| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi UFC u Sport forumu; Po onome što piše, srčan borac. Pitanje je jel to dovoljno...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UFC U meču Gonzaga - Couture dajem prednost Gonzagi, a evo iz kojih razloga: 1) kompletan je borac pa nema razloga da se boji ni stand upa ni partera 2) ima glavu; zna se taktički pripremit za meč i vodit meč prema svom cilju 3) mlađi je i pretpostavljam da ima više snage - što duže bude trajao meč ima više šanse za pobjedu. Jedino što Coutureu može pomoći je iskustvo - recimo da krene otpočetka agresivno na Gonzagu i time ga "uvjeri" da je "jači, bolji, spremniji". Ako se u tom trenutku Gonzaga odluči branit i povlačit, Couture će borbu privesti u svoju korist. Preiskusan je da ispusti takav poklon.
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
![]() | Re: UFC Citat:
| |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Purger | Re: UFC Slažem se s tobom Tonco...ne znam zašto al ne mogu se otet dojmu da je taj Gonzaga običan kramp... Prednost dajem Coutureu u toj borbi,bez obzira na godine !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Purger | Re: UFC To je istina...nije to podcjenjivanje Gonzage al činjenica je da je prosječan borac i od takvih Mirko ne bi smio gubit... Svega par boraca ima zbog kojih ne smijemo Mirku zamjerat za poraz.... Moje mišljenje...Silva,Fedor,Minotaur,Shogun...s nekima se nije borio al...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
![]() | Re: UFC Kad bi još jednom izgubio od Minotaura onda bi mu stvarno zamjerio.Mirko je dosta napredovao u parteru i ako se bude borio protiv Minotaura mislim da nebi trebalo biti većih problema.Stand-up ne treba ni spominjati zna se tko je tamo bolji. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Purger | Re: UFC Mirko je bolji naravno al nije da i Minotaur ne zna udarit...
| | |
| | #20 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UFC Stavio bi Gonzagu u top 5 boraca. Neznam što je bilo s Mikrom kad je ušao u tu borbu ali je Gonzaga pokazao znanje i brutalnu silu. Neki od vas smatraju da je prosiječan borac ali dosad je sredio sve protivnike na uvjerljiv naćin osim onog fabricia, ali tada je imao ozbiljnih obiteljskih problema. Vjerojatno niste vidjeli njegove udaračke sposobnosti, gledao sam kako trenira, boks mu je bio ok, ali kada je ušao trener tajlandskog boksa onda me zaprepastio. Bojim se Gonzage više nego Minotaura. Između Gonzage i Coutura, jedino što Couture ima je iskustvo i ne boji se ničega, to jest ne paničari u borbi i zna kad je siguran. Gonzaga će definitivno kad tad imat pojas. Može susdržati tonu udaraca i oboriti protivnika na pod gdje eventualno pobijeđuje. Zadnji Uredio ice : 27-07-07 u 13:41. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ufc |
« Budokai
|
Reljić heroj »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:01.