| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi UFC u Sport forumu; u 3 ujutro,na novoj nema,imas na dnevnik.hr... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #682 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-05-07 Godina: 31
Poruka: 445
![]() ![]() ![]() | Re: UFC joj e prvo sam gledao onog bozica kad mu je rus oko zatvorio... onda sam gledao neki film sa al pacinom i na kraju ugasio tv i upalio komp... e ne da su ga ameri ukakili, nego ono... manifestacija je zavrsila maltene u 7 ujutro... ajme 4 sata sam cekao da izade vise tito ortiz i grifin ... ono glava mi se raspadala od bola kolko mi je mozak vristio da hoce spavat. al ajd nista spektakularno...griffin pobjedio ... jedino je bilo interesantno sa koščakom i onim crnjom kako su se pipali po očima... i jos jedan mec je bio odlican... samo nemogu se sjetiti ni tko je bio u njemu... sve u svemu za iduci puta se treba naspavat prije nego tekma pocne inace nema smisla gledat prijenos... ![]() |
| | |
| | #683 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 23
Poruka: 396
![]() ![]() | Re: UFC Citat:
![]() Činjenica je da je meč kontrolirao večinu meča i pokupio bodove klinčom i parterom kao što se meč u boksu kontrolira prednjim direktom. Je da je Vera bio atraktivniji, ali nije bio bolji, sveukupno gledajući. | |
| | |
| | #684 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 633
![]() ![]() ![]() | Re: UFC oprosti što se aktivno ne bavim tim sportom. govorim o onome što sam vidio. i iznosim svoje mišljenje,znači ono ne mora nužno biti točno, jer kao što si i sam rekao ne razumijem se ![]() znam da se boduje,kak bi se reklo octogon control ![]() pokazujem volju. sada znam bolje ![]()
__________________ RISE and SHINE |
| | |
| | #688 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: UFC U Subotu UFC 110 u Australiji...i ovaj put izravan prijenos je na novoj tv u 4:15 ujutro. Nogueira vs Cain Velasquez Wanderlei Silva vs Bisping Cro Cop vs Ben Rothwell Goran Reljić vs C.B. Dolloway
__________________ ja sam Mića iz kafića nezgodan sam kad popijem dva-tri pića! |
| | |
| | #689 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: UFC Rothwell otkazao nastup zbog bolesti,zamjena Hratvski Austaralc(ili Australski Hrvat?)Anthony Perosh dodatna vijest:Mirku je pukla arkada na treningu i morao ju je ic šivat.Kaže da nema govora o otkazivanju.
__________________ ja sam Mića iz kafića nezgodan sam kad popijem dva-tri pića! |
| | |
| | #690 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 30
Poruka: 3,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: UFC Ak neko pozna Mirka, ajd nek mu kaže nek počne mečeve dogovarat u neko normalno vrijeme, tamo negdje poslije dnevnika, oko 20.30...a ne u subotu u 4.30 ujutro... ![]() Tu bi moglo bit zanimljivo u predprostoru...ako se Mirko i Silva sretnu negdje...
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
![]() |
| Tagovi: ufc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:27.