Stranica 22 od 25 PrvoPrvo ... 12171819202122232425 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 211 do 220 od 244

Vijesti i zanimljivosti

Raspravljate o temi Vijesti i zanimljivosti u Borilački Sportovi forumu, dio Sport foruma; rekao je hrvatski gladijator dodavši: "Dosta sam napredovao u kavezu i sada se osjećam puno bolje. Mislim da sam na ...

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

Re: Vijesti i zanimljivosti

rekao je hrvatski gladijator dodavši:

"Dosta sam napredovao u kavezu i sada se osjećam puno bolje. Mislim da sam na pravom putu kao što sam nekad bio. Na početku sam podcijenio kavez, sada u njemu treniram cijelo vrijeme."
    treba malo pogledati njegove izjave prije svake borbe... mislim da sve do jedne ovako zvuče

"Volim Fedora kao borca. Kao čovjek ne bih ga želio uvrijediti, no ne razumijem njegov stav. Ne vjerujem da se boji, možda ne želi pokvariti svoj savršen skore. Sigurno je da mu je UFC dao najbolju ponudu, oni plaćaju više nego Dream i Strikeforce, ali on svejedno ne želi preći. Ne znam zašto. Mislim da bi trebao prihvatiti izazov. Možda misli da je UFC pre veliko iskušenje."
    možda čeka da potpiše "najteži" ugovor u povjesti ovog sporta?
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Dos Santosov trash talk: Cro Cop pada ako ga pogodim u bradu

"CRO COP će se micati u lijevo, a ja ću se kretati u suprotnom smjeru. Kada se bude pripremao za svoj hi-kick, ja ću ga odapeti snažan desni direkt u njegovu bradu koji će ga nokautirati", samopouzdano kaže Brazilac Junior dos Santos koji će se u ringu s Mirkom Filipovićem naći na desetak dana na UFC-ovom 103. turniru.

"Nisam siguran još točno koje ću se strategije držati, no vjerujem u moje boksanje. Trenirao sam toliko puno i vjerujem da mogu uhvatiti Cro Copa i nokautirati ga. Moj trener Luiz Dorea me uvjerava da je borba gotova ako Cro Copa pogodim u bradu. Ja ću tražiti novi nokaut, ali je teško reći kako će ova borba završiti", priznaje Dos Santos i dodaje:

"Mislim da je neizbježan moj nokaut. Od prve minute ću krenuti agresivno, a Cro Cop će izgledati loše kao Couture protiv Nogueire."

Iako bi se njegovo samopouzdanje moglo okarakterizirati i kao bahatost, ako se uzme u obzir ime protivnika s kojim će ukrstiti rukavice, Nogueirin štićenik to odbacuje.

"Morate poštovati Filipovića. Mnogi će reći da to nije borac koji je nekoć bio, no za mene on je i danas jedan od najopasnijih boraca u MMA-u. Može završiti borbu samo jednim udarcem. Njegov lijevi hi-kick je odličan, a moram pripaziti i na njegovu desnu ruku", zaključio je Dos Santos.

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

taktika razrađena.... nema šta.....

"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Kako bi volio da ga stepe hajkikom.....

Uvaženi forumas Avatar od korisnika K-dOG
    Datum registracije
    29-04-07
    Starost
    30
    Poruka
    692
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
    treba malo pogledati njegove izjave prije svake borbe... mislim da sve do jedne ovako zvuče
    jebiga pa ne moze rec: mrzim kavez i nadam se da me ovaj brazilac nece prejako izubijat...
    Što je beba mlađa to je i mama slađa!!!

Najveći Car Foruma
    Datum registracije
    11-11-05
    Poruka
    15,332
    Liked
    12 times

Sherdog Official Mixed Martial Arts Rankings

1. Fedor Emelianenko (30-1, 1 NC)
    It was already known that Emelianenko’s next bout would come against unbeaten heavyweight Brett Rogers. However, the man who has ruled the heavyweight division for six years and counting will get an even richer opportunity, as the bout will serve as the main event of Strikeforce’s first network television card, airing live on CBS on Nov. 7.

