi loš.Više se bojim za tu borbu nego za borbu s Minotaurom. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UFC Kongo ima 109 kila i lijepe trbušnjake ali nema nikakvu obranu od udaraca jedino u čemu je dobar je to da se dobro giba. Čak i ruke drži dolje. Uopće se ne bojim da bi mogao biti opasan za Mirka i mislim da će u prve 4 minute bit oboren na pod ako ne bude bježao. Gonzagi bi dao prednost i navijam za njega. Uz to što je fizički spremniji od Couturea zna i igrat kako treba. Mislim da neće završit prije 2. runde jer će bit dosta klinčeva. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UFC Citat:
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ufc |
« K-1
|
- »