| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi UFC u Sport forumu; Otišlo je nizbrdo za Gonzagu kad mu je razbio nos. Prije se čak i malo bolje držao od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UFC Šta reći nego svaka čast prvaku - 44 godine i svjetski prvak u najjačoj MMA organizaciji, u borbu je uša pripremljen sa savršenom kondicijom sa izrsnim gameplanom, sad će UFC-e sigurno planirat borbu Randya i Fedora, ali jedini je problem šta Fedor i ne daje neke naznake da se želi borit u UFC-u protiv najboljih, a ne znan ko drugi zaslužuje trenutačno borbu za title-fight... Mirko triba dobit Konga pa onda najvjerovatnije Noga za title fight, Arlovski je nekako najbliži borbi za naslov, ali i on se nije nešto dokaza u onoj borbi sa Werdumom, vidit ćemo šta će bit, ali Randy svaka ti dala.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UFC ![]() Rd 1 - Couture had an excellent first round. His speed advantage was evident in the opening seconds as he landed a stiff jab that wobbled Gonzaga. His standing clinch work was also extremely effective as he constantly beat Gabriel to the punch. Couture also scored a big takedown and the impact appeared to break Gonzaga’s nose, and from this point on most of the fight was taken out of him. By the end of the round, Couture needed a poncho for his back in order to shield it from all the blood pouring from Gonzaga’s nose. Rd 2 – Couture battered Gonzaga to a bloody pulp forcing the big man to complain to referee Herb Dean that he could not see. Dean informed him that blood cannot be wiped from his eyes and that if he could not continue he would lose the fight. The ringside Dr. came into the Octagon and wiped off the blood anyway and the fight continued. Rd 3 – Again Couture punished Gonzaga to the face multiple times. He even withstood a two high kicks to the jaw before scoring another big takedown. After the takedown he whaled away at Gonzaga’s gloves until referee Herb Dean stopped the fight. izgleda da mu je ovo dizanje noge prešlo u naviku, samo ovaj put nije uspjelo..hehe ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 27-08-07 u 00:43. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Purger | Re: UFC UFC 75 Fight Card Champion vs Champion Quinton Jackson vs. Dan Henderson Matt Hamill vs. Michael Bisping Mirko Filipovic vs. Cheick Kongo Houston Alexander vs. Alessio Sakara Naoyuki Kotani vs. Dennis Siver Marcus Davis vs. Paul Taylor Anthony Johnson vs. Jess Liaudin Fight card sljedećeg UFC-a... Uz borbu Mirka mislim da će zanimljiv okršaj biti i Hamill-Bisping...a i Jackson-Handerson
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: UFC Citat:
ja mislim da je ta ljestvica pravljena glasovima gledatelja. meni je skroz nerealno da gonzaga drži 3. mjesto samo zahvaljujući pobjedi protiv mirka,a couture prvak ufc-a na 6.-om,a mirko koji puno više sličnih knock outa imao na 4.-om. randy je strašan borac i ne iznenađuje me pobjeda nad gonzagom. nije podcijenio protivnika i kvalitetno priveo meč kraju.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UFC izgleda da je Couture sjebo ruku kad je išao blokirat onaj HK..da mu je sjeo kako treba mislim da se više ne bi dignuo..iako mi je antipatičan (jbg, još uvijek mi teško pada ono s Mirkom) i ljudi mu davaju previše kredita svejedno je taj lik zajeban i tko zna šta bi bilo da nije bilo onih problema s nosom. Couture, 44, sustained the injury Saturday blocking a Gonzaga right high kick with his left forearm, cleanly separating the ulna bone with a “nightstick fracture,” a break common in law enforcement circles. The injury placed the UFC heavyweight champion’s arm in a splint for six weeks. The appendage will not need a cast. ![]() ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UFC Gonzaga je jak borac, među 10 najjačih teškaša svakako. Lik je medvjed i meni je postao gušt gledat ga. Couture je psihički jak, jer nastaviti i pobijediti borbu kod ovakve vrste ozlijede zahtjeva dobra muda. Radujem se novim borbama oba borca. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ufc |
« Budokai
|
Reljić heroj »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:51.