2. Brock Lesnar (4-1)
    Following victories over Randy Couture and Frank Mir, many want to see how Lesnar would deal with a fighter who can match his mammoth size. They will now get their wish, as Lesnar’s next title defense will come at UFC 106 in November, when he takes on fellow hulking heavyweight Shane Carwin.

3. Josh Barnett (24-5)
    Barnett had the chance to vie for the sport’s heavyweight mantle in his slated Aug. 1 bout with Emelianenko. Instead, another positive steroid test for Barnett destroyed the matchup, put the final nail in the coffin of Affliction’s promotional wing and marred the former UFC champion’s career.

4. Frank Mir (12-4)
    Most of the attention Mir has received lately has stemmed from talks of a super fight with middleweight ace Anderson Silva. However, the real next fight for Mir will come at UFC 107 in December, when he takes on French hitter Cheick Kongo.

5. Antonio Rodrigo Nogueira (32-5-1, 1 NC)
    Through his first three outings in the UFC, Nogueira looked like a shell of the fighter who became one of MMA’s greatest over the course of this decade. Nearly 25 pounds lighter, the 33-year-old Nogueira was in vintage form at UFC 102, however. He took an exciting unanimous verdict over Randy Couture, thrust himself back in the UFC title mix and put himself in a much better place in the minds of fans and critics.

6. Brett Rogers (10-0)
    Rogers finally has a date for the biggest bout of his career. “The Grim” will vie for MMA’s heavyweight mantle on Nov. 7 when he takes on Fedor Emelianenko. Better still, he will do so on network television on CBS.

7. Andrei Arlovski (15-7)
    He knocked off the likes of Fabricio Werdum, Ben Rothwell and Roy Nelson in the recent past, but those accomplishments now seem like distant memories for Arlovski. “The Pitbull” has been brutally smashed in his last two outings against Emelianenko and Rogers, and conversation now centers on the fragile chin that has betrayed him again.

8. Junior dos Santos (9-1)
    In the most significant fight of his young career, dos Santos seized the moment and dominated longtime heavyweight star Mirko “Cro Cop” Filipovic for 12 minutes, eventually forcing the Croatian to quit after a brutal right uppercut struck his left eye. The win will move “Cigano” along considerably in the increasingly competitive UFC heavyweight division.

9. Randy Couture (16-10)
    Coming off his game decision loss to Antonio Rodrigo Nogueira in August, Couture signed a six-fight deal that will allow “The Natural” to end his career in the Octagon. The first fight on that deal will come Nov. 14, when he moves back to the 205-pound division to meet Brandon Vera in the UFC 105 headliner in Manchester, England.

10. Shane Carwin (11-0)
    Originally expected to meet fellow undefeated prospect Cain Velasquez at UFC 104 in October, Carwin was part of Zuffa reshuffling its heavyweight deck. Now the potent-punching Colorado native will take on Brock Lesnar for the UFC heavyweight crown at UFC 106 in November.
    [sigpic][/sigpic]

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Evander "Real Deal"Holyfield ide ponovo na naslov!
    Evander Holyfield: Želim biti prvak u 47. godini
    30.09.2009
    Svijet

Evander Holyfield, jedan od najvećih teškaša u povijesti boksačkog sporta, 19. će sljedećeg mjeseca proslaviti 47. rođendan. Prije 48. želi ponovno postati svjetski prvak.

- Kada zauvijek napustim boks, želim to učiniti kao svjetski prvak sa 47 godina - izjavio je Amerikanac koji će se početkom studenog boriti protiv sunarodnjaka Derricka Rossyja, 14-rangiranog boksača na WBC-ovu renkingu.

- Mnogi ljudi misle da sam starac, no ja vodim brigu o sebi i u vrlo sam dobroj formi. Želim pokazati ljudima da su, godinama unatoč, moja brzina i moja odlučnost ostale.

Nakon meča protiv Rossyja i pobjede u njemu, što je rasplet kakvog očekuje Holyfield, nada se novoj prilici i borbi za naslov prvaka po WBC verziji, s 38-godišnjim Ukrajincem Vitalijem Kličkom.

- Ukoliko pobijedi Rossyja, za meč s Kličkom doista će postojati velika vjerojatnost - izjavio je Tom Löffler, jedan od promotora u agenciji K2, čiji su vlasnici braća Kličko.

Holyfield će, uspije li u svom naumu, postati najstariji svjetski prvak u povijesti profesionalnog boksa. Georgeu Foremanu to je uspjelo s 45 godina.

Posljednji je meč Holyfield boksao 20. prosinca prošle godine. U Zürichu je izgubio borbu za svjetskog prvaka po WBA verziji od Rusa Nikolaja Valujeva nakon 12 rundi. Svi su složni da je on bio stvarni pobjednik tog meča.

Evander Holyfield u "Plesu sa zvijezdama".

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

HOLYFIELD BRANI BRAĆU KLIČKO - VELIKI BOKSAČI TREBAJU I VELIKE PROTIVNIKE!

EVANDERA HOLYFIELDA proglašavali su ludim kad je u prosincu prošle godine pristao stati u ring sa teškaškim prvakom svijeta po WBA verziji Nikolajem Valujevom, ali "djedica" je pokazao da još nije za staro željezo. Valujev je pobijedio kontroverznom sudačkom odlukom koju su poklonici boksa nazvali "pljačkom stoljeća", a Holyfield je najavio da će tražiti revanš koji mu zasad još nije službeno potvrđen.
    "Želim revanš protiv Valujeva i mislim da ću ga dobiti. Svima je u interesu da se taj meč ponovi, vjerojatno se organizatori niti ne sjećaju kad su zaradili toliko novca. No, u svakom slučaju želim se boriti za naslov prvaka. Moj cilj je skupiti sva tri pojasa ne samo jedan, tako da neću odbiti bilo koju borbu za naslov koja mi se ponudi", rekao je Holyfield koji, čini se, ne planira skoru mirovinu iako je već zagazio u 47. godinu života.

"Boksač je kvalitetan samo onoliko koliko su kvalitetni njegovi protivnici"

Iako nije gledao pompozno najavljivanu borbu stoljeća između Klička i Čagajeva, koja se pretvorila o "one man show", Holyfield je ustao u obranu braće Kličko. Kvalitetu Ukrajinaca nitko ne pokušava osporiti, ali mnogi boksački stručnjaci i poneki boksači proteklih su dana u javnost izlazili s izjavama da teška kategorija nikoga više ne zanima upravo zbog "dosadnog" stila borbe kakav krasi braću Kličko.

"Dobrim borcima trebaju pravi protivnici. Tko je Ali bez Fraziera, Formana, bez Kena Nortona i bez svih ostalih velikih boksača protiv kojih se borio? Ista je stvar sa mnom i s Tysonom. Dobri borci ovise jedan o drugome, boksač je kvalitetan samo onoliko koliko su kvalitetni njegovi protivnici", smatra Holyfield koji ističe da su Vitalij i Vladimir izuzetni borci, ali nemaju pravu konkurenciju.

"Braća Kličko nisu zabavljači"

"I ja bih pobjeđivao koristeći samo direkt da se mogu tako boriti. Oni si to, nažalost, mogu priuštiti. Imaju takav raspon ruku. Mislim da nikad nisu imali protivnika svoje visine. No, niti to nije presudno. I braća Kličko su gubila mečeve, a protivnici su i tada bili niži od njih pa su svejedno našli način da ih pobjede, čak i nokautiraju. Oni su, međutim, u međuvremenu sazreli i naučili se boriti. Zbog toga će ih biti vrlo teško pobijediti. No, jedna je stvar sigurna - oni nisu zabavljači. Ne odustaju od svog stila i svoje taktike samo da bi zadovoljili želje publike", kaže Holyfield koji je ipak pobornik teorije da ljudima treba pružiti predstavu s obzirom da sport ništa ne znači bez publike koja ga prati.
    Zadnji Uredio RENTO : 15-10-09 u 15:20

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Starter Avatar od korisnika Kawasaki
    Datum registracije
    20-08-07