| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Vijesti i zanimljivosti u Sport forumu; Obrana svjetskog naslova u Zagrebu? Stjepan Božić je prošli vikend protiv Belgijca Selinija obranio naslov interkontinentalnog prvaka WBA ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vijesti i zanimljivosti Obrana svjetskog naslova u Zagrebu? Stjepan Božić je prošli vikend protiv Belgijca Selinija obranio naslov interkontinentalnog prvaka WBA verzije i sada mu rastu apetiti. I njegovu bratu Vladi. "Planiramo organizirati još jednu obranu interkontinentalnog naslova, a onda bismo pokušali u Zagreb dovesti obranu svjetskog naslova. Ako u tome uspijemo, gledat ćemo da to bude nakon Svjetskog rukometnog prvenstva, negdje u ožujku ili travnju. Grad kao Zagreb zaslužuje borbu za svjetski boksački naslov u jednoj od najjačih organizacija kao što je WBA." Više pročitajte ovdje.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vijesti i zanimljivosti TKD repka danas putuje u Rim Danas poslijepodne sa zagrebačke zračne luke prema Rimu će otputovati naši najbolji reprezentativci u taekwondou. Trener reprezentacije Hong Seung Ki odredio je sljedeće reprezentativce za nastup na Europskom seniorskom prvenstvu koje se održava u Rimu, Italija od 10. – 13. travnja 2008. SENIORI: - 54 kg Mirko Madžar - 58 kg Stipe Jarloni - 62 kg Filip Grgić - 78 kg Marko Gavranić - 84 kg Darko Harapin +84 kg Vedran Golec SENIORKE: - 51 kg Lucija Zaninović - 55 kg Ivana Vujčić - 59 kg Martina Zubčić - 63 kg Josipa Kusanić - 67 kg Petra Matijašević - 72 kg Sandra Šarić Podatak koji intrigira jest da na popisu nema Ane Zaninović, svjetske viceprvakinje iz Pekinga. --------------------------------------------------- GLORY ![]() Nizozemska organizacija GLORY 7. srpnja u Nijmegenu održava veliku priredbu s MMA i thaiboxing borbama. MMA borbe biti će po Shooto pravilima, a thaiboxing po K-1 Style pravilima. Nastupit će ponajbolji borci iz Nizozemske i Europe. Thaiboxing: . Jose Reis - Perry Ubeda . Nicky Holtzken - William Diender . Faldir Chahbari - Paulo Balicha . Mesut Derin - Halim Issaoui . Aalviar Lima - ??? . Benji Zimmerman - ??? MMA: . Tomasz Drwal - Paul Cahoon . Fatih Kocamis - Hans Stringer . Dion Staring - Michael Knaap . Marc Duncan - Gregorz Tredowski . Florin Vintila - Tommy Depret . Ahmed Bayrak - Marco Biswana . Oktay Karatas - ??? . Dave Dalgliesh - ??? . Vincent Latoel - ???
| |
| | |
| | #103 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vijesti i zanimljivosti Finkelstein: "Nije vrijeme za Cro Copovu i Fedorovu borbu" Menadžer Fedora Emelianenka i predsjednik ruske organizacije M-1 Vadim Finkelstein dao je intervju za korejski MMA portal mfight.co.kr. Prenosimo najzanimljivije dijelove intervjua. Kakva je situacija s Fedorom? Je li free agent? - Fedor je istovremano i free agent i član M-1 Russia. U potpunosti smo se razišli s Amerikancima iz Siebling Entertainmenta. Koji je razlog prekida suradnje s Amerikancima? - Različita mišljenja, naš način vođenja poslova je bitno drukčiji od njihovog. Možete li objasniti Fedorov status u M-1? - Ja sam predsjednik M-1 i Fedorov menadžer još od 2002. godine. Fedor ima ugovor s M-1, a Siebling i Amerikanci bili su partneri koje smo mi pozvali da sudjeluju u projektu M-1 Global. No s njima smo se razišli. Ali M-1 je i dalje tu, Fedor jest M-1 i njegov je ambasador već 8 godina. Projekt M-1 Global je trenutno zamrznut zbog prekida suranje s Sieblingom. No zato planiramo suradnju s novim potencijalnim partnerima iz SAD-a i Japana. Trenutno pregovarate s više organizacija? - Primili smo velik broj ponuda za Fedora. Naš cilj je da se Fedor bori s najboljima, bez obzira iz koje organizacije oni bili. Želimo suprotstavljati borce iz različitih organizacija, kako to rade u boksu. M-1 želi biti organizacija koja će okupljati sve borce, mi smo otvorena organizacija. Fedor ima ugovor s M-1, ali je free agent. Ne bori se ekskluzivno za nas. Možemo surađivati s drugim organizacijama i organizirati vrhunske borbe. Cro Cop je nedavno izjavio da želi borbu s Fedorom na Staru Godinu? - Mislim da sad nije dobro vrijeme za tu borbu. Cro Cop mora povratiti staru formu nakon dva uzastopna poraza u UFC-u, tek onda će moći u ring s Fedorom. Ali ukoliko Mirko toliko želi tu borbu, možemo to organizirati u svakom trenutku. Puno boraca je izazvalo Fedora, ali iskreno ne znam koliko bi većina tih borbi imala smisla. Semmy Schilt, najbolji kickboksač svijeta, izgubio je od Fedora 2002. i otad praktički i nije nastupao u MMA borbama. Da do te borbe dođe mislim da bi brzo završila. Glasine o borbi s Randyjem Coutureom? - On bi bio najbolji protivnik za Fedora. Sličnog su stila i vještine. No do te borbe zasad ne može doći jer Couture ima ugovor s UFC-jem. Ali kad ugovor istekne, sve je moguće. Fedor također priželjkuje tu borbu. Dana White ne misli da je Fedor najbolji? - White je predsjednik najveće američke MMA organizacije (UFC op.a.), koja tvrdi da ima sve najbolje borce. Da sam na njegovom mjestu vjerojatno bih i ja izjavljivao isto.
| |
| | |
| | #104 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vijesti i zanimljivosti Kako je samo samouvjeren Fedorov menadžer, volio bih da Mirku pruži revanš za onaj poraz...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Purger | Re: Vijesti i zanimljivosti Ma ništa od te borbe... Mislim da Fedor ne želi riskirat sa Mirkom ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #107 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vijesti i zanimljivosti Fedor vs. Sylvia! Nekadašnji PRIDE i UFC prvaci Fedor Emelianenko i Tim Sylvia odmjerit će snage 19. srpnja u Dallasu, prenosi Sherdog.com! Fedor je u razgovoru za Sherdog potvrdio istinitost te informacije. "Sylvia je dobar i jak borac, i što je najbitnije bivši UFC prvak. Veselim se ovoj borbi." - rekao je ruski teškaš u telefonskom razgovoru sa Sherdogovim novinarima. Borba bi se trebala održati u dvorani American Airlines Center, inače domu NBA momčadi Dallas Mavericks. Promotori priredbe su kompanije HDNet Fights i Affliction, iako to još nije službeno potvrđeno. Originalni članak
| |
| | |
![]() |
« klipovi & slike
|
Ninjutsu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:27.