| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi UFC u Sport forumu; Minotaur oduševljen Hrvatskom JEDAN od najvećih svjetskih ultimate fight boraca, majstor brazilske Jiu-jitse, Brazilac Antonio Rodrigo Nogueira - Minotaur ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 31
Poruka: 864
![]() | Re: UFC Minotaur oduševljen Hrvatskom JEDAN od najvećih svjetskih ultimate fight boraca, majstor brazilske Jiu-jitse, Brazilac Antonio Rodrigo Nogueira - Minotaur ovih dana boravi na Jadranu. Nakon što je pogledao borbe svojih brazilskih suboraca koji sudjelovali na Ultimate fight spektaklu u zadarskim Jazinama, Brazilac je proteklih dana uživao u hrvatskoj obali, ali je i održao dva stručna seminara na kojima je demonstrirao neke od tehnika koje koristi u svojim borbama. "Prijatelji su me pozvali da dođem posjetiti njih i njihovu zemlju. Održao sam i dva seminara. Jako sam sretan što mogu biti u najljepšoj zemlji koju sam dosad vidio", izjavio je Minotaur, a prenosi HRT web sport. Minotaur je jedan od rijetkih boraca koji je uspio pobijediti našeg Cro Copa, a jedini koji ga je uspio primorati da preda borbu zbog zahvata polugom. Uskoro ga baš kao i Filipovića čekaju nova iskušenja u UFC ringu, a špekulira se da bi uskoro Cro Cop mogao dobiti priliku za revanš protiv Minotaura ukoliko uspješno završi već zakazanu borbu protiv Cheicka Konga.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 20
Poruka: 3,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UFC Evo jedan razgovor sa Wanderleijem... Impresioniram sam koliko mu je Engleski napredovao. Wanderlei Silva to Sign with UFC? |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand
Poruka: 15,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UFC da, jako je napredovao ![]() Btw, potpisao je.. UFC Inks Wanderlei Silva; Brazilian Legend set for December Return
__________________ |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Purger | Re: UFC Citat:
![]() Idemo po naslov !!! ![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,243
![]() ![]() | Re: UFC SPECIJALAC VS. MEDVJED Mirko protiv Fedora na Staru godinu? Predsjednik UFC-a pregovara s ruskim borcem o prelasku u američki ring. Sanja meč između Filipovića i Emelianenka. Rus bi prije toga morao odraditi par promotivnih borbi. Dana White, čelni čovjek američke ultimate fight organizacije, oteo je japanskom Prideu još jednog 'kapitalca'. Pod okrilje UFC-a stigao je i Brazilac Vanderlei Silva, no najveća mu je želja dovesti svjetskog prvaka Fedora Emelianenka. Pregovori s ruskim borcem još traju, no predsjednik UFC-a već ima strašan plan u glavi. Borbu svih borbi. Obračun Mirka Filipovića i Emelianenka na Staru godinu. "Volio bih to vidjeti, kao i svi zagriženi navijači. Ali fanovi UFC-a Rusa ne poznaju, što znači da bih ga prvo morao predstaviti publici, propagirati ga. Ne možeš reći 'Fedor je ovdje', otvoriti vrata i očekivati da ljudi dođu. Ne ide to tako", rekao je White novinaru Yahoo sportsa. Predsjednik UFC-a jasno je dao do znanja da će ruski medvjed, kada potpiše i ako potpiše, prvo odraditi nekoliko borbi kako bi ga američka publika upoznala. "Morao sam propagirati i Cro Copa. Za takvo nešto nam treba vremena. Kada ga predstaviš, onda možeš dogovarati velike borbe", prenijele su Sportske novosti Whiteove riječi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ufc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:18.