Raspravljate o temi Vijesti i zanimljivosti u Borilački Sportovi forumu, dio Sport foruma; iskreno u jednu ruku razumin fedora, covik je zaradija dovoljno love, a to mu nije toliko bitno ako se ne ...
ajde citaj sto pise, i porcitaj ostale teme prije nego napises nesto, ovo nema veze s lesnarom, on izvlaci max sto mu se pruza, svi bi to napravilida se nadju u njegovoj poziciji, ima veze s whiteom i sranjima koje rade, previse reklamiranja, pokretanje ufc televizije i sl. covik jedan dan nudi fedoru 30 mil za 5 borbi, a drugi dan sere o njemu (i to ne prvi put) i jos dosta stvari... preveliko kompliciranje i sranje samo u svrhu povecanja gledanosti ali ne i u svrhu zadrzavanja kvalitete ako si gleda siti se borbi prije, ako nisi pogledaj na netu i povuci paralele... eto to je ono sto me smeta, samo reklamiranje umisto normalnih borbi, i ono lesnar kad je reka na kraju protiv bud lighta, odma ga stisnu za jaja i mora odrzat presicu di se ispricava dok je isprid njega boca bud lighta... shvacas?
A jbg, novac pokreće svijet a ne kvaliteta.
Jer da je stvar u kvaliteti onda nebi Pride propao, nek su propali zbog novca.
UFC se reklamira jer ima novca i želi još više, a vrijeme će pokazati da li zbog toga gubi kvalitetu.
NE europskoj uniji
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
Očito se Fedoru čmar stiska na samu pomisao na odlaska u UFC.
Bolje mu je boriti se sa trećerazrednim borcima nego sa najboljima, jer bi vamo sigurno popio dobre batine![]()
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
a gle tamo di je osta je brett rogers lik je neporazen, arlovskog je poija, mislin onako brzo ga niko nije pobjedija. stvarno sumnjam da je razlog u tome sto ga je strak ili nesto sl. ponavljam covik ima para i to mu nije toliko bitno vec san gori napisa... i da dana je vec nekoliko puta sra po njemu, fedor je lipo i mirno reka da mu to samo pokazuje kakav je ovaj covik i da ucvrscuje njegovu odluku.
Ali zašto onda ostje boritis se protiv anonimusa, a odbija borbe protiv najboljih svjetskih boraca? Tu nešto smrdi...
Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...
mozda iz principa, sto nikad u zivotu nitko od vas nije nesto odbija iz principa? da netko pljuje po tebi pa ti najednom lize guzicu jer bi gledanost bila najveca, i onda opet pljuje... pazi "fedor is a joke" ne znan koko to moze reci za borca kao sto je on, ali ok... uglavnom ne bi ni ja isa raditi negdi di su prije pljuvali po meni, aki iman drugu opciju. pogotovo kad se ne moras brinuti jer imas dovoljno para, znaci nije da ce mu obitelj gladovati ili nesto... ponavljam covik je skroman vozi auto star 10-ak godina jer mu ne triba novi i sl. nije ka tyson da ce sve sjebat jer ne stoji na zemlji, covik je smiren i zna sto radi to se vidi i u njegovim borbama... al to je samo moje vidjenje.