Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Borilački Sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Borilački Sportovi Raspravljate o temi UFC u Sport forumu; Otišlo je nizbrdo za Gonzagu kad mu je razbio nos. Prije se čak i malo bolje držao od ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-08-07, 14:17   #41 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,399
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: UFC

Otišlo je nizbrdo za Gonzagu kad mu je razbio nos. Prije se čak i malo bolje držao od couture, radio je kombinacije udaraca rukama i nogama. Sve u svemu, 2 vrhunska borca. Dobio sam nove favorite.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 16:30   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 22
Poruka: 447
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Šta reći nego svaka čast prvaku - 44 godine i svjetski prvak u najjačoj MMA organizaciji, u borbu je uša pripremljen sa savršenom kondicijom sa izrsnim gameplanom, sad će UFC-e sigurno planirat borbu Randya i Fedora, ali jedini je problem šta Fedor i ne daje neke naznake da se želi borit u UFC-u protiv najboljih, a ne znan ko drugi zaslužuje trenutačno borbu za title-fight...

Mirko triba dobit Konga pa onda najvjerovatnije Noga za title fight, Arlovski je nekako najbliži borbi za naslov, ali i on se nije nešto dokaza u onoj borbi sa Werdumom, vidit ćemo šta će bit, ali Randy svaka ti dala.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Randy the Champ.jpg (66.8 KB, 5 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 17:14   #43 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 13,227
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

gledajući onako malo na preskakanje i nije neka borba bila, ali drago mi je da je taj šupak popušio..

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 17:36   #44 (permalink)
ice
Banned

ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Trebao je dobit, ovako sad ispada da je još jedan lik poviše Mirka, što nije istina. Kladim se da su oni imbecili na sherdogu promijenili svoju ljestvicu.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 00:40   #45 (permalink)
Cobo

slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Rd 1 - Couture had an excellent first round. His speed advantage was evident in the opening seconds as he landed a stiff jab that wobbled Gonzaga. His standing clinch work was also extremely effective as he constantly beat Gabriel to the punch. Couture also scored a big takedown and the impact appeared to break Gonzaga’s nose, and from this point on most of the fight was taken out of him. By the end of the round, Couture needed a poncho for his back in order to shield it from all the blood pouring from Gonzaga’s nose.

Rd 2 – Couture battered Gonzaga to a bloody pulp forcing the big man to complain to referee Herb Dean that he could not see. Dean informed him that blood cannot be wiped from his eyes and that if he could not continue he would lose the fight. The ringside Dr. came into the Octagon and wiped off the blood anyway and the fight continued.

Rd 3 – Again Couture punished Gonzaga to the face multiple times. He even withstood a two high kicks to the jaw before scoring another big takedown. After the takedown he whaled away at Gonzaga’s gloves until referee Herb Dean stopped the fight.

izgleda da mu je ovo dizanje noge prešlo u naviku, samo ovaj put nije uspjelo..hehe

Zadnji Uredio slay : 27-08-07 u 00:43.
slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 11:18   #46 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,948
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

UFC 75 Fight Card

Champion vs Champion

Quinton Jackson vs. Dan Henderson
Matt Hamill vs. Michael Bisping
Mirko Filipovic vs. Cheick Kongo
Houston Alexander vs. Alessio Sakara
Naoyuki Kotani vs. Dennis Siver
Marcus Davis vs. Paul Taylor
Anthony Johnson vs. Jess Liaudin

Fight card sljedećeg UFC-a...
Uz borbu Mirka mislim da će zanimljiv okršaj biti i Hamill-Bisping...a i Jackson-Handerson

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 20:15   #47 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-03-07
Godina: 30
Poruka: 864
mike tyson se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Trebao je dobit, ovako sad ispada da je još jedan lik poviše Mirka, što nije istina. Kladim se da su oni imbecili na sherdogu promijenili svoju ljestvicu.
jel misliš na onu ljestvicu na kojoj je gonzaga na trećem mjestu,a randy na šestom?

ja mislim da je ta ljestvica pravljena glasovima gledatelja. meni je skroz nerealno da gonzaga drži 3. mjesto samo zahvaljujući pobjedi protiv mirka,a couture prvak ufc-a na 6.-om,a mirko koji puno više sličnih knock outa imao na 4.-om.

randy je strašan borac i ne iznenađuje me pobjeda nad gonzagom. nije podcijenio protivnika i kvalitetno priveo meč kraju.

http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png
mike tyson je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 23:07   #48 (permalink)
Cobo

izgleda da je Couture sjebo ruku kad je išao blokirat onaj HK..da mu je sjeo kako treba mislim da se više ne bi dignuo..iako mi je antipatičan (jbg, još uvijek mi teško pada ono s Mirkom) i ljudi mu davaju previše kredita svejedno je taj lik zajeban i tko zna šta bi bilo da nije bilo onih problema s nosom.

Couture, 44, sustained the injury Saturday blocking a Gonzaga right high kick with his left forearm, cleanly separating the ulna bone with a “nightstick fracture,” a break common in law enforcement circles. The injury placed the UFC heavyweight champion’s arm in a splint for six weeks. The appendage will not need a cast.

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 23:12   #49 (permalink)
ice
Banned

Gonzaga je jak borac, među 10 najjačih teškaša svakako. Lik je medvjed i meni je postao gušt gledat ga. Couture je psihički jak, jer nastaviti i pobijediti borbu kod ovakve vrste ozlijede zahtjeva dobra muda. Radujem se novim borbama oba borca.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 23:26   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
Tonco se izdvaja iz mase

Jeben je Gonzaga,ali boli me kurac za Gonzagu samo da naš Mirko pobijedi Konga.Imam neki predosjećaj da taj Kongo uopće nije loš.
Tonco je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ufc

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114