Stranica 21 od 25 PrvoPrvo ... 1116171819202122232425 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 201 do 210 od 244

Vijesti i zanimljivosti

Raspravljate o temi Vijesti i zanimljivosti u Borilački Sportovi forumu, dio Sport foruma; Možda je i to što kažeš......

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Re: Vijesti i zanimljivosti

Možda je i to što kažeš...
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika K-dOG
    Datum registracije
    29-04-07
    Starost
    30
    Poruka
    692
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
    A zašto onda svi drugi borci prihvaćaju uvjete UFC-a i odlaze tamo, jedino Fedor neće? Barem UFC-u novac nije problem...

Mislim da Fedor jako dobro vide kako prolaze bivši PRIDE-ovi borci u UFC-u i iskreno sumnjam da ćemo ga u neko skorije vrijeme vidjeti u UFC-u.
    kolko sam ja shvatio M-1 je trazio suvlasnistvo ili suorganizaciju (nisam tocno siguran jel mi se nije dalo sve citat) s ufc-on ili tako nesto a ufc to nije htio prihvatit i zato su pregovori propali.

a kako to prolaze bivsi pride borci u ufc-u?

hendo - razbio bispinga,vjerojatno sljeaeci protivnik anderson silve (koji je takodjer bio u pride-u)

shogun - dobio title shot protiv machide

wanderlei - ko god je gledao zadnju borbu vidio je da je trebao pobjedit protiv franklina

minotaur - postao ufc champion,ako pobjedi couturea vjerujem da zasluzuje jos 1 title shot.

rampage - razbio liddella bio UFC LH champion.

werdum - dok je bio u ufc pobjedio je gonzagu i veru.

ne bi se bas reklo da su pride borci lose prosli u ufcu...

Citat Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
    Očito se Fedoru čmar stiska na samu pomisao na odlaska u UFC.

Bolje mu je boriti se sa trećerazrednim borcima nego sa najboljima, jer bi vamo sigurno popio dobre batine
    hoces rec da su werdum arlovski overeem monsoon trecerazredni borci???

Citat Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
    a gle tamo di je osta je brett rogers lik je neporazen, arlovskog je poija, mislin onako brzo ga niko nije pobjedija. stvarno sumnjam da je razlog u tome sto ga je strak ili nesto sl. ponavljam covik ima para i to mu nije toliko bitno vec san gori napisa... i da dana je vec nekoliko puta sra po njemu, fedor je lipo i mirno reka da mu to samo pokazuje kakav je ovaj covik i da ucvrscuje njegovu odluku.
    ja nisam bas tako siguran za tog rogersa.
    okay,pobjedio je arlovskog (po meni lucky punchom) koji ima staklenu bradu ali to mu je zasad jedino,treba vidjet kako ce dalje napredovat.
    po meni ono protiv ar
    Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

popušila Gina Carano

[sigpic][/sigpic]

Starter
    Datum registracije
    03-08-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Smile Re: Vijesti i zanimljivosti

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Ubila ju...
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

prof. Foruma Avatar od korisnika kreky
    Datum registracije
    28-05-04
    Starost
    34
    Poruka
    1,364
    Liked
    3 times

Fedor se želi boriti i u Sambo natjecanjima što mu UFC nikako nije htio dopustiti. A da Fedor izbjegava najbolje borce??
    Ajmo vidjeti koga je do sada pobjedio:
    Minotauro (2x)
    Cro Cop
    Arlovski
    Tim Sylvia......

Radi se definitivno o principu zašto ne želi u UFC.
    Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.

prof. Foruma Avatar od korisnika Tonco
    Datum registracije
    18-06-07
    Poruka
    1,243
    Liked
    0 times

Ma to su gluposti da se Fedor nekoga boji,iako ne znam zašto ne želi ići u UFC,sigurno ima svoje razloge,možda želi otići kao legenda.

prof. Foruma Avatar od korisnika kreky
    Datum registracije
    28-05-04
    Starost
    34
    Poruka
    1,364
    Liked
    3 times

Pa i u tom Strikeforceu nisu tako slabi protivnici u teškoj:

- Rogers
    - Overeem
    - Werdum

Najviše bi ga volio vidjeti proitv Overeema.
    Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika K-dOG
    Datum registracije
    29-04-07
    Starost
    30
    Poruka
    692
    Liked
    0 times

overeem ce se borit protiv aertsa u k-1 tako da nista od toga barem zasad
    Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Cro Cop: Ne razumijem Fedora

Devet je dana do velikog borilačkog spektakla u Dallasu. Nama će dakako najzanimljivije borbe biti one hrvatskih majstora Mirka Filipovića i Igora Pokrajca. Na jučer održanoj telekonferenciji za novinare, Cro Cop je odgovorio na nekoliko pitanja vezanih uz nadolazeću borbu, a posebno zanimljivo bilo je njegovo razmišljanje o najboljem borcu današnjice - Fedoru Emelianenku. Svog protivnika, Brazilca Juniora dos Santosa, nazvao je jednim od mladih lavova ovog sporta.

"Dos Santos je mladi lav"

"On je jedan od mladih lavova UFC-a i nema sumnje da me očekuje vrlo teška borba. Nakon njega, trebaju mi dva tjedna odmora, pa još desetak tjedana priprema. To bi značilo da ću ponovno u ring na staru godinu ili početkom siječnja", rekao je hrvatski gladijator dodavši:

"Dosta sam napredovao u kavezu i sada se osjećam puno bolje. Mislim da sam na pravom putu kao što sam nekad bio. Na početku sam podcijenio kavez, sada u njemu treniram cijelo vrijeme."

"Ne razumijem Fedora"

Kada je upitan o prelasku, odnosno neprelasku Fedora Emelianenka u UFC, Mirko je ovaj put bio poprilično otvoren.

"Volim Fedora kao borca. Kao čovjek ne bih ga želio uvrijediti, no ne razumijem njegov stav. Ne vjerujem da se boji, možda ne želi pokvariti svoj savršen skore. Sigurno je da mu je UFC dao najbolju ponudu, oni plaćaju više nego Dream i Strikeforce, ali on svejedno ne želi preći. Ne znam zašto. Mislim da bi trebao prihvatiti izazov. Možda misli da je UFC pre veliko iskušenje."

"Ne žuri mi se stići do titule"

Filipović je prokomentirao i kratkoročne planove, koji naravno uključuju borbu za teškaški pojas.

"Cilj mi je, vjerojatno kao i svakom drugom borcu, biti na vrhu svoje težinske kategorije. Sada se ne brinem o naslovu i ne žuri mi se nigdje. Stižu mladi lavovi poput Caina Velasquesa, Juniora dos Santosa. Svaki dan je konkurencija sve veća i veća. Bit će teško doći do pojasa", zaključio je Cro Cop.

Lajkaj nas na Facebooku