| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Vargas - Mayorga u Sport forumu; Fernando Vargas Ricardo Mayorga evo baš maloprije pogledao na Novoj, koji show tamo na polovini videa... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vargas - Mayorga Fernando Vargas Ricardo Mayorga evo baš maloprije pogledao na Novoj, koji show tamo na polovini videa ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 29
Poruka: 864
![]() | Re: Vargas - Mayorga malo mu je spomenuo ženu i ovaj poludio. malo podižu tenzije prije meća da bude veća gledanost. zna don king kako napraviti spektakl.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vargas - Mayorga Vidio sam to veće prije! Sjećam se kak su se Holyfield i Tyson gledali uoči mečeva, oni se nisu smjeli mlatit na presici...ove je Don King pustio s lanca... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vargas - Mayorga To je Američki sistem da se digne gledanost. Bezveze, borci koji se zapravo poštuju prodaju svoj integritet za par dolara više tj. veču gledanost. Isto kao kada su se Holyfield i Lewis hrvali u studiju, pa kad ste vidili dva boksača da kad je gužva se idu hrvat, kod njih refleksno lete šake. Sam Filipović je rekao da u Japanu toga nema, tamo je sve sa poštovanjem - ipak je to sport gdje je potrebno mnogo discipline a ne dva huligana u rukavicama. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mayorga, vargas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:07